spamdan gelen paranın bir miktarını hayır kurumuna bağışlama

egva06

Yasaklanmış
arkadaşlar benim aklımda bir soru var spamdan aldığımız paranın bir miktarını hayır kurumuna bağışlasak acaba hayır işlemiş olurmuyuz

spamın günahı ayrı, bağışın sevabı ayrı.. ikisi birbirini nötr hale getirmez maalesef

Aslında cevabı sende saklı. Bir düşün bağışlasam ne olur bağışlasam ne olur?

Kardesm sakın yanlıs anlamada bu Kendını kandırmak gıbı bırsey olur Bu suna denk gelıor yılbasında para cıksada fakırlere yardım etsem gıbı

Bagis yapmak tamamen ayri bi olay. Spamdan kazandigimin bi kismini bagislar gunah-sevap esitligi saglarim diyorsan kendini kandirirsin. Bagis insanlik icin yapilir, illaki sevap kazanmak icin degil.

Sen çok yanlış gelmişsin bir videoyu yükleyip reklamlara tıklattığın her insan için hem sen para kazanıyorsun hem de şirketlere kazandığının kat kat fazlasını kazandırıyorsun ortada haram para falan yok kendi emeğinle helal para kazanmış oluyorsun.

Edit: Tabi Türkiye şartlarında bu paraları kazanmanın ne kadar zor olduğunu bildiğimiz ve dünyadan haberimiz olmadığı için bu kazandığımız paralar bize olağanüstü gibi görünüyor.

yav nie herkes anlamadan dinlemeden yorum yapmıs soruyu dogru okusanıza ben orda spamdan gelen parayı hayır kurumuna bağışlasam günahım sevabamı dönüşürmü diye mi sordum benim sorduğum şey acaba spamdan gelen paranın bir miktarını bağışlasak yinede hayır işlemiş olurmuyuz dedim

Sen çok yanlış gelmişsin bir videoyu yükleyip reklamlara tıklattığın her insan için hem sen para kazanıyorsun hem de şirketlere kazandığının kat kat fazlasını kazandırıyorsun ortada haram para falan yok kendi emeğinle helal para kazanmış oluyorsun.

Edit: Tabi Türkiye şartlarında bu paraları kazanmanın ne kadar zor olduğunu bildiğimiz ve dünyadan haberimiz olmadığı için bu kazandığımız paralar bize olağanüstü gibi görünüyor.

ya videosunu aldigin insanlar?

---------- Mesaj saat 23:14:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:12:53 civarında gönderildi. ----------

yav nie herkes anlamadan dinlemeden yorum yapmıs soruyu dogru okusanıza ben orda spamdan gelen parayı hayır kurumuna bağışlasam günahım sevabamı dönüşürmü diye sordum benim sorduğum şey acaba spamdan gelen paranın bir miktarını bağışlasak yinede hayır işlemiş olurmuyuz dedim

Yahu sonucta bagis yapiyorsun birilerine yardim olsun diye. Hayir olsa ne olur olmasa ne olur? Sen iyilik icin yapiyosan orada bitmistir, gerisini neden dusunuyosun? Onemli olan senin ne amacla yaptigin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri