Spamdan banlanan kanallarım.

• Kullanıcı Akıncı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Akıncı

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar daha demin baktım hepsini tek tek denedim. her girdiğimde tel onayı istedi hepsinin yaptım. Hepsinde şu yazıyı alıyorum
"Bu hesap, YouTube'un spam, oyun ve yanlış yönlendiren içeriğe karşı politikalarını ihlal etmesi veya diğer Hizmet Şartları ihlalleri nedeniyle askıya alındı.
"
sadece 1 kanalım banlanmamış . oda ana kanalım. videolar felan manuel atıyorum.

bu banlanan kanallarımın hepsine çektiğim kanallardan video atmıştım. 250-300 max 350. bu spamdan nasıl kurtulacağız ne aralıklarla video atmalıyız yardımcı olurmusunuz? vdsde çöp oldu tabi.

kaç adet kanal banlandı

kanalları gerçek tel numarası ile aç(eşin dostun)
Kanal maillerini arkadaslarına aldır maksim kısı bası 3 hesap (toplamda 3x2=6)
kanallarına kendı ip ile değilde vps ile gir ilk yuklemelerde ayarlamalarda
Video sayısı spamı etkılemez( forumda bır seferde coklu yukleme yapan cok bende dahil)

gecmıs olsun ayrıca

k7 vs kullanırsanız artık spama gırıyor kullanmayın su sıstemleri

3c co uk kullanıyorum. 10 a yakın kanal banlandı.

Arkadaşlar daha demin baktım hepsini tek tek denedim. her girdiğimde tel onayı istedi hepsinin yaptım. Hepsinde şu yazıyı alıyorum
"Bu hesap, YouTube'un spam, oyun ve yanlış yönlendiren içeriğe karşı politikalarını ihlal etmesi veya diğer Hizmet Şartları ihlalleri nedeniyle askıya alındı.
"
sadece 1 kanalım banlanmamış . oda ana kanalım. videolar felan manuel atıyorum.

bu banlanan kanallarımın hepsine çektiğim kanallardan video atmıştım. 250-300 max 350. bu spamdan nasıl kurtulacağız ne aralıklarla video atmalıyız yardımcı olurmusunuz? vdsde çöp oldu tabi.
hocam numara girdiysen altta bize ulaşın kısmı var ordan geri bildirim yolla sabah mail gelir bi kaç tanesi açılırsa çıkmış olabilirsin ama ondan sonra vds ne veda et bence

Geçmiş olsun dün aynısını benim başıma geldi sat 23.30 sularıdna bir kanlaım hariç hepsi gitti burda çoğu kişi şunu yap bunu yap tarzında şeyler yazıyor onların %90 genelde işe yaramıyor çok kanalla çalıştığın vakit youtube bir hesabını bile yakalasa devamını getiriyor.Ya tek kanal çalış yada kapatılmalara alış

Geçmiş olsun dün aynısını benim başıma geldi sat 23.30 sularıdna bir kanlaım hariç hepsi gitti burda çoğu kişi şunu yap bunu yap tarzında şeyler yazıyor onların %90 genelde işe yaramıyor çok kanalla çalıştığın vakit youtube bir hesabını bile yakalasa devamını getiriyor.Ya tek kanal çalış yada kapatılmalara alış
evet aynen dediğin gibi sisteme takıldın mı devamı geliyo...ama bunu yapan bi bilgisayar sonuçta sen bi şekilde youtube ulaşmadığın sürecede o sisteme takılmaya devam edersin boş kanalın bile kapanır..spama düşmüş biriyim çok kanalım gitti dediğim şekilde çıktım sanırım çünkü 1 aydır hiç bir kanalım kapanmadı...tabi bi fark var vds yi falan bıraktım...vds vps bot falan bırakın tavsiyem

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri