Spama giren ip

LoonyTuneS

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar. Benimde bir sorum olacak lütfen bilenler cevaplasın fikri olanlar değil çünkü ciddi mesele :)
Şimdi bir vds spama girdiyse yani kanal açınca video atınca patlıyorsa 1 gün sonra o ip den kanal açmadan açılmış bir kanala video atsak yine patlarmı ? yoksa açtıgımız kanal mı patlar ?
Birde o vds ip değiştirilse spamdan çıkıyormu ?

IP degistirildiginde spamdan cikar,digeri hakkinda yorum yapamiyorum youtube giris yapilan IPleri sadece kanala ilk kez girildiginde degilse her girildiginde kontrol ediyorsa o eski kanalda patlayabilir

vds / vps kullanıyorsanız ve çok kanalla çalışıyorsanız her ay sunucunuzu yada ip adresinizi değiştirmenizi tafsiye ederim.

vds / vps kullanıyorsanız ve çok kanalla çalışıyorsanız her ay sunucunuzu yada ip adresinizi değiştirmenizi tafsiye ederim.

server kullanıyorum serverde hiç sorun yaşamadım. Serveri riske atmiyim diye vds aldım sırf mail açmak için 2. gün açtıgım yüklediğim kanallar patladı

IP degistirildiginde spamdan cikar,digeri hakkinda yorum yapamiyorum youtube giris yapilan IPleri sadece kanala ilk kez girildiginde degilse her girildiginde kontrol ediyorsa o eski kanalda patlayabilir

hocam ip değilde ben lokasyona baktığını düşünüyorum.

Yoksa ip değişince tekrar ban yiyen olmazdı.

geçenlerde benimde başıma geldi 10 kanalım gitti vds den attıklarımda gitti kendi bilgisayarımdan attıklarımda yani vds den hiç girmediğim kanallar bile gitti...yani nasıl bir banlama sistemleri var anlayamadım anlayamıycam gibi mesela şuan vds den yine yüklüyorum 2 gündür 5 kanal bunlara bişe olmadı şuan için...Bu kapatmaların farklı ip lerden girme yada ip lerden kaynaklandığınıda sanmıyorum çünkü arkadaşımın tüm kanallarına ben giriyorum o giriyo + 2 vds den giriyoruz onda hiç bişe yok...

Deneyim gördüğüm bir yöntem şu: Yeni vds aldım birde serverim var. Serverden kanal açıp attıklarıma hiç zarar gelmedi 2 gün önce vds aldım mail açym diye açtm mail video attım 2. gün hepsi kapandı. Ama o ip den video attıgım serverde açılan mail kapanmadı. Bence buda demek oluyorki ip spama girince veya ip mail açtıgımız kanal kapanınca o ipden başka video yükleyince sorun olmuyor sadece mail açınca sorun oluyor galiba böyle. Çünkü o ipden 2 kanala daha video attım aynı anda aynı video onlar ayakta

olabilir mantıklı bi yaklaşım şu 1-2 haftaya tam sonuç alırız :)

geçen hafta 20 kanalım patladı,bayram 3 kanal tekrar açtım.telefon onaylı ve onaysız olanda var,deneme amaçlı bekliyorum bunlarda kapanmasa devam,kapanırsa alternatif bişeyler arayacağım artık.

---------- Mesaj saat 17:26:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:25:15 civarında gönderildi. ----------

geçen hafta 20 kanalım patladı,bayram 3 kanal tekrar açtım.telefon onaylı ve onaysız olanda var,deneme amaçlı bekliyorum bunlarda kapanmasa devam,kapanırsa alternatif bişeyler arayacağım artık.

bu kanallarımdan ikisine botla yüklü video yükledim.birinede kendim elle yükleme yaptım ,bakalım ne sonuç çıkacak

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri