spama düşmüş adsense

Sonk4qy

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar spama düşmüş eski bi adsensem var içerisinde 150 tl kesinleşmiş bakiye var 200 olmadığı için yatmadı , 200 olma ihtimali de yok para kazanma kapanmıştı çok oldu ama, şimdi bu parayı alma ihtimalim var mı? adsenseyi kökten silsek falan yatırıyor mu google?

bildiğim kadarıyla yatırmıyor. adsense birkaç ay kanal bağlama spamden çıkma ihtimali var.

denedim ve geldi para. Kesinleşen tutar Mayıs ayına ait değilse bugün silersen yarın yada salı günü gönderirler parayı. Mayıs ayına ait paraysa 22 Haziran da gönderiyorlar.

Hocam bu bilgi cok buyuk bilgi.. şansa olmuş bisey degildir umarim 4 haneli spam adsensi silmek yürek ister..

Ben spama düşünce sildim adsense yi para gelmedi. 6ay gecti.

Hocam benimde ödeme eşiğinin üstünde kesinleşen tutar olan adsensim var. 6 aydır yatırmadılar. Aynı yöntem bende de işe yarar mı acaba?

Göndermiyorlar...öyle olsaydı herkes spam adsenseyi siler ödemeyi garanti altına alırdı.

Bizde 1 sene önce 60 ila 100 tl arası kesinleşmiş parası olan adsense silmiştim parası ödenmişti. Banka girmiştik pinliydi birde.

[MENTION=28410]ermannn35[/MENTION] erman abi 2 ay boyunca çıkmadımı spamdan öyleyse bende sılıyım boşa gtmesin :)

[MENTION=28410]ermannn35[/MENTION] erman abi 2 ay boyunca çıkmadımı spamdan öyleyse bende sılıyım boşa gtmesin :)

spama düşer düşmez sildim çünkü ödemelere 7-8 gün kalmıştı banlanma ihtimalide vardı. spamdan çıkmasını hiç beklemedim yani kardeşim. Hesap pinli ve banka girilmişti hiç ödeme alınmamıştı silene kadar.

Adsense silinince içinde 10 dolardan fazla varsa hesaba 90 gün içinde yatar...benim 3.gün yatmıştı.spama düşmesi sorun olur mu bilemem ama bu şekliyle zaten ödeme alamayacağınız için denemek gerekir

pinli ise hesapda ekli ise komple sileseniz içerisindeki para önemli değil gönderiyorlar...eşik falan önemli değil yani artık ben sizinle çalışmıyacam kazancımı gönderin diyorsunuz yani....

Evet herkesin de söylediği gibi paranız 10 dolar üzeriyse, hesap pinliysa, banka bilgileri giriliyse adsense hesabını iptal ederseniz paranız yatar.

Ancak adsense hesap iptali yapacaksınız, youtube kanalı gibi silme değil.
2.si de adsense i kapatsanız dahi banlanma ihtimali var. Bu ay bi ban furyası gelmezse paranızı alırsınız yani

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri