Selam arkadaşlar. Tamamen kendi deneyimimle uğraşarak yaptıgım bi taktiği sizlerle paylaşmak istiyorum. Malumunuz eşleşen,block,telif gibi uyarılar alan videolar youtube sistemine göre artık çok hassas bi şekilde o kanal spama giriyor ve yüklenen herşey direk ünleme düşüyor. Bunu geçmenin başlıca bilinen bir iki özelliği mevcut. Dns değiştirmek veya çerezleri temizlemek veya en basiti, yeni bir kanal açmak. Benim bir çok kanalım spama düştüğünden dolayı kendim çözümlemeye girdim ve bir tane yolunu buldum. Bileni varmıdır bilmiyorum ama, güzel bi çözüm ve 7-8 denememde hep iyi sonuç aldım. İlk olarak yapmanız gereken spamlı kanalınıza normal bir videoyu yükleyin. Yükler yüklemez ünlemi yiyorsa, denemeye başlayın. Videonuz ünleme düştükten sonra, videoyu silin ve kanal ayarlarına gelin. Sonrasında, "Para kazanma ayarlarını görüntüleyin" seçeniğini tıklayarak. en altta bulunan "Para Kazanmayı Devre Dışı Bırak" kısmını seçin ve devre dışı bırakın. Şimdi o spama düşen videoyu yüklediğiniz sekmeden değilde, yeni bir sekmeden spam'a düşün videoyu tekrar yükleyin. Benim 7-8 denemem de sonuç hep başarılı çıktı. Emin olup bu çözümü sizlerle paylaşmak istedim. Umarım bi bende olumlu sonuç olan bir şey değildir. Deneyen arkadaşlar. Olumlu yada olumsuz sonucu belirtirse sevinirim.