Spama Düşen Adsense (Tek Konu)

• Kullanıcı ilyas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Ban
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam bu durum yt nin, film, çizgifilm, dizi gibi telifli içeriklerin önüne geçmek için getirdiği bir politika. Çünkü yt artık büyük yapımcılarla uğraşmaktan bıktı. Ve bu banlar hep devam edecektir çünkü bundan zararı sadece spamcılar görüyor. Arada istisna banlanan özgünlerde var tabi sistemsel hatada o zaten.

Diğer içeriklerde sorun yok. Bundan sonraki iş, izlenim alabilecek farklı ve risksiz kategoriler bulmakta.

heh aynen kardeşim anlatmak istediklerimi kısaca özetlemiş oldunuz,
hep diyorlar, alakasız banlanmalar falan oluyomuş yılbaşından sonra düzelecekmiş vs bundan ötürü söyledim,

kim düzelecek dedi... olsa olsa adsense bu kadar kırılgan olmaz sadece... ama banlanmalar devam edecektir... en sakin dönemde bile adsense çalışmak zordu daha da artık telifli içerikte çalıştırmaz daha da zor olur...

heh aynen kardeşim anlatmak istediklerimi kısaca özetlemiş oldunuz,
hep diyorlar, alakasız banlanmalar falan oluyomuş yılbaşından sonra düzelecekmiş vs bundan ötürü söyledim,

Vaktim olsa deneyeceğim şeyler var ama artık vaktim yok.

biz diyoruz ya şuanda belli bir politikaya göre banlanmalar olmuyor falan,
ya bu şekil banlanmalar aslında bir politikaysa
ve yeni yıldada hep bu şekilde devam ederse ozaman nolucak, buna ne diyorsunuz?
bu sistemi 15 yaşındaki bir ergenin yönettiğini düşünüyorsanız sistemsel hata olduğunu kabul edebilirsiniz.

tamanes

sistemsel hata fılan yok arkadaslar heryıl yenı bırseyler cıkarıyorlar ve cıkarmayada devam edecekler

Temiz bir pcden temiz bilgilerle açılan bir adsense bağlanan kanalların içeriği dışında nasıl spama düşebilir ki ?

hesabın spama düşme farklı hocam. multiyle ilgili değil. [MENTION=9224]mNote[/MENTION] nin söylediği gibi kanallarla ilgili.

Temiz bir pcden temiz bilgilerle açılan bir adsense bağlanan kanalların içeriği dışında nasıl spama düşebilir ki ?

hesabın spama düşme farklı hocam. multiyle ilgili değil. [MENTION=9224]mNote[/MENTION] nin söylediği gibi kanallarla ilgili.

Yani bende onu dedim hocam. Adsensenin spama düşmesi "sadece" bağlanan kanallarla ilgili olabilir.

Son düzenleme:
Yani bende onu dedim hocam. Adsensenin spama düşmesi "sadece" bağlanan kanallarla ilgili olabilir değil mi ?

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] oradan yola cikarak cozumu buldum dedi. Ama forum bebeleri ne diyo acik konussun diye agladi... lafin tamami kime anlatilir yazmim simdi. Bu forumu google muhendisleri de okuyor.. bebeler cikmis net konusun diye agliyor... Hem dusunce yok hem hazirci.. ustune tembel..

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] oradan yola cikarak cozumu buldum dedi. Ama forum bebeleri ne diyo acik konussun diye agladi... lafin tamami kime anlatilir yazmim simdi. Bu forumu google muhendisleri de okuyor.. bebeler cikmis net konusun diye agliyor... Hem dusunce yok hem hazirci.. ustune tembel..

Öyle hiçbir şey denemeden sorular soranlar var evet. Neyse... Problemler olmasa çözümlerde olmaz. Hallolur.

geçen ay sorunsuz ödeme aldığım adsense az önce tüm bağlı kanallar kapanarak spama düştü..hakkımızda hayırlısı..banlanmayı beklemekten başka çare kalmadı

geçen ay sorunsuz ödeme aldığım adsense az önce tüm bağlı kanallar kapanarak spama düştü..hakkımızda hayırlısı..banlanmayı beklemekten başka çare kalmadı
Parayı alalım pinleri girip öyle banlasinlar bari daha öncesinde spama düşen adsenseden ödeme almıştım

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Parayı alalım pinleri girip öyle banlasinlar bari daha öncesinde spama düşen adsenseden ödeme almıştım

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

valla senin ki çok büyük şans olmuş hocam spama düşen adsenseden para almak büyük ikramiye sana vurmuş gibi bişey yani :)

profosyonel arkadaşlar geçici çözümü bulmuştur... mutlak manada çözümü ise mümkün görmüyorum. spama düşme olayı virüs gibi her kesimden insanı vuruyor. ha geçici çözümü bulan bile idare eder... bir tane yoktur 3 5 tane çözüm vardır. ama işte kafa yormak lazım bilen adamlar söylemez.

Son düzenleme:
herşey şans arkadaşlar en kral içerikleri yüklersin telifi yersin topluluğu yersin bişey olmaz, diğer adamın özgün adsense bile spama düşer hiç belli olmaz , bovşerin kafa yormayın

şu kadarını söyleyeyim spama düşmenin özgün yada spam çalışmakla alakası yok.
zaten content id'e mühürünü almadan bütün kanallar ihtar alana kadar aynıdır. özgün, spam fark etmez...

Bir adsensem bir saat önce spama düştü tüm bağlı kanallarda kapandı.. Başka kimseye uğramaz umarım bu bela

Dün toplu kanal kapanması bugun 1 saat önce spame düştü Adsensem devam edecek gibi bu temizlik hadi hayırlısı

Adsense olayi farkli kanal kapanma olayi farkli. ama bu foruma cozum icin destek vermeyecegim artik. Olayi cozenler cozdu cozemeyenler kendine is baksin. bitecegini sananlar hayal kirikligina ugrayacak. Spam yapan kavim helak oldu semut kavmi gibi nuh kavmi gibi. Konu kilit. benim bir problemim yok problemi olan dusunsun gayri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri