Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu arada hatırlatayım Youtube partnerdeki açığıda kapattı bilginiz olsun artık kolay kolay dünya geneli ve 3. tarafları kolay kolay geçemiyeceksiniz bilginiz olsun![]()
Bir videoyu 10 ayrı kanala kopyalarsanız kendi kendinize raip olmuş olursunuz Normal insan gibi attığınız içeriği youtube'da arayın ne kadar kolay bulunuyorsa o kadar çok izlenim alırsınız. 10 kere kopyalamanıza geek yok yanionunla uğraşacağınıza videonuz az izlenimli olsa bile nasıl yukarılara çıakrsınız onu araştırıp o doğrultuda çalışma yapın derim
Ayrıca Partner kanallarda hemen para kazanma açılması bir açık değildi Youtube'un partnerlere tanıdığı bir ayrıcalıktı ama baktılarki ipin ucunu tutamıyorlar Mayıs ayından itibaren partner kanallarla normal kanallar arasında pek fark kalmayacak
Hocam hali hazırda partnerlerde yüklü olan videolar dünya geneline düşer mi sizce?..eğer öyleyse hiç risk alamdan videoları silip içerdeki kazançlarımızı kurtarmak gerekir sanırım
[MENTION=1316]Alex[/MENTION] imzama bakda az feyz al sen kim spam kim bana bırak o meseleyi bizdeki "Quality Spam"![]()
kardeşim, kaliteli spam zorlaştı ama zorlaşmadı mı? Çünkü adsense'ye bağlıyken video atmak tehlikeli ünlem yiyoruz biliosun para kazanmalar uçuyor nitekim. Yani 5 er 5 er hergün video atsak adsense'e bağlıyken ünlem yiye yiye para kazanmaların ruhuna fatiha okuruz![]()
sen şuna beceremiyorum desene ben nasıl yapıyorum![]()
ünlem yememeyi beceriyorsun yani o zaman en güzel yol seninki![]()
Warner Bros Ve Viacom Bana Biat Etti. Ünlem Koyarmı
Awedeki paran gelmedi dimi, kaç telif yediydin ona sen? Dehşet miktardı alsan sırtın yere gelmezdi 1 sene![]()
2 telif 25 bin dolar kesinti dahil 17 bin küsür dolar ediyordu kardeşim, almadığımı nereden çıkardın![]()
kişisel görüşüm; bence son derece gereksiz bir konu olmuş. spam yaparak, deneme yanılmalar ile belli bir kazanca ulaşmış kişi neden gelipte ben bunu yaptım, sizde yapın kazanın demez.
geçen yıldan beri spam yapıyorsun yanılmıyorsam. insanları buna teşvik etmek istiyorsan da elini taşın altına koyup, önce sen elindekileri paylaşacaksın, insanları teşvik edeceksin paylaşmaya.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.