Spama düşen adsenseyi kurtamanın kesin yolu var mı ?

arkadaş anlamadığım herkesin adsense spama giriyor partnerler kapananı ödemiyor ama ortalık bluelinkçi doldu yine bide kanallar 2-3 saat sonra kapanıyor ama 3-4 gün indexten düşmüyolar. Şuan kategorilerimin çoğunda bu sorun var kapanan kanalların videoları hala indexte adamların. Bunların adsenseleri hiç mi spama girmiyo anlamadım gitti.

bende adsense hesabınızdaki şu kanaldan dolayı para kazanma kapatılmıştır diyo ama o kanalın giriş bilgilerini kaybettim nasıl temizlerim o adsenseyi

adsensede ayarlar kısmına gelin, 3. parti erişim kısmına gelin benimki ingilizce gözüküyo şuan tam türkçesini bilmiyorum orada youtube'u izin veriliyor şekilde göreceksiniz. onu kapatın izin verilmiyora getirin. 48 saat bekleyin. sonra tekrardan izin verin youtube'a. 1 yıl önce falan denemiştim işe yaramıştı. hatta 48 saat sonra beni de bilgilendirirseniz sevinirim halen işe yarıyor mu diye.

adsensede ayarlar kısmına gelin, 3. parti erişim kısmına gelin benimki ingilizce gözüküyo şuan tam türkçesini bilmiyorum orada youtube'u izin veriliyor şekilde göreceksiniz. onu kapatın izin verilmiyora getirin. 48 saat bekleyin. sonra tekrardan izin verin youtube'a. 1 yıl önce falan denemiştim işe yaramıştı. hatta 48 saat sonra beni de bilgilendirirseniz sevinirim halen işe yarıyor mu diye.

hemen deniyorum bilgilendirecem sizi hocam

arkadaş anlamadığım herkesin adsense spama giriyor partnerler kapananı ödemiyor ama ortalık bluelinkçi doldu yine bide kanallar 2-3 saat sonra kapanıyor ama 3-4 gün indexten düşmüyolar. Şuan kategorilerimin çoğunda bu sorun var kapanan kanalların videoları hala indexte adamların. Bunların adsenseleri hiç mi spama girmiyo anlamadım gitti.

blue link olayını yanlış anlamışsın,bu işi yapanların adsense yada partnerle işi yok

hemen deniyorum bilgilendirecem sizi hocam
tamamdır hocam beklemedeyim.

Diğer arkadaşlar için de tekrardan yazayım, hatırladığım kadarıyla belirttiğim yol adsense'te bulunan tüm kanalların adsense ile olan alakasını kopartıyor tekrardan eski 0 haline dönüyor adsense hesabınız. Diğer arkadaşlar da denesinler bence zaten tüm kanalları kapanıyor bir şey kaybetmezler.

tamamdır hocam beklemedeyim.

Diğer arkadaşlar için de tekrardan yazayım, hatırladığım kadarıyla belirttiğim yol adsense'te bulunan tüm kanalların adsense ile olan alakasını kopartıyor tekrardan eski 0 haline dönüyor adsense hesabınız. Diğer arkadaşlar da denesinler bence zaten tüm kanalları kapanıyor bir şey kaybetmezler.

şu an kapattım, bakalım neler olacak beklemedeyiz. az önce adsense'e bağlı ana kanalı bile askıya aldılar ki kanal bağlandığından beri boştu zaten.

Benin an itibariyle bütün para kazanması gitmiş adsenselerde ki kanallar kapatıldı.ne var ne yok hepsi gitti.bu sayede spam derdi kalmadı.

şu an kapattım, bakalım neler olacak beklemedeyiz. az önce adsense'e bağlı ana kanalı bile askıya aldılar ki kanal bağlandığından beri boştu zaten.

hocam siz de 48 saat sonra haber verirseniz sevinirim 2 kişi deniyor şuan, işe yararsa konu açayım da herkes görsün.

Başıma gelmedi ama eğer adsense spam a düşmüş se eklediğiniz kanallar kapanıyor anladigim kadarıyla sizde özgün 2 -3 saçma video çekin sizin olduğunu zu Kanitlayacaginiz ve yayınlayın adsense bağlayın sonuçta adsense de sorun varsa kapanır sonra itiraz edip açtırın bunu 2-3 kez yaptığınızda sitem dolu bir mesaj yazarak devamli kapandığıni ve telafisi olmayan zarara uğradığınızı belirtin belki utanma belası ugrasamamak için kullandığınız hesabın spam a düşme sorununu cozerler

Başıma gelmedi ama eğer adsense spam a düşmüş se eklediğiniz kanallar kapanıyor anladigim kadarıyla sizde özgün 2 -3 saçma video çekin sizin olduğunu zu Kanitlayacaginiz ve yayınlayın adsense bağlayın sonuçta adsense de sorun varsa kapanır sonra itiraz edip açtırın bunu 2-3 kez yaptığınızda sitem dolu bir mesaj yazarak devamli kapandığıni ve telafisi olmayan zarara uğradığınızı belirtin belki utanma belası ugrasamamak için kullandığınız hesabın spam a düşme sorununu cozerler

al işte mükemmel bir tavsiye daha, destek ekibi iplerse eğer gerçekten işe yarar. teşekkürler.

Ana kanal(boş) ile birlikte bütün kanallar uçtu. 3.taraf erişimini devre dışı bıraktım 48 saat bekleyelim bakalım ne olucak :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri