Spamda vardığımız son nokta

• Kullanıcı darkhorse
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

darkhorse

Kayıtlı Üye
Kanal ifşası olmasın diye vermemiştim. Ama kanal askıya alındığına göre paylaşabilirim.
Elemanın biri ya spam olayını yanlış anlamış yada isim kıtlığına girmiş. Kanalın adını "Turkish Spam Channel" koymuş.
Spam yapıyorsunuz bari ülkemizin adını kanal adında kullanmayın.
Ülke itibarımız zedeliyorsunuz.

Son düzenleme:
herkes yalnış bi sen doğrusun değil mi ?
sanane kardeşim ! isteyen istediği gibi kanal adını açar videosunu yükler bakar dalgasına
millete akıl fikir vereceğine kendi yoluna bak

yapsınlar...bu şekilde kazanmayarak oyalanırlar.uyandırmayalım milleti de işi öğrenip bizim kategorilere bulaşmasınlar...çöplükte dolaşıp dursunlar :D

kimimiz facebookta twitterde sosyal paylaşım sitelerinde çalıştığı yer olarak adsense partner youtube yazmamışki :) kimimiz adsense partner kazanç görüntüsünü paylaşmamış. Spamında vardiğimiz nokta iyi. yine kazanan kazanmaya devam ediyor. kazanamayan kendine yediremeyen ben kazanamıyorum onlarda kazanmasın diyip bencillik yapan sahte telif flag atan. bunlar bir bitse aslında herkez çok güzel kazanır. herkez ister katagori içerik paylaşılsın ama çöp ediyorlar. Spam öyle bir yere geldiki özgün kanalları bile çekiyorlar :D

herkes yalnış bi sen doğrusun değil mi ?
sanane kardeşim ! isteyen istediği gibi kanal adını açar videosunu yükler bakar dalgasına
millete akıl fikir vereceğine kendi yoluna bak

İsteyen istediği kanal adını kullanır tabiki ama burada ülke itibarını zedeleyen bir durum var.

Kanal ifşası olmasın diye vermemiştim. Ama kanal askıya alındığına göre paylaşabilirim.
Elemanın biri ya spam olayını yanlış anlamış yada isim kıtlığına girmiş. Kanalın adını "Turkish Spam Channel" koymuş.
Spam yapıyorsunuz bari ülkemizin adını kanal adında kullanmayın.
Ülke itibarımız zedeliyorsunuz.

Ülke itibarı spam kelimesinden zedeleniyorsa, en azından biz bu seviyeye varacak kadar gelişmişsek, sen haklısın dostum.Ancak; ülke itibarımızı zedeleyen öyle olaylar varki günümüzde, bunları bir düşün derim.İstersen bir örnek vereyim ufkun açılsın, '' Basın Özgürlüğü '' mesela...Bırakalım artık bu ucuz milliyetçiligi, ülke itbarı yurt dışında gördügün saygıdır...

Her yıl yüzlerce insanımız madenlerimizde yok pahasına ölüp gidiyor.İnsanımıza, işçimize verdigimiz değer itibarımızdır.

Biz itibarın maneviyatta degil maddiyatta olduğunu sanan bir toplumuz genel olarak.
Siyasetimizde yolsuzluklar olur itibarımız zedeleniyor demeyiz.
Futbolumuzda şike olur, itibarımız zedeleniyor demeyiz,
Kadınlarımız şiddet görür, töre cinayetlerine kurban gider, itibarımız zedeleniyor demieyiz.
Ancak;
İstanbul a dünyanın en büyük havaalanlarından biri yapılacak diye, böbürlenip itibar kazandığımızı sanarız.
Dillere destan saraylar yaptırırız, böbürlenip itibar kazandığımızı sanarız.

Hal böyleyken ''spam'' kelimesinden itibarımızın sarsıldıgını düşünüyorsun ya, vallahi pes diyorum.
Saygılar... :)

Son düzenleme:
Ülke itibarı spam kelimesinden zedeleniyorsa, en azından biz bu seviyeye varacak kadar gelişmişsek, sen haklısın dostum.Ancak; ülke itibarımızı zedeleyen öyle olaylar varki günümüzde, bunları bir düşün derim.İstersen bir örnek vereyim uffun açılsın, '' Basın Özgürlüğü '' mesela...Bırakalım artık bu ucuz milliyetçiligi, ülke itbarı yurt dışında gördügün saygıdır...

Her yıl yüzlerce insanımız madenlerimizde yok pahasına ölüp gidiyor.İnsanımıza, işçimize verdigimiz değer itibarımızdır.

Biz itibarın maneviyatta degil maddiyatta olduğunu sanan bir toplumuz genel olarak.
Kadınlarımız şiddet görür, töre cinayetlerine kurban gider, itibarımız zedeleniyor demieyiz.
Ancak;
İstanbul a dünyanın en büyük havaalanlarından biri yapılacak diye, böbürlenip itibar kazandığımızı sanarız.

Hal böyleyken ''spam'' kelimesinden itibarımızın sarsıldıgını düşünüyorsun ya, vallahi pes diyorum.
Hocam olayı çok geniş boyuta taşımışsın. ülke itibarını zedeleyen diğer konular için yapabileceğim birşey yok. Şu malum spam kanalını izleyen yabancılar artık sayısı ne kadarsa (300 veya 500 kişi az yada çok) Türkler hakkında genelleme yaparak spam deyince aklına Türkler gelecek. olay bundan ibaret. Spam diye aratılınca en başta bir Türk kanalı çıkması benim hoşuma gitmedi. Ben bu konuda daha dikkatli olunması için konuyu açtım.

Ülke itibarı spam kelimesinden zedeleniyorsa, en azından biz bu seviyeye varacak kadar gelişmişsek, sen haklısın dostum.Ancak; ülke itibarımızı zedeleyen öyle olaylar varki günümüzde, bunları bir düşün derim.İstersen bir örnek vereyim ufkun açılsın, '' Basın Özgürlüğü '' mesela...Bırakalım artık bu ucuz milliyetçiligi, ülke itbarı yurt dışında gördügün saygıdır...

Ancak;

Hepsi olmayıp, sadece bir kaç cümlenizde doğruluk payı olsada, böyle bir konuda Siyasi iğnelemelere yeltenmek, bir moderatöre yakışmasa gerek.

Son düzenleme:

Ancak;

Üstü kapalı konuşmayın direk zihniyet söyleyin ona göre yazalım kararsız kaldım şimdi.

Hepsi olmayıp, sadece bir kaç cümlenizde doğruluk payı olsada, böyle bir konuda Siyasi iğnelemelere yeltenmek, bir moderatöre yakışmasa gerek.

Siyasetle işim olmaz arkadaşım.Ben düşüncelerimi yazdım.Bu arada mesajımda bir konuyu atlamaşım sizin hatırlatmanız üzerine onuda bu mesajda belirteyim.
'' Düşüncelerini ve eleştirilerini hakaret içeren sözler kullanmadan dile getirme ''
bunu atlamışım, hatırlattıgınız ve vesile oldugunuz için teşekkürederim.

Yorumunuza gelince, unutmayın ki; bende bir üyeyim ve forum kuralları çerçevesinde konulara özgür irademle yorum yapma hakkım var.Ben düşüncelerimi saygılı ve kırıcı olmadan dile getirdim.Begenen begenir, begenmeyen kendi bilir.Kimse ile bu konuda polemige girme niyetim yok.
Saygılar...:)

Son düzenleme:
arkadaş olaya yeni bi boyut katmış :D ayrıca bu konunun siyasete kayması olmamış forumda böyle şeylerin olmaması gerek

Ancak;

Duygularıma tercüman olmuşsunuz :) sadece bunlarla kalsa yine iyi daha yüzlerce olay var.Açıkcası yorumunuzu kimseyi kırmadan isim vermeden ancak böyle verebilirdiniz birde bunun için tebrik ediyorum :)

Bence konuyu açan üyenin tepkisi yerinde.
Ne demek turkish spam channel.
Yaptığı doğru birseymis gibi birde ülke adını kullanmak nedir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri