spamdan kapanan kanal :/

• Kullanıcı bacanak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
benim de hep bu şekilde kapanıyor da bi sebep aramaya gerek yok yani sonuçta telif hakkı ihlalinden dolayı kapanıyor. engelsiz içerik at bi kanala istersen trilyon tane hiç bir şekilde kapanmıyor.

benim de hep bu şekilde kapanıyor da bi sebep aramaya gerek yok yani sonuçta telif hakkı ihlalinden dolayı kapanıyor. engelsiz içerik at bi kanala istersen trilyon tane hiç bir şekilde kapanmıyor.

alakası yok :) engelsiz içerikte yüklesen kapanıyor :) özgün kanalım bile kapanmıştı. quiz patnerde iken

Şubat ayından beri kazandığım kanal kapandı :( Gitti aylık maaş

her sabah 1-2 kanal gidiyor 1 yıllık temiz :(

youtube heroes devreye girdi arkadaşlar..

reklamlarla alakali degil.benim bos kanallarda bu sabah bu mail atilarak kapatilmis

Kanalın günlük izlenimi 10k üzeriyse ve para kazanması açıksa max 1 hafta dayanıyo. Ama ne hikmetse para kazanması kapalıysa günlük 1m izlense bile bişey olmuyo.

benim gözlemlediğim ise partnerdeki aynı şekilde izlenen kanallara olmuyor bu olay. sadece adsenseye baglı kanallarda oluyor. teker teker gidiyor ama adsense spama düşmüyor. tabi sürekli boyle giderse adsensede gider

Kanalın günlük izlenimi 10k üzeriyse ve para kazanması açıksa max 1 hafta dayanıyo. Ama ne hikmetse para kazanması kapalıysa günlük 1m izlense bile bişey olmuyo.
konuştuğum birinin günlük 80k izlenimli kanalı var ama kapanmıyor.

ek olarak 2-3k izlenimli kapanan kanalım var.

bu bahsedilenler para kazanmaları açık adsense bağlı kanallar.

bende de bu şekil 6 7 kanal gitti
güzel kanallardı rahmetlikler :D
yapacak bişiy yok yt nin yeni icadı sanırım

hocam aynı sebepten içi boş kanallarım kapanıyor,onu napıcaz :D kanal sıfır,10-15 günlük.içine girip 1 tane video atmadım henüz,bi bakıyorum kanal gitmiş.neymiş,telifden gitmiş.iyide neyin telifi,1 saniyelik dahi alsa 1 tanecik video atmadım ki telif yiyeyim :eek:

Bu kapanmaların kanallara video yüklemediğimize buluyorum.
Kanalda birkaç video patlıyor bu şekilde adsene bağlayıp o kanallara bir daha uğramıyoruz, aradan aylar geçiyor girip bakmıyoruz bile birçoğuna. Bundan olabileceğini düşünüyorum.

Ya lanet olsun 1 tane kazanan kanal kalmadı. Adsenseye bağlıyorum 3 gün demiyor kapanıyor çatır çatır tek tek. İyice gına geldi artık yemin ederim.

hocam aynı sebepten içi boş kanallarım kapanıyor,onu napıcaz :D kanal sıfır,10-15 günlük.içine girip 1 tane video atmadım henüz,bi bakıyorum kanal gitmiş.neymiş,telifden gitmiş.iyide neyin telifi,1 saniyelik dahi alsa 1 tanecik video atmadım ki telif yiyeyim :eek:

o kısım açılan gmaille alakalıdır o zaman çünkü ben maillerimi kendim açarım temiz günde 5 10 ve bekletir kullanırım içi boş hiç bi kanalım kapatılmadı. dediğim gibi belirli bir izlenmeye geliyor daha sonra böyle bir mail gelip kapanıyor. etiket acıklamam boştur reklamım ideal ama vadesi dolunca gidiyor işte. atıyorum funny videoları kanalım var yıllardır ayakta istediğim kadar atayım video bu kapanmıyan tek kanalım . )

Benim de 1 yıllık kanallarım gitti. Nasıl iştir, mantığı nedir

Kanallardan bir tanesini kaybettim. En eski kanallardan biriydi. Neden kapandığı ile ilgili düşünüyorum da, yıllar önce ihtar almış, ihtar kalktıktan sonra adsenseye tekrar baglamıştım. Bence sicili daha önce bozulmuş kanalları temizliyorlar. Yoksa içerikte bir sorun yoktu.

spamdan kapanan kanalları siliyor muyuz arkadaşlar. ödeme durumları falan nasıl oluyor

ulan be 4 tane kanalım vardı dördüde gitmiş kira ödeyecem diye o kanalları bekliyordum :d gene babayı aldım.

2 güzide kanalımın birer birer helvasını yedim, dün gece biri bu sabah ikincisi gitti

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri