Spam'a Giren Adsense'nin Spamdan Kurtalma Yolu !

Merhaba arkadaşlar,

Bugün mimli adsense'mde yeni açılmış 2 kanal bağladım ve 2 saat içinde kapandı.
Ama konuda belirttiğim gibi 2 aylık kanallar 3-4 gün olmasına rağmen şükür ayaktalar ve içerilerini doldurdum..

Merhaba arkadaşlar,

Ama konuda belirttiğim gibi 2 aylık kanallar 3-4 gün olmasına rağmen şükür ayaktalar ve içerilerini doldurdum..

bilgi için teşekkürler gelişmeleri yazarsanız çok iyi olur hocam :)

Merhaba arkadaşlar,

Hocam benim de 3 adet adsense hesabımda bu şekil spama girdi, kurtarabilsek güzel olacaktı, sonuçta yeni adsense hesabı ve 3 adet farklı banka hesabı bulmak kolay değil, en azından insanın alışmışlığı var :)

Eski kanallar kapanmıyor yeni bağlananlar kapanıyor, hatta eskiden açmış oldugumuz kanallardan kapanmayanlar hala var bu spama giren adsenselarda, sadece son zamanlarda bağladıklarımız sürekli kapanıyor.

Şu tarihten sonra adsense hesabına açılıp bağlanan kanallar kapanacak mı demiş bilemedim, en iyisi yeni adsense larla devam etmek belki bir kaç ay sonra toplarlar kendiliğinden hesaplar kendini :)

Merhaba arkadaşlar,

Hocam benim de 3 adet adsense hesabımda bu şekil spama girdi, kurtarabilsek güzel olacaktı, sonuçta yeni adsense hesabı ve 3 adet farklı banka hesabı bulmak kolay değil, en azından insanın alışmışlığı var :)

Eski kanallar kapanmıyor yeni bağlananlar kapanıyor, hatta eskiden açmış oldugumuz kanallardan kapanmayanlar hala var bu spama giren adsenselarda, sadece son zamanlarda bağladıklarımız sürekli kapanıyor.

Şu tarihten sonra adsense hesabına açılıp bağlanan kanallar kapanacak mı demiş bilemedim, en iyisi yeni adsense larla devam etmek belki bir kaç ay sonra toplarlar kendiliğinden hesaplar kendini :)

ben o adsense'ten umudu kestiğim için uğraşmıyorum o adsense ile ama şu yöntemi de denemediyseniz bi deneyin.

adsense'in kayıtlı olduğu mail'e tel no ekleyip mail'i silin 24 saat sonra tekrar aktifleştirin. ( adsense hesabı geri gelir mi bilmiyorum o yüzden sorumluluk size aittir. :) )

bi an önce yeni adsense alıp yoluna devam et demiştim [MENTION=28843]RoxiRox[/MENTION] emeklerin çöp oldu. umarım boş kanaldır kapanan kanallar.

Mart ayında boşta duran kanalıma mimli adsenseyi bağladım, 2-3 gün para kazanma aktifti bugün devre dışı bırakmışlar. İşe yaramadı bende.

ben o adsense'ten umudu kestiğim için uğraşmıyorum o adsense ile ama şu yöntemi de denemediyseniz bi deneyin.

adsense'in kayıtlı olduğu mail'e tel no ekleyip mail'i silin 24 saat sonra tekrar aktifleştirin. ( adsense hesabı geri gelir mi bilmiyorum o yüzden sorumluluk size aittir. :) )

bi an önce yeni adsense alıp yoluna devam et demiştim [MENTION=28843]RoxiRox[/MENTION] emeklerin çöp oldu. umarım boş kanaldır kapanan kanallar.

Kapanan kanallar yeniydi hocam kapanacağını biliyordum, 2 aylık eklediğim kanallar halen ayakta ve gelir gelmeye başladı 5. güne yaklaştı.

Mart ayında boşta duran kanalıma mimli adsenseyi bağladım, 2-3 gün para kazanma aktifti bugün devre dışı bırakmışlar. İşe yaramadı bende.

Şuan bu şekilde çalışıyorum hocam mimli adsense'de sorun yok şükür, para kazanma gittiyse sizin bir yanlışınız vardır bir yerde.

Kapanan kanallar yeniydi hocam kapanacağını biliyordum, 2 aylık eklediğim kanallar halen ayakta ve gelir gelmeye başladı 5. güne yaklaştı.

Şuan bu şekilde çalışıyorum hocam mimli adsense'de sorun yok şükür, para kazanma gittiyse sizin bir yanlışınız vardır bir yerde.

Umarım öyledir hocam bende yaramasa bile sizde yarasın ümidimi kesmiştim zaten o adsenselerden :)

Aynı sorunu ben yaşıyorum son 10 gündür. adsenseye bağladığım kanal 2 saatte spama düşüyor. Ancak adsense içerisindeki eski kanallar para kazanmaya devam ediyor, şimdilik böyle gidiyoruz ayın 22 sinde işleme girermi bilmiyorum, Ancak eski kanal bulup video yükleyip denemek lazım, eski kanal bulabileceğim birileri varmı?

---------- Spam Engelliyici 23:18 ---------- Önceki Mesaj 23:15 ----------

Bu arada konuyu açan arkadaş nedir sizde son durumlar bağladığınız eski kanallar duruyormu hala yoksa kapandımı?

Max 10 gun Acık Kalır Sonra Kapnır :) Tecrübe ile Sabit Benim Şansımaki Spama dusuren Kalı bulup sildim Sorunsuz Şükür şuan

Max 10 gun Acık Kalır Sonra Kapnır :) Tecrübe ile Sabit Benim Şansımaki Spama dusuren Kalı bulup sildim Sorunsuz Şükür şuan
67 tane kanal bağlıydı hangisi olduğunu nereden biliceğim hepsini tek tek silmelimiyim

Hocam spama düşüren kanalı buldum derken nasıl oluyor, ben yeni kanal yapıyorum farklı kategorilerde denedim eklediğim kanal 2 saatte siliniyor diyorum. Eski kanalllar sağlam duruyor ve para kazanıyor, yani bu para kazanan kanallar mı spama düşürüyor yeni eklenenleri?

bilen biri yardımcı olsa kafayı yiyecem artık kanal aynı gün kapanıyor adsense bağlamayınca kapanmıyor hangi kanalın spama düşürdüğünü adsense bulamaya kalksam 67 kanal bağlıydı tek tek silmem gerek oda olmazsa boşa uğraşmış olacağım

bilen biri yardımcı olsa kafayı yiyecem artık kanal aynı gün kapanıyor adsense bağlamayınca kapanmıyor hangi kanalın spama düşürdüğünü adsense bulamaya kalksam 67 kanal bağlıydı tek tek silmem gerek oda olmazsa boşa uğraşmış olacağım
Hangi kanalım spama düşürdüğü tezi bana mantıklı gelmiyor, Yeni bağlanan kanalların Spama düşürmesine sebep olan kanal niye spama düşmüyor yada kapanmıyor. Arkadaşın biri böyle demiş kurtuldum ama nasıl?

Hangi kanalım spama düşürdüğü tezi bana mantıklı gelmiyor, Yeni bağlanan kanalların Spama düşürmesine sebep olan kanal niye spama düşmüyor yada kapanmıyor. Arkadaşın biri böyle demiş kurtuldum ama nasıl?
son bağladığım 10 kanalı silip deneyeceğim sizce düzelir mi hocam

burada sanal sunucuya ve bota bulaşmadan +15 onaylarını gerçek telefonla yaparak adsense çalışan arkadaşlar zorlanıyor. açtığın kanalların yüzde 50 üzerinde kapanma oranı varsa adsense çalışmak intihar olur. adsenseni dinlendir biraz belki faydası olur ama söylediğim gibi bu çalışma stilinle partner daha sağlıklı senin için.

O zaman sil hocam gmail olarak da komple sil yani kökten öyle dene inşalllah düzelir.
bir günde 67 kanal topluca gitti zaten sorunda orada hepsini tek tek silmek çok zamanı alır üstüne birde düzelmeyebilir tek kanal yoktu

---------- Spam Engelliyici 02:57 ---------- Önceki Mesaj 02:57 ----------

burada sanal sunucuya ve bota bulaşmadan +15 onaylarını gerçek telefonla yaparak adsense çalışan arkadaşlar zorlanıyor. açtığın kanalların yüzde 50 üzerinde kapanma oranı varsa adsense çalışmak intihar olur. adsenseni dinlendir biraz belki faydası olur ama söylediğim gibi bu çalışma stilinle partner daha sağlıklı senin için.
quiz abone izlenme vakit kaybettiriyor

hocam yapacak bir şey yok. sabırlı olursan para kazanırsın.

bir günde 67 kanal topluca gitti zaten sorunda orada hepsini tek tek silmek çok zamanı alır üstüne birde düzelmeyebilir tek kanal yoktu

---------- Spam Engelliyici 02:57 ---------- Önceki Mesaj 02:57 ----------

quiz abone izlenme vakit kaybettiriyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri