Spama düşmeden günlük 500 video yüklemek

Kafterr

Kayıtlı Üye

Başlık abartılmış olabilir 100 video mesela spama yakalanmamak için ne yapmamız gerekir mesela yt den çektiğimiz videolardaki etiketleri değiştirmekmi farklı kanallara yükleme yaparken mesela 10 kanal farklı kategoride günlük 100 video atacağız bunu yaparken kendi bilgisayarımızda yapmak ve vps üzerinden yapmak arasındaki farklar nedir vps de spama düşme riski varmıdır bu soruların cevaplarını bulsam çok iyi işler yapacağım ve yaptığım çalışmaları detayı ile anlatacağım sadece şu sorular kaldı aklıma takılan kendi kendime cevap veremediğim teşekkür ederim.

Başlık abartılmış olabilir 100 video mesela spama yakalanmamak için ne yapmamız gerekir mesela yt den çektiğimiz videolardaki etiketleri değiştirmekmi farklı kanallara yükleme yaparken mesela 10 kanal farklı kategoride günlük 100 video atacağız bunu yaparken kendi bilgisayarımızda yapmak ve vps üzerinden yapmak arasındaki farklar nedir vps de spama düşme riski varmıdır bu soruların cevaplarını bulsam çok iyi işler yapacağım ve yaptığım çalışmaları detayı ile anlatacağım sadece şu sorular kaldı aklıma takılan kendi kendime cevap veremediğim teşekkür ederim.

aynı videoları aynı kanala atmadıkça değil 500 1000 video at gene spama düşmessin arkadaşım.

yaklask 1 saat once yenı kanal actm cok gzl bı kategoride ve suan 500den fzla vıeo var :D sıradada bı okadar daha var totalde 1000 olacak bkalm spama dusucekmı adsense baglamadım bıkac gun sonra baglarım kapanmazsa :d

hemen topluluk geliyor spamdada illa bşi olur 2 haftadır ugrasıyorum ugraslarınıza deymez

ilk defa duydum bu görüşü şok durumdayım peki bir sorum daha var spama nasıl düşülür ??

bir videoyu indirip gün içinde 3-4 kanala atarsan spama düşersin, fakat yükle yüklediğini indir başka kanala yükle gene düşmessin.

çoğunlukla zaten spama seri numaralarla açılan gmailler ve seri olarak aynı numarayı kullanan kanallar düşer aksi halde video yüklemekten spama düşmesin.

[MENTION=110]Cagdaser[/MENTION]

hocam ben sıralı gmail açamdım sanrıım dediğiniz şey şöyle birşey

"kafter12@ gmail , kafter13@ gmail, kafter14@ gmail...."

bunu yapmıyorum hep uydurulmuş isimler ama bu kanalalrı açarken ip adresi aynıydı yani 1 günde 4-5 kanal açıyordum hiç bi işlem yapmadan mesela modeme reset atmadan filan daha doğrusu bilmiyordum kanallar kapanana kadar araştırdım öğrendim işte bu işleri, başına gelmeden bilmiyormuş insan ne kadar araştırısa araştırsın, şimdi ben bu kanal açarken ve bu kanalları yönetirken ip adresi konusunda nasıl bir yol izleyeceğim acaba mesela kanalı açarken farklı farklı ip lerlemi açacağım ve bu açtığım kanalları yönetirken de mi ip değiştirip değiştirip kontrol edeceğim şu youtube işinde takıldığım tek sorun şu nokta şunu aşarsam gelirlerimi ekleyeceğim bu foruma izlenim aldırabiliyorum rahat ama 3 gün sonra kanal spamdan kapanıyor yeni kanal açmak için harekete geçerken...şuna bir yorum atan bilirkişi olamazmı acaba tek sorunum bu çünkü....

[MENTION=110]Cagdaser[/MENTION]

hocam ben sıralı gmail açamdım sanrıım dediğiniz şey şöyle birşey

"kafter12@ gmail , kafter13@ gmail, kafter14@ gmail...."

bunu yapmıyorum hep uydurulmuş isimler ama bu kanalalrı açarken ip adresi aynıydı yani 1 günde 4-5 kanal açıyordum hiç bi işlem yapmadan mesela modeme reset atmadan filan daha doğrusu bilmiyordum kanallar kapanana kadar araştırdım öğrendim işte bu işleri, başına gelmeden bilmiyormuş insan ne kadar araştırısa araştırsın, şimdi ben bu kanal açarken ve bu kanalları yönetirken ip adresi konusunda nasıl bir yol izleyeceğim acaba mesela kanalı açarken farklı farklı ip lerlemi açacağım ve bu açtığım kanalları yönetirken de mi ip değiştirip değiştirip kontrol edeceğim şu youtube işinde takıldığım tek sorun şu nokta şunu aşarsam gelirlerimi ekleyeceğim bu foruma izlenim aldırabiliyorum rahat ama 3 gün sonra kanal spamdan kapanıyor yeni kanal açmak için harekete geçerken...şuna bir yorum atan bilirkişi olamazmı acaba tek sorunum bu çünkü....

ben bi ara günlük 40-60 kanal açıyordum, hatta bir abimizle burada çalışma yapmıştık her kanalını açıp düzenleyip 200-300 er video atıp bırakıyordum kanallarıda şuana kadar ne para kazanması gitti ne bir şey oldu çok şükür aldım işi sağ salim az eksik olmasın dolayı tamamlayamadım ama o bunu sorun etmedi. neyse buradan şunu diyeceğim bu işi ve kendimede aynısı yaparken FARK ETTİĞİM NOKTA. AYNI NUMARADAN ARD ARDA ALINAN KANALLARIN UÇTUĞUYDU VE SIRALI GMAİLLER. bu ikisini gerçekleştirmedikten sonra kanallarınız spama düşmez. demek istediğim aa bir numara buldum 3-4 kanal açıyım derseniz o kanallar 2 güne uçar video atmasanız bile kapanır. benim tavsiyem 1 numarayı 1 kere kullanın sanal gerçek olması fark etmez. 2-3 hafta sonra aynı numarayı gene kullanırsınız isterseniz.

eskiden günde 500 hatta 1000 video yuklerdim bişey olmadı artık 500 e yaklaştığı zaman kanallarımın ömrü çok uzun olmuyor. hemen spamdan gidiyor. dikkat etmek lazım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri