Spam'a Giren Adsense'nin Spamdan Kurtalma Yolu !

RoxiRox

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar,

Bildiğiniz gibi bu sorun bir çok arkadaşın başını ağrıttı ve içlerinde bende vardı. Bir çok yöntemler denedim olmadı ama vazgeçmedim ve her yolu denemeye çözüm aramaya devam ettim halan daha aramaktayım.

http://www.ytpara.com/onayli-gmail-...1-aylik-oncesi-acilmis-kanal-alinacaktir.html

Bir kaç gün önce açtığım bu konu üzerinde 1-2 ay öncesi açılmış kanal alımı yaptım. Benimde 2 ay önce açmış olduğum kanal vardı. Spam yani mimlenen adseseme bu 2 ay önce açmış olduğum kanalı bağladım. Önceden kanal bağlar bağlamaz 1-2 saat içerisinde kapanıyordu ve şimdi 2 gün oldu hiç bir sorun yok. Dünde aldığım 1 aylık kanallarda bu şekilde kapanmadı.

Şimdi arkadaşlar spam'a düşen mimlenen adsense'lerinize en az 1 bucuk aylık kanalları bağlıyorsunuz işin özeti ve bakıyorsunuz kanal kapanmıyor. Şuan için çözüm yolu bu.

Eğer en az 1-2 ay önce açılmış kanalı nasıl bulabilirim derseniz tavsiyem kanal stoğu yapın ve 2 ay sonra mimlenen adsensenizde kullanırsınız.

NOT: Yeni eklediğim kapanmayan kanalların günlük raporlarını konuya sunacağım kapanıp kapanmadığını.

Herkese bol kazançlar dilerim, inşallah bu yolda başarı sağlar ekmeğinizi yersiniz..

bende denemiştim 1 aylık olanları onlarda ok şimdi 1 haftalık 2 haftalık falan deneycem

Ne zamandır test ediyorsun umarım doğru sonucu bulursun kanka

hocam peki eski kanallara video yüklemeden bagladıgımızda spamdan kurtulacak mı

Eğer en az 1-2 ay önce açılmış kanalı nasıl bulabilirim derseniz tavsiyem kanal stoğu yapın ve 2 ay sonra mimlenen adsensenizde kullanırsınız.
ne yalan söyleyim çok mantıksız bir yöntem bu 2 ay kanal mı bekletilir ya. adsense hesabı kolay kolay spama düşmez. eğer düşmüşse o hesaptan artık fayda gelmez. 1 aydır sorunu çözemedik. ben, skype'tan bir sürü arkadaşım ve [MENTION=12964]Red[/MENTION]'te denedi fakat bi çözüme ulaşılamadı.

hatta [MENTION=12964]Red[/MENTION] bi yöntem bulmuştu telefon no ekleyip 10 gün sonra tel no ile şifre sıfırlayarak. bu yöntemde başta tutar gibi oldu 3-4 gün sonra bu yöntemde cortladı. :o

size tavsiyem mayıs ayının bitmesine 5 gün var. bu akşam temiz bir kanal ile adsense'e başvurun sabaha onaylanır. önümüzdeki 5 günde 20 TL'yi aşın, 12 haziran'da pininiz oluşturulup gönderilsin.

ben enayilik yaptım nisan ayının bitmesine 2 gün kala başvurmadım. mayıs ayının başında başvurdum. pinim 12 haziran'da yola çıkacak. 1 ayınızı boşa götürmeyin bi an önce yeni adsense ile yola devam edin.

ben yenisini aldım içinde bir miktarda para biriktirdim, ödemeyi alana kadar da 20K birikeceğini tahmin ediyorum. 2 ay ödeme gelmez yeni adsense'ten sonra toplu ödeme alırsınız bu da güzel olur.

o adsense'i spamdan kurtarsanız da ya banlanır ya da başka bişey olur emeğiniz boşa gider. uğraşmayın bunlarla.

ne yalan söyleyim çok mantıksız bir yöntem bu 2 ay kanal mı bekletilir ya. adsense hesabı kolay kolay spama düşmez. eğer düşmüşse o hesaptan artık fayda gelmez. 1 aydır sorunu çözemedik. ben, skype'tan bir sürü arkadaşım ve [MENTION=12964]Red[/MENTION]'te denedi fakat bi çözüme ulaşılamadı.

hatta [MENTION=12964]Red[/MENTION] bi yöntem bulmuştu telefon no ekleyip 10 gün sonra tel no ile şifre sıfırlayarak. bu yöntemde başta tutar gibi oldu 3-4 gün sonra bu yöntemde cortladı. :o

size tavsiyem mayıs ayının bitmesine 5 gün var. bu akşam temiz bir kanal ile adsense'e başvurun sabaha onaylanır. önümüzdeki 5 günde 20 TL'yi aşın, 12 haziran'da pininiz oluşturulup gönderilsin.

ben enayilik yaptım nisan ayının bitmesine 2 gün kala başvurmadım. mayıs ayının başında başvurdum. pinim 12 haziran'da yola çıkacak. 1 ayınızı boşa götürmeyin bi an önce yeni adsense ile yola devam edin.

ben yenisini aldım içinde bir miktarda para biriktirdim, ödemeyi alana kadar da 20K birikeceğini tahmin ediyorum. 2 ay ödeme gelmez yeni adsense'ten sonra toplu ödeme alırsınız bu da güzel olur.

o adsense'i spamdan kurtarsanız da ya banlanır ya da başka bişey olur emeğiniz boşa gider. uğraşmayın bunlarla.

Hocam dediğim gibi 2 gün önce eklediğim kanal sağa sağlam ayakta duruyor, aradan 1 hafta geçerse o zaman tamam olacak sanırım. Hayırlısıysa şu işi bi düzene sokmak gerekiyor.

Hocam dediğim gibi 2 gün önce eklediğim kanal sağa sağlam ayakta duruyor, aradan 1 hafta geçerse o zaman tamam olacak sanırım. Hayırlısıysa şu işi bi düzene sokmak gerekiyor.
farzetki bu şekilde çözdün hocam. bi kanalı niye 2 ay bekleteceksin ki adsense'e bağlamak için? bağladığında geçmişte oluşan bütün kazancı sanki google sana mı verecek. bunla uğraşacağına 2 değil de 3 ay bekle toplu ödeme al daha mantıklı değil mi?

benim dediğimi yap 15 ağustos gibi toplu ödeme alırsın. açıkcası yeni adsense pin beklemek zor geliyorsa o kadar bekleyemem dersen quiz'e sok kanallarını daha mantıklı. çözdüm dersin sonra tekrar toplu şekilde kanallarını kapatır google emeklerin boşa gider.

farzetki bu şekilde çözdün hocam. bi kanalı niye 2 ay bekleteceksin ki adsense'e bağlamak için? bağladığında geçmişte oluşan bütün kazancı sanki google sana mı verecek. bunla uğraşacağına 2 değil de 3 ay bekle toplu ödeme al daha mantıklı değil mi?

benim dediğimi yap 15 ağustos gibi toplu ödeme alırsın. açıkcası yeni adsense pin beklemek zor geliyorsa o kadar bekleyemem dersen quiz'e sok kanallarını daha mantıklı. çözdüm dersin sonra tekrar toplu şekilde kanallarını kapatır google emeklerin boşa gider.

Hocam ben size dolu kanalı 2 ay bekletin demiyorum boş onaylı/onaysız kanaldan bahsediyorum ben.

bos kanalları bekletmenin ne faydası olur ki ? 2 ay zaten her türlü gidiyor hocam..

Anlatamıyorum sanırım hocam. :)

2 ay önce açılmış hiç video yüklenmemiş kanallar bulun satan arkadaşlar var. Bu kanalları diyorum, ekleyin bi mimlenen adsense'nize sonucu buraya yazın.

abicim sen ekledikten sonra 2 aylık kanalları adsensen spam olmaktan kurtuldu mu ?

abicim sen ekledikten sonra 2 aylık kanalları adsensen spam olmaktan kurtuldu mu ?

Spam olmaktan kurtuldu mu onu denemedim ona bakıyorum, ama şöyle diyim önceden bu adsenseye kanal eklerken en geç 2-3 saat içerisinde kapanıyordu. Şuan 2 aylık kanallar 2. günü devirecek şükür kapanma olmadı..

Hocam ben size dolu kanalı 2 ay bekletin demiyorum boş onaylı/onaysız kanaldan bahsediyorum ben.
benim sorunlu adsense'te 2 saatte kapanırdı normalde, ben flagtan kapanmış silmeyi unuttuğum kanal buldum sildim. bu sefer yeni bağladığım kanal 1 gün sonra kapandı.

Red'in yönteminde 3-4 gün durdu kanallar sonra kapandı.

sorunun ne olduğunu bilmiyoruz çözüm arıyoruz, samanlıkta iğne aramak bu.

ben tavsiyemi sundum. karar sizin, emek sizin, kazanç sizin. umarım emekleriniz boşa gitmez.

benim sorunlu adsense'te 2 saatte kapanırdı normalde, ben flagtan kapanmış silmeyi unuttuğum kanal buldum sildim. bu sefer yeni bağladığım kanal 1 gün sonra kapandı.

Red'in yönteminde 3-4 gün durdu kanallar sonra kapandı.

sorunun ne olduğunu bilmiyoruz çözüm arıyoruz, samanlıkta iğne aramak bu.

ben tavsiyemi sundum. karar sizin, emek sizin, kazanç sizin. umarım emekleriniz boşa gitmez.

Tavsiyeniz için teşekkürler hocam.

Amacım yeni adsense alacak gücü olmayan arkadaşlar var yada 2-3 ay bekleyemeyen arkadaşlar var yardım etmek.

Çalışmalarınızın karşılığını almışsınız hocam tebrikler. hem başarınız hemde bilgi paylaşımınız için :)

Güzel bilgi aslında benimde 2 adsense hesabım herhangi bir youtube kanalından dolayı para kazanmaları devre dışı kalıyordu.

İçinde her ikisininde 150 tl gibi bir tutar var 200 tl yapamayınca alınmıyor malum 200 yapıp almak var şimdi bu bilgiyle :)

Bu yöntemi uygulayıp da kanal kapanma durumu ortadan kalkan var mı arkadaşlar?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri