Abi yapma senide morarttıysa adsense bize bir vurduğunun yarısı boşa gider o zaman![]()
![]()
Her spamcı google'nin tokadının tadına bakacaktır er yada geç
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Abi yapma senide morarttıysa adsense bize bir vurduğunun yarısı boşa gider o zaman![]()
![]()
Kardeşim benim. Kötü diyen oldu mu konuda bilmiyorum yorumların hepsini okumadım çünkü eğer ki diyen varsa hiç aldırış etme. 180 video için 500 izlenim üzeri gerçekten harika
Bana inan. Sonuç olarak ilk gün +180 video var sonuçta. Ayrıca ben 8 k video atanlar duydum [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] daha iyi bilir.![]()
Kardeşim benim. Kötü diyen oldu mu konuda bilmiyorum yorumların hepsini okumadım çünkü eğer ki diyen varsa hiç aldırış etme. 180 video için 500 izlenim üzeri gerçekten harika
Bana inan. Sonuç olarak ilk gün +180 video var sonuçta. Ayrıca ben 8 k video atanlar duydum [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] daha iyi bilir.![]()
Ben de atarim 8k video ama sorun indexz almamasi index almayan videoyu yuklesen ne olur yuklemesen ne olur
bi kategori var günde hep aynısı olmak üzere 8 k video atsam ilk gün 10 k dan fazla izlenim alır ama spam çok kötü birşey dimi arkadaşlar
---------- Mesaj saat 21:38:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:38:11 civarında gönderildi. ----------
hacı bu aralar o sorun yok yaa
Ne araliklarla ne kdr video atiyorsun
hacı günde 1 kanal 600 video birden
kaç dk sonra videoların aramalarda çıkıyor?
Sağolasın kardeşim.İnşallah böyle devam eder.Hayırlısı olsun hepimiz için![]()
3 gün sonra başlarda 600 den 200 ü garanti anında çıkıyor
Hocam bende birşey danışmak istiyorum , biliyorsunuz toplu link yapıştırıp index atma siteleri var , bu siteleri kullanırken her videonuza girip link kopyalayıp imleme sitesine mi yapıştırıyorsunuz tek tek ? Bir formülü var mıdır bunun ?Şimdi baktım 45 Video 2 gün 318 İzlenme toplam.(İndex atmadıklarım 0-10 İndex attıklarım 10-20)
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.