Spamdan kanal kapanması

• Kullanıcı by3kk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

by3kk

Kayıtlı Üye
arkadaşlar açtığım tüm kanallar bir gün dayanmadan kapanıyor.

Şöyle bir mail alıyorum;

"Topluluk Kurallarımızın (YouTube) tekrarlanarak veya ciddi bir şekilde ihlal edilmesinden dolayı FunnyLife51 YouTube hesabınızı askıya aldığımızı size bildirmek isteriz. İncelememizden sonra, hesabınızdaki etkinliğin, spam, dolandırıcılık veya ticari olarak yanıltıcı içeriği yasaklayan Topluluk Kurallarımızı ihlal ettiğini belirledik. Başka YouTube hesaplarına erişmenizin, sahip olmanızın veya başka YouTube hesapları oluşturmanızın yasaklandığını lütfen unutmayın. Hesap fesihleri ve Topluluk Kurallarımızın nasıl uygulandığıyla ilgili daha fazla bilgi için lütfen https://support.google.com/youtube/bin/answer.py?answer=92486&hl=tr adresindeki Yardım Merkezimizi ziyaret edin. "

3 aydır bu işteyim bu ara hep aynı anda açtığım kanallar kapanıyor. Sorum şu spama takılmadan kanallarınız nasıl kapanmıyor?Teşekkürler.

aynı sorun bendede var actıgım 30 kanaldan 20 si en gec 1 ay içinde kapanıyor.

Net hatırlamıyorum uzun zamandır spamdan vs kanal kapanması yaşamıyorum ama önceden 100 kanalı gümlemiş biri olarak söyleyeyım senin büyük bir ihtimalle adsensede unuttun bir kanalın (para kazanması kapalı) veya daha önce kanal kapanmaya sebeb gösterilen kanalı silmemişindir ondan kapanıyordur Bunlara dikkat ettım dıyorsan kanallarında fazla sayıda dünya geneli engeli ,ülke engeli ve eşleşen video vardır Eşleşen video olduğu zaman video sahıbı manuel olarak senın kanalında videoyu ınceliyor çünkü sende cıkan eşleşen video sahıbının panelınde cıkıyor yani senın videosunu yüklediğini anlıyor Funny bende çalıstım bende de çok eşleşen vs cıkıyordu

Net hatırlamıyorum uzun zamandır spamdan vs kanal kapanması yaşamıyorum ama önceden 100 kanalı gümlemiş biri olarak söyleyeyım senin büyük bir ihtimalle adsensede unuttun bir kanalın (para kazanması kapalı) veya daha önce kanal kapanmaya sebeb gösterilen kanalı silmemişindir ondan kapanıyordur Bunlara dikkat ettım dıyorsan kanallarında fazla sayıda dünya geneli engeli ,ülke engeli ve eşleşen video vardır Eşleşen video olduğu zaman video sahıbı manuel olarak senın kanalında videoyu ınceliyor çünkü sende cıkan eşleşen video sahıbının panelınde cıkıyor yani senın videosunu yüklediğini anlıyor Funny bende çalıstım bende de çok eşleşen vs cıkıyordu
hocam cevabın için teşekkürler şimdi şöyle bişey var eski kanallarım duruyo onlar kapanmıyo yeni açıyorum 3c.co.uk tan aldığım numaralarla aynı anda mesela 4 kanal açtım 4'ü kapanıyor diğer eskiler duruyo ama. ip numarası değiştiriyorum mac adresi değiştiriyorum çerezleri siliyorum yine aynı

Ayni adsense hesabınıza bağlı eskı kanallarda sorun yok yenılermı kapanıyor Acaba eskı kanallarınıza farklı bir tarayıcıdan girdinizmi onlarda da sorun olmasın Benım 1 kanalımda sorun olduğu zaman adsense hesabıma bağlı bütün diğer kanallarımda kapanıyordu Bu kanallarda herhangı bir sorun olmamasına rağmen 1 kanaldan dolayı hepsi gidiyordu İçeriinizle ılgılı yt kullanıcıları videonun altında bulunan bayrağa(flag) tıklayarak sizi şikayet edıyor olmasınlar ? Birde linktekı konuyu incelersenız belkı nerede hata olabılır kafanızda bir fikir oluşabılır Bol kazançlar dilerim http://www.ytpara.com/youtube-sorun...nmasi-alt-kanal-ve-ana-kanal-dahil-cozum.html

hocam cevabın için teşekkürler şimdi şöyle bişey var eski kanallarım duruyo onlar kapanmıyo yeni açıyorum 3c.co.uk tan aldığım numaralarla aynı anda mesela 4 kanal açtım 4'ü kapanıyor diğer eskiler duruyo ama. ip numarası değiştiriyorum mac adresi değiştiriyorum çerezleri siliyorum yine aynı

Sadece kanallar mı kapanıyor yoksa Gmail'lerde de sıkıntı var mı?

Gmaile giriyorum sıkıntı yok kanallar uçuyor

C2105 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eğer video atmadan kapanıyosa kanallarınız o zaman büyük ihtimalle telefon numarasından dolayı kapanıyodur.Açtığınız kanallardan birine girdiğiniz telefon numarası kara listeye düşerse açılan tüm kanalları da devre dışı bırakır.

Eğer video atmadan kapanıyosa kanallarınız o zaman büyük ihtimalle telefon numarasından dolayı kapanıyodur.Açtığınız kanallardan birine girdiğiniz telefon numarası kara listeye düşerse açılan tüm kanalları da devre dışı bırakır.

Video atıyorum yaklaşık 100er tane ertesi gün bi bakıyorum hepsi gitmiş bilmiyorum nerede hata yapıyorum

Video atıyorum yaklaşık 100er tane ertesi gün bi bakıyorum hepsi gitmiş bilmiyorum nerede hata yapıyorum

O zaman şöyle bir şey deneyebilirsin ben böyle çalışıyorum şu ana kadar toplu kapanma yaşamadım.

Öncelikle kanalını açtığın gün video yüklemesi yapma 1 max 3 gün bekle.Google Plus'a bağlı olarak kanal açma.15 dakika onayını kanalı açar açmaz değil 3 gün sonra yap.Daha sonra bir 25 30 video yükle bak kanalın durumuna daha sonra toplu yükleme yap

Eyvallah kardeeşim denicem zaten google plusı hemen kaldırıyom diper dediklerini deniyicem çok sağol cevabın için :-)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri