Spama Düşen Adsense (Tek Konu)

• Kullanıcı ilyas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Ban & Politikalar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gecen ay bugunler nefesimizi kesti. Bu sessizlik ya bizi yine saglam dolandiracaginin isareti yada guncellemesinin sonuna geldi.

Gecen ay bugunler nefesimizi kesti. Bu sessizlik ya bizi yine saglam dolandiracaginin isareti yada guncellemesinin sonuna geldi.

Sağlam birşeyler olur mu yoksa güncelleme bitti mi bilmiyorum ama abuk sabuk topluluk kuralları arttı. Hergün yeni bir topluluk geliyor. Haliyle adsense spama bir adım daha yaklaşıyor. Tek toplulukla kanalı askıya alıyorlar. Yunus Emre'nin bir sözü var "üzenlerin üzüldüğü vakit de gelir". Bakalım hayırlısı...

Son düzenleme:
15 gün önce 9 kanal bağlı adsense tüm kanallar aynı anda kapandı o adsense pin doğrulamassı yapsam mı kesin ban yer mi hala banlanmadı çünki

Sağlam birşeyler olur mu yoksa güncelleme bitti mi bilmiyorum ama abuk sabuk topluluk kuralları arttı. Hergün yeni bir topluluk geliyor. Haliyle adsense spama bir adım daha yaklaşıyor. Tek toplulukla kanalı askıya alıyorlar. Yunus Emre'nin bir sözü var "üzünlerin üzüldüğü vakit de gelir". Bakalım hayırlısı...
Aynen.her actigim kanal topluluk kurallari spamdan kapaniyor haftada 2 video yuklediigm halde 1 ayi doldurmadan kapaniyor.pc spama dusme diye bisey varmi acaba

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dün bi adsensem spama düstü hala devam ediyolar galibaa spama düsen adsense pinsiz pini gelince icindeki parayı alabiliyormuyum yoksa yakın zamanda kapanır mı

Aynen.her actigim kanal topluluk kurallari spamdan kapaniyor haftada 2 video yuklediigm halde 1 ayi doldurmadan kapaniyor.pc spama dusme diye bisey varmi acaba

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başıma gelmedi ama bazı bilgisayarlar mimleniyormuş. IP mac felan sonrasında hikaye diyorlar ama bu konuda en iyi bilgiyi mail satıcıları verebilir. Sürekli mücadele içindeler.

Sağlam birşeyler olur mu yoksa güncelleme bitti mi bilmiyorum ama abuk sabuk topluluk kuralları arttı. Hergün yeni bir topluluk geliyor. Haliyle adsense spama bir adım daha yaklaşıyor. Tek toplulukla kanalı askıya alıyorlar. Yunus Emre'nin bir sözü var "üzenlerin üzüldüğü vakit de gelir". Bakalım hayırlısı...

Hocam suan gelen toplulugun onemli bir bolumunu youtup robotu basiyor. Ozellikle son gunlerde cok artti.

aynen ilyas hocam bu topluluklar artmaya başladı saçma bi şekilde ama hepsi yt nin işi değil belirli kategorilerde çeteleşme olmuş

Hocam hatirliyor musun gecen yilbasin da bunlar etiket guncellemesi getirmisti. Spam etiket girenlerin kanallari otomatik bir sekilde kapatmaya baslamisti. Bu olaya uyanmamiz nisani bulmustu. belki sistemi tarayan robota yeni bir degerlendirme olayi daha yuklediler. Gectigimiz hafta yakaladigim sadece goruntu ve ses tarama guncellemesini daha hardcore yapmaya baslamasiydi. bu sadece bir tanesiydi. Daha nasil bir fantezi yaptiklarini bilmiyoruz. Kategoriler de cetelesenlere gelecek olursak bu kani bozuk seref y karektersiz pislik insan musvettelerine de bir onlem dusunmustur california ekibi insallah.

Hocam hatirliyor musun gecen yilbasin da bunlar etiket guncellemesi getirmisti. Spam etiket girenlerin kanallari otomatik bir sekilde kapatmaya baslamisti. Bu olaya uyanmamiz nisani bulmustu. belki sistemi tarayan robota yeni bir degerlendirme olayi daha yuklediler. Gectigimiz hafta yakaladigim sadece goruntu ve ses tarama guncellemesini daha hardcore yapmaya baslamasiydi. bu sadece bir tanesiydi. Daha nasil bir fantezi yaptiklarini bilmiyoruz. Kategoriler de cetelesenlere gelecek olursak bu kani bozuk seref y karektersiz pislik insan musvettelerine de bir onlem dusunmustur california ekibi insallah.
evet hatırlıyorum o olayı dediğin gibi olayı anlamamız baya zaman almıştı. çıkar yakında kokusu herşey gibi bununda .
zaten bir güncelleme oldugu aşikar bence . baya zaman oldu bi haber okumuştum ben yt nin hissesini mi almışlardı ortak mı gelmişti bişeler vardı ondan sonra çıktı bu sorunlar. güncellemeler robot güncellemeleri oldugu kesin. bence yavaş yavaş düzene giriyor şu sıralar inşallah yakında rayına oturur

Hocam suan gelen toplulugun onemli bir bolumunu youtup robotu basiyor. Ozellikle son gunlerde cok artti.

Robotların kendini bilmez kodlaması sayesinde sürekli sorun yaşıyorum. Birde başımızdan eksik olmayan kanı bozukların yaptıkları var ki onları Allah'a havale ediyorum. Dün askıya alınan kanalımı açtırdım bugün başka bir kanal kanı bozukların yaptıklarından dolayı askıya aldılar. Sabahtan beri onunla uğraşıyorum.

Son düzenleme:

Zamanla nasıl bir algoritma olduğunu anlarız.Ben teli gelen adsensenin kesin banlandığını biliyorum.Çünkü aynı anda açılan 10 adsense den sadece 1 tanesi banlandı.3 kanal vardı ve 1 kanalda 1 telif vardı ve kanalı silmemiştim.Bunun gibi ayrıntıları zamanla çözeriz diye umuyorum.

evet hatırlıyorum o olayı dediğin gibi olayı anlamamız baya zaman almıştı. çıkar yakında kokusu herşey gibi bununda .
zaten bir güncelleme oldugu aşikar bence . baya zaman oldu bi haber okumuştum ben yt nin hissesini mi almışlardı ortak mı gelmişti bişeler vardı ondan sonra çıktı bu sorunlar. güncellemeler robot güncellemeleri oldugu kesin. bence yavaş yavaş düzene giriyor şu sıralar inşallah yakında rayına oturur

Bu güncellemelerin bir diğer sebebi de bu youtube red olayı. Şuanda sadece Abd'ye açık olan uygulama bizi yaktı.

bu güncelleme sadece adsenseye gelmedi , adsenseye bağlı olmayan kanallara da geldi ... izlenim almayan kanallar bile kapanıyor ... Partnere kanal yapıp soksak bile kanal 1 aydan fazla dayanmıyor .. Ne b*k yicemizi şaştık yeminle ... Özgün kanallar bile kapanıyorda spam kanal hiç dayanmaz

robota yapay zeka yüklenmiş artık sadece etiket başlık üzerine tarama yapmıyor video kimliğine göre tarama yapıyor. google bildiğin skynet olma yolunda ilerliyor. böylelikle hem bir kanalın 50 defa kopyalanmasına engel olacağını hemde gereksiz server masrafından kurtulacağını düşünüyor.

bu güncelleme sadece adsenseye gelmedi , adsenseye bağlı olmayan kanallara da geldi ... izlenim almayan kanallar bile kapanıyor ... Partnere kanal yapıp soksak bile kanal 1 aydan fazla dayanmıyor .. Ne b*k yicemizi şaştık yeminle ... Özgün kanallar bile kapanıyorda spam kanal hiç dayanmaz

Son düzenleme:
Robotların kendini bilmez kodlaması sayesinde sürekli sorun yaşıyorum. Birde başımızdan eksik olmayan kanı bozukların yaptıkları var ki onları Allah'a havale ediyorum. Dün askıya alınan kanalımı açtırdım bugün başka bir kanal kanı bozukların yaptıklarından dolayı askıya aldılar. Sabahtan beri onunla uğraşıyorum.
Hocam askıya alınan açtırdığın kanal özgünmüydü

bugün spama düşen olmadı herhalde.

hesapların spama düşmesi devam ediyor iki kişi özelden den yazdı bugün. bi doymadılar gitti..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri