Son zamanlarda galiba pek toplu kapanma olmuyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam konu açmadan keşke foruma bir gözatsaydınız.aynı başlıkla 6. konu oldu bu 2016 yılındaki![]()
2015 te adsense banlarının başlaması ile bırakmıştım işi ve şuandan itibaren topladığım para suyunu çekti tekrar başlamayı düşünüyorum . Olaylar şuan ne durumda banlar bittimi spama az da olsa yapabilen var mı? Bilgilendirirseniz sevinirim.
hala calısanlar ve kazananlar var , multi adsense acıp az kanalla para kazanmaya calısanlar hala var...
spam bittimi bitmedimi bilmiyorum ama az önce adam konu açtı, günlük 300$+ kazançlı satılık kanal...
parayı kazanmak mesele değil hala mantık çok yanlış adsense banlarının neden olduğu belli değil sen istersen milyon dolar kazan o parayı oradan alabilmek mesele günlük 100$ kazan temiz kazan öz kazan ay sonu ban yeme parayı al kazansa ne olacak adsense ban yerse zaten o kanalda çöp oluyor ban yiyene kadar yediği para da. Doğru içeriği temiz çalışmak ve mümkünse sağlam bir partnerle çalışmak yada adsensenin şu ban algoritmasını çözmek gerekiyor ama sadece size değil bu lafım forumun yarısına görüyorum ki insanlar hala kazanç derdinde e be kardeşlerim milyar dolar yazsın orada alamadıktan sonra ne anlamı var? bu kadar aydır ders almamış forumun yarısı [MENTION=15970]ilyas[/MENTION] a kızıyorlar ama adamın dediklerini dinleseler keşke eğrileri var dediklerinin tüm dedikleri doğru değil ama doğruları da var. adam 6-7 ay önce bunu diyordu şu dediğimi kazanmak mesele değil almak diye ama hala insanlar anlayamıyor sonra da spam zorlaştı para var yok yapıyorlar.
[MENTION=24394]kastiro[/MENTION] bir hafta önce milleti sırtınız da taşımayın, tembel insanları çevrenizde bulundurmayın eğer çalışacaksanız çalışkan azimli üretken insanlarla birlikte olun dedim bana küfür ettiler. ben ne söylesem olmayacak çünkü çalışmadan para kazanmak isteyen insanlar çoğunlukta forumda ancak şu kadarını söyleyeyim youtup yeni döneme girdi çalışan emek sabır gösteren kazanıyor. ben 6 ay önce farkına vardım değiştim şimdi buzzmyvideos gibi top class mnc lere kanal sokuyorum. çalışan her işte olduğu burada da kazanır. bu arada google mühendisleri aptal değil bu forumda olan biten her şeyi biliyorlar ve raporluyorlar.
çalışmak çalışmak çalışmak çalışmak ........
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.