Spamcılar Kurulu Video Bulma Toplantısı

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
kişisel görüşüm; bence son derece gereksiz bir konu olmuş. spam yaparak, deneme yanılmalar ile belli bir kazanca ulaşmış kişi neden gelipte ben bunu yaptım, sizde yapın kazanın demez.

geçen yıldan beri spam yapıyorsun yanılmıyorsam. insanları buna teşvik etmek istiyorsan da elini taşın altına koyup, önce sen elindekileri paylaşacaksın, insanları teşvik edeceksin paylaşmaya.

paylaşıyoruz işte, fikir alışverişi için açtım konuyu, sende son günlerde birşeyler sakladığıma dair bir paranoya seziyorum Yasin :)

---------- Mesaj saat 12:38:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:37:19 civarında gönderildi. ----------

logolu olsa ne olurku spamcı zaten videoları atar girmez kanala gelip sana telif atacak hali yok :D

Ya logolu olunca işgilleniyorum bir kuşku düşüyor içime boşuna telif yemeyelim diye tercih etmiyorum logoluları alsam ohoo bir sürü kanal var o zaman kolay olur.

Aynı videoyu 1den çok kanala yüklemek bence gereksiz.

Daha önce 10 kanal ile çalışıyordum 1 videoyu 10 kanala yüklüyordum.

1videoya telif geldimi 10 kanal güme gidiyordu.

10 farklı kanal 10 farklı içerik olmalı bence.

Hem hangi içerik daha çok kazandırıyorsa, ileriye dönük daha az kanal ile daha çok para kazanmak mümkün ;)

telifsiz içerik çalışacaksan mantıksız değil :)

videoyu izlemek isteyen kişi ilk kanalından izlemezse 2. kanalından izler 2. olmazsa 3. kanal vs.

En gıcık kaptığım iş kopyalanacak kanal arama :)

paylaşıyoruz işte, fikir alışverişi için açtım konuyu, sende son günlerde birşeyler sakladığıma dair bir paranoya seziyorum Yasin :)

---------- Mesaj saat 12:38:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:37:19 civarında gönderildi. ----------

Ya logolu olunca işgilleniyorum bir kuşku düşüyor içime boşuna telif yemeyelim diye tercih etmiyorum logoluları alsam ohoo bir sürü kanal var o zaman kolay olur.
benim taktiği söyliyim.Kanalda en az 100 video olucak ve videoların yüklenme aralıklarına bakıyorum zaten spam kanal çok kolay anlaşılıyor.Logo ya hiç bakmıyorum şimdiye kadar bir sorun yaşamadım

Benim gibi yap 1 aydır kanal açmıyorum kafam rahat.
:D

telifsiz içerik çalışacaksan mantıksız değil :)

videoyu izlemek isteyen kişi ilk kanalından izlemezse 2. kanalından izler 2. olmazsa 3. kanal vs.

telifsiz içerik nasıl birşey oluyor hocam :) videonun girişinde bu video telif içermemektedir uyarısımı yazıyor?

Adam özgün kanal yapmış üşenmemiş ona bile telif yollayan zihniyet varken telifsiz içerik nasıl olacak ki?

İzlenme konusunda hakılsın ben 10 kanala aynı videoyu yüklüyordum (aynı etiket, aynı başlık,aynı açıklama) ama içlerinden sadece 1tanesi çok izlenim alıyordu. Ama telif geldimi domino taşı gibi geliyordu :)

tabi açık çok ama gittikçe zorlaşıyor :) adsense benzedi partner 16 video atayım dedim 2 tanesi hariç hepsine uyarı geldi :)

aynen zorlaşıyor 3 kere buldum 3 fixlendi son dün buldum videolarım patladı baya iyi gidiyorum allahın izniyle böle devam eder :)

aralıksız banlanan kanallarım sağolsun yeni adsense ile başladım bende bugünde. yoğun olduğum için her gün c3x ile bir kanal açıp 3 günde 400 video yükleyip birdahada bakmayacağım. onbinlerce konu var aslında. bence spamcı hangisi tutar diye düşünmemeli ve devam etmeli.

Ve peki o kadar konuyu nasıl bulacağım diye düşünüyordum bende. bugun karar verdim türk dil kurumu sözlüğünü alıp her gün mantıklı bir konu bulana kadar bakıp fikir elde edeceğim :D. insan oturup düşününce bişi gelmiyor aklına :D

peki sözlüğü nerden bulacağız derseniz ticaretini yapabilirim :D :D :D ahahah

Şimdi gelip hara güre bana parlayacaksınız ama yazmazsam içimde kalır, rahat edemem..

Aynı videoları 5-6 kanala yüklemek nedir arkadaş buda yeni modamı? aynı kategoride tek kanalı olan adamın kazancına çomak sokmak nedir? Neden burada hep BEN hep ben kazanayım tarzı konular açılıyor? Neden bizim insanımız bencil? Gözünüz doysun biraz azıyla yetinmeyi bilin yav! Açlığınızı bastırın biraz.. Siz aynı videolarla 5-6 kanal açıp kazanırken olan bizim gibilere oluyor. Senin gibi 5-6 kişi aynı videolarla 4-5 kanal açsa vay halimize

NOT: Alex öneri istemişsin yapıyorum dememişsin anlıyorum ama nabız yokluyorsun, duruma göre şerbetleyeceksin.. Benim bu konuda diyeceğim şudur; Tek diyeceğim YAPMA! istediğin kadar kanal aç istediğin kadar kanal kopyala, hepsine farklı video kategori yap SPAM Yap ama aynı kategoride aynı videolarla 4-5 kanal açıpta kazanan adamlarada mani olmayın! Düşünceli olun biraz! Yav lanet olsun şu abartılı spama ne diyim..

telifsiz içerik nasıl birşey oluyor hocam :) videonun girişinde bu video telif içermemektedir uyarısımı yazıyor?

Adam özgün kanal yapmış üşenmemiş ona bile telif yollayan zihniyet varken telifsiz içerik nasıl olacak ki?

İzlenme konusunda hakılsın ben 10 kanala aynı videoyu yüklüyordum (aynı etiket, aynı başlık,aynı açıklama) ama içlerinden sadece 1tanesi çok izlenim alıyordu. Ama telif geldimi domino taşı gibi geliyordu :)

işte telif alabilecek videoyu atmıyıcaksın :)

aralıksız banlanan kanallarım sağolsun yeni adsense ile başladım bende bugünde. yoğun olduğum için her gün c3x ile bir kanal açıp 3 günde 400 video yükleyip birdahada bakmayacağım. onbinlerce konu var aslında. bence spamcı hangisi tutar diye düşünmemeli ve devam etmeli.

Ve peki o kadar konuyu nasıl bulacağım diye düşünüyordum bende. bugun karar verdim türk dil kurumu sözlüğünü alıp her gün mantıklı bir konu bulana kadar bakıp fikir elde edeceğim :D. insan oturup düşününce bişi gelmiyor aklına :D

peki sözlüğü nerden bulacağız derseniz ticaretini yapabilirim :D :D :D ahahah

Kanallara ulaşmak sorun değil ulaşıyorum da kopyalayacağım kanalları çok inceliyorum galiba ben, ndn diyecek olursan;

O kadar kanal açmışım gmail açmışım şimdi izlenmeyecek video atmayayım boşuna diye izlenim potansiyeli olan ve logosuz telif riski az kanal arıyorum yorucu oluyor :)

---------- Mesaj saat 12:53:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:52:32 civarında gönderildi. ----------

ekran görüntüsü atayım :)

Aha geçmiş olsun kara haber tez duyuldu, açık kapatılmış harbiden :)

Dünya engeli yedik

Kanallara ulaşmak sorun değil ulaşıyorum da kopyalayacağım kanalları çok inceliyorum galiba ben, ndn diyecek olursan;

O kadar kanal açmışım gmail açmışım şimdi izlenmeyecek video atmayayım boşuna diye izlenim potansiyeli olan ve logosuz telif riski az kanal arıyorum yorucu oluyor :)

---------- Mesaj saat 12:53:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:52:32 civarında gönderildi. ----------

Aha geçmiş olsun kara haber tez duyuldu, açık kapatılmış harbiden :)

Dünya engeli yedik

yaa sakalımız vak saçımız var ama sözümüz dinlenmiyor :)

Şimdi gelip hara güre bana parlayacaksınız ama yazmazsam içimde kalır, rahat edemem..

Aynı videoları 5-6 kanala yüklemek nedir arkadaş buda yeni modamı? aynı kategoride tek kanalı olan adamın kazancına çomak sokmak nedir? Neden burada hep BEN hep ben kazanayım tarzı konular açılıyor? Neden bizim insanımız bencil? Gözünüz doysun biraz azıyla yetinmeyi bilin yav! Açlığınızı bastırın biraz.. Siz aynı videolarla 5-6 kanal açıp kazanırken olan bizim gibilere oluyor. Senin gibi 5-6 kişi aynı videolarla 4-5 kanal açsa vay halimize

NOT: Alex öneri istemişsin yapıyorum dememişsin anlıyorum ama nabız yokluyorsun, duruma göre şerbetleyeceksin.. Benim bu konuda diyeceğim şudur; Tek diyeceğim YAPMA! istediğin kadar kanal aç istediğin kadar kanal kopyala, hepsine farklı video kategori yap SPAM Yap ama aynı kategoride aynı videolarla 4-5 kanal açıpta kazanan adamlarada mani olmayın! Düşünceli olun biraz! Yav lanet olsun şu abartılı spama ne diyim..

Hiç yapmadım aynı videoları 3-5 kanala kopyalamayı sadece danışayım dedim çünkü spamlanacak kanal ararken yoruldum :) onu son çare olarak yazdım zaten ben de yapmaya sıcak değilim :)

---------- Mesaj saat 12:56:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:55:49 civarında gönderildi. ----------

yaa sakalımız vak saçımız var ama sözümüz dinlenmiyor :)

Daha gece ibretlik videolar yükledim çalışıyordu şimdi düzeltilmiş, herkese yayılınca bu açık söylemiştim kapatacaklar diye ne oldu şimdi :)

bir de aynı videolar ile fazla kanal açmanın faydasını görmedim ben. şöyle ki : 1 kanalla 1 haftada topla 100bin izlenim varken aynı videolar ile 30 kanal açtıgımda 120 bin olmuştu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri