spamcı kanal yönetimi nasıl yapar?

• Kullanıcı bacanak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

bacanak

Kayıtlı Üye
spam çalışanların çok sayıda kanalları olur ben de o şekilde çalışıyorum.

25 kanaldan fazla kanal ekleme izni veren bota henüz rastlamadım. videoyap botu kullanıyorum o da 25 kanala kadar izin vermekte.

bir kanala video yükledikten sonra tekrar o kanala video yüklemiyorum. 200 video atıp geçtiysem 1 hafta sonra tekrar o kanala video atmıyorum zaten atınca ünleme düşüyor direk.

bu kanalları videoyap'tan silmem gerekiyor yeni kanallar açabilmem için. fakat bu kanalların da kontrol bilgisine sahip olmam gerekiyor telif, ünlem, eşleşen gibi durumlarda müdahale edebilmem için.

spamcılar olarak çok sayıda kanalı nasıl yönetiyorsunuz arkadaşlar? tek mail altında bilgileri toplamak işe yaramıyor. bu ünlemli videoları çözmüyor maalesef.

Çok sayıda kanalı olanlar genelde masaüstü sistem kullanıyorlar . Yada 2 3 tane tarayıcı botu almakta olabilir

Ayni sekilde videoyap botu almaya devam et, 100 kanal istiyorsan ornegin 4 hesap al ve 4unu birbirine bagla. Aralarinda kolayca gecis yapabiliyorsun.

hocam videoyapın kontrol sisteminden çıkarıcağınız kanalları daha az risk teşkil edenlerden seçebilirsiniz..

spam çalışanların çok sayıda kanalları olur ben de o şekilde çalışıyorum.

25 kanaldan fazla kanal ekleme izni veren bota henüz rastlamadım. videoyap botu kullanıyorum o da 25 kanala kadar izin vermekte.

bir kanala video yükledikten sonra tekrar o kanala video yüklemiyorum. 200 video atıp geçtiysem 1 hafta sonra tekrar o kanala video atmıyorum zaten atınca ünleme düşüyor direk.

bu kanalları videoyap'tan silmem gerekiyor yeni kanallar açabilmem için. fakat bu kanalların da kontrol bilgisine sahip olmam gerekiyor telif, ünlem, eşleşen gibi durumlarda müdahale edebilmem için.

spamcılar olarak çok sayıda kanalı nasıl yönetiyorsunuz arkadaşlar? tek mail altında bilgileri toplamak işe yaramıyor. bu ünlemli videoları çözmüyor maalesef.

Son cümleyi okumadan yazdım.
Çözüm değilmiş anladım. Tek bir email olayı.

bende birşeyi merak ediyorum aylık toplam kazancı 5000 tlde sınırlı olmamız konusunda Koray abi uyarıda bulunmuştu. Adsense sağlığı için.

Hocam nasıl bir spam kullanıyorsunuz bende spamcıyım toplamda 3 kanalla günlük minumum 30 maximumu 45 tl arası kazancım oluyor. videoyap botu kullanıyorum.

25 kanal çok ama çok fazla değilmi. Çok dikkat çekmezmisiniz. Günlük kazancınız şu durumda nedir pmle atarsanız merak ettim.
Teşekkürler

ben thunderbird e ekliyorum mailleri her 5 dakikada bir yeni mail geldiyse uyarıyor bende varsa bir sorun o kanala girip bakıyorum :)

Ünlemde mail gelmediğini düşündüğümüzde ;)
arkadas zaten videoyap kullandıgını söyledi bende ona göre cevap verdim :) ünlem düşecekse zaten 1 gün içerisinde düşer ben 3 4 gün sonra ünlem yasamadım olduysada çok çok nadir oluyor 1 2 gün videoyapta baglı kalsın varsa o siler zaten sonrasında ordan silin :)

Ayni sekilde videoyap botu almaya devam et, 100 kanal istiyorsan ornegin 4 hesap al ve 4unu birbirine bagla. Aralarinda kolayca gecis yapabiliyorsun.
4 bot 100 lira yapıyor hocam aylık. açıkcası o kadar ödemek istemiyorum. bir online yazılım okumuştum burda ya da r10'da tam hatırlamıyorum onun gibi bir şey arıyorum.

hocam videoyapın kontrol sisteminden çıkarıcağınız kanalları daha az risk teşkil edenlerden seçebilirsiniz..
hocam spam olduğu için hangi kanala telif gelir, hangi video daha sonra eşleşen verir, hangi video daha sonra ünleme düşer belli olmuyor.

bende birşeyi merak ediyorum aylık toplam kazancı 5000 tlde sınırlı olmamız konusunda Koray abi uyarıda bulunmuştu. Adsense sağlığı için.

Hocam nasıl bir spam kullanıyorsunuz bende spamcıyım toplamda 3 kanalla günlük minumum 30 maximumu 45 tl arası kazancım oluyor. videoyap botu kullanıyorum.

25 kanal çok ama çok fazla değilmi. Çok dikkat çekmezmisiniz. Günlük kazancınız şu durumda nedir pmle atarsanız merak ettim.
Teşekkürler
bakma hocam 25 kanal olduğuna birşey getirmiyor kanallar, izlenimleri görsen vay enayi dersin. :D

ben thunderbird e ekliyorum mailleri her 5 dakikada bir yeni mail geldiyse uyarıyor bende varsa bir sorun o kanala girip bakıyorum :)
ünleme düşen videolara mail gelmiyor işte hocam. tek sıkıntı ünleme düşmesi. sonradan ünleme düşmesi gibi durumlar olunca sıkıntı çıkabilir diye çekiniyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri