Spamcılar Kurulu Video Bulma Toplantısı

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Alex

Kayıtlı Üye
Eyy spamcılar öncelikle hoşgeldiniz kardeşlerim :)

Spamcı ruhum ile tekrar karşınızdayım.

Masaya yatırmak istediğim konu "hunharca spam yöntemi"

Sistemi eleştirmeden işleyişi hakkında fikirlerinizi merak ediyorum.

Danışmak istediğim mesele şu;

Çok kanal açıyorum rahatlıkla, ancak kopyalanacak kanal ararken zorlanıyorum, nitekim her kanalı spama uygun seçmeye çalışıyorum.

Çok kanal açtığım için her kanalı dolduracak spama uygun kriterlerde logosuz telif riski düşük ayrıca izlenim de alabilecek işin özeti karın ağrısı böyle çok kanal aramak bulmak :)

Hunharca spamcılar olarak sizin akışınız nasıl bu konuda?

100 video bulup aynı videoları 5 kanala basıcam yakında o derece ilallah ettim :)

Not: bu spamcılar genel kurul toplantısıdır, spam eleştirilerine kapalıdır.

Bu arada hatırlatayım Youtube partnerdeki açığıda kapattı bilginiz olsun artık kolay kolay dünya geneli ve 3. tarafları kolay kolay geçemiyeceksiniz bilginiz olsun :)

Önerilen videolar, önerilen videolar, önerilen videolar, en sonunda Songül Karlının videosunu yüklerken bulacaksınız kendinizi :D

Bu arada hatırlatayım Youtube partnerdeki açığıda kapattı bilginiz olsun artık kolay kolay dünya geneli ve 3. tarafları kolay kolay geçemiyeceksiniz bilginiz olsun :)

Konu dışı ama ne ara kapadı daha demin geçtim :) Neyse konuyu dağıtmayalım, sistem hala işliyor, daha az evvel kullandım.

Konu dışı ama ne ara kapadı daha demin geçtim :) Neyse konuyu dağıtmayalım, sistem hala işliyor, daha az evvel kullandım.

eski kanallarda işliyor sanırım yeni kanallarda olmuyor artık bilgin olsun 1 2 güne kalmaz tamamen kapatırlar açığı :)

Konu dışı değil spam yaparken bunlarıda göz önüne almak lazım :)

Önerilen videolar, önerilen videolar, önerilen videolar, en sonunda Songül Karlının videosunu yüklerken bulacaksınız kendinizi :D

Bir dalıyorum youtube derinliklerine intihar edesim geliyor :)

Profesyonel olmayan kanal bul
İzlenimleri iyi olsun
Logosuz olsun
Bol videolu olsun

Derken çok zaman harcanıyor, böyle 1 kanal bulunca aynı videolarla 3-5 kanal açsak nasıl olur sence?

---------- Mesaj saat 12:30:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:29:50 civarında gönderildi. ----------

eski kanallarda işliyor sanırım yeni kanallarda olmuyor artık bilgin olsun 1 2 güne kalmaz tamamen kapatırlar açığı :)

Konu dışı değil spam yaparken bunlarıda göz önüne almak lazım :)

Yoo yepyeni kanalda işledi ben de, tekrar göz atacağım çok büyük kayıp değil sağlık olsun buluruz yolumuzu :)

İzlenimleri iyi olsun
Logosuz olsun
Bol videolu olsun

Derken çok zaman harcanıyor, böyle 1 kanal bulunca aynı videolarla 3-5 kanal açsak nasıl olur sence?

---------- Mesaj saat 12:30:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:29:50 civarında gönderildi. ----------

Yoo yepyeni kanalda işledi ben de, tekrar göz atacağım çok büyük kayıp değil sağlık olsun buluruz yolumuzu :)

aynı videoları daha fazla kanala yüklemek ne kadar mantıksız gelsede, youtube %40 şans bana göre. Başkasının 5 ay önce yüklediği videoyu aynı açıklama aynı etiketle yükleyip 10 katı izlenim alabiliyorsan denenebilir.

Hadi Be :( Tek Umudum du.

İzlenimleri iyi olsun
Logosuz olsun
Bol videolu olsun

demekki ilk benden başlamışlar :) dünya geneli ve 3.taraf çıkıyor artık ek olarak müziği kaldır seçeneği var müziği kaldırarak 3.taraf yok ediyorsun ama her zaman işlemiyor buda her videoda olmuyor.

kişisel görüşüm; bence son derece gereksiz bir konu olmuş. spam yaparak, deneme yanılmalar ile belli bir kazanca ulaşmış kişi neden gelipte ben bunu yaptım, sizde yapın kazanın demez.

geçen yıldan beri spam yapıyorsun yanılmıyorsam. insanları buna teşvik etmek istiyorsan da elini taşın altına koyup, önce sen elindekileri paylaşacaksın, insanları teşvik edeceksin paylaşmaya.

aynı videoları daha fazla kanala yüklemek ne kadar mantıksız gelsede, youtube %40 şans bana göre. Başkasının 5 ay önce yüklediği videoyu aynı açıklama aynı etiketle yükleyip 10 katı izlenim alabiliyorsan denenebilir.

Günde 25 kanal için 25-30 tane spama uygun kanal bulmak lazım hergün, dediğm gibi kanalların çoğu logolu birşekilde kolaylaştırmak lazım işi ama nasıl onu düşünüyorum kaç gündür :)

Spamlanacak kanal bulma botu yazsa biri iyi satar : )

---------- Mesaj saat 12:34:51 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:34:26 civarında gönderildi. ----------

valla şuan 20 video yükliyim dedim videoyu atarken değişiklikleri kaydet dedim ama maalesef sonuç dünya geneli ve 3.taraf.

Şimdi denicem çalışırsa kaç burdan :)

Günde 25 kanal için 25-30 tane spama uygun kanal bulmak lazım hergün, dediğm gibi kanalların çoğu logolu birşekilde kolaylaştırmak lazım işi ama nasıl onu düşünüyorum kaç gündür :)

---------- Mesaj saat 12:34:51 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:34:26 civarında gönderildi. ----------

Kategori bulma botu :)

fena olmaz. :)

demekki ilk benden başlamışlar :) dünya geneli ve 3.taraf çıkıyor artık ek olarak müziği kaldır seçeneği var müziği kaldırarak 3.taraf yok ediyorsun ama her zaman işlemiyor buda her videoda olmuyor.

Seni partnerden atmış olmasınlar bir kontrol et kanal durumunu

kendimi banlıyorum kendinize iyi bakın :)

Kesinlikle .hemen gelmiyor ama bir süre gectikten sonra dünya engeli , eşleşen videolara ardarda geliyor.Daha dün başıma geldi :D

Aynı videoyu 1den çok kanala yüklemek bence gereksiz.

Daha önce 10 kanal ile çalışıyordum 1 videoyu 10 kanala yüklüyordum.

1videoya telif geldimi 10 kanal güme gidiyordu.

10 farklı kanal 10 farklı içerik olmalı bence.

Hem hangi içerik daha çok kazandırıyorsa, ileriye dönük daha az kanal ile daha çok para kazanmak mümkün ;)

logolu olsa ne olurku spamcı zaten videoları atar girmez kanala gelip sana telif atacak hali yok :D

ünlem sorunu olmuyor mu sizde ben 200 tane video yüklesem 100 tanesi yada 50 tanesi ünlem oluyor

Seni partnerden atmış olmasınlar bir kontrol et kanal durumunu

davetiyeyi yeni kabul ettim :)

---------- Mesaj saat 12:37:18 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:36:47 civarında gönderildi. ----------

Kesinlikle .hemen gelmiyor ama bir süre gectikten sonra dünya engeli , eşleşen videolara ardarda geliyor.Daha dün başıma geldi :D

hemen geliyor artık ): bende öyle.

Kanalı partner yeni kabul etti.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri