Spamdan Kapanma Önlemleri

• Kullanıcı forexim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

forexim

Kayıtlı Üye
Spamdan kanalı kapananlardan cok mesaj gelmeye başladı bende genel bi konu açıyım dedim öncelikle bu söylediklerim daha önce yutuporg botu ile
100 den fazla kanal üzerinde denenmiştir kapanan kanal sayısı bir elin 5 parmağını geçmemektedir

ve şunu belirtmekte fayda var spamdan kapanmada botlar kadar kullanıcılarında hataları vardır bunlar mail acımından ziyade mail acıldıktan sonra yapılması gerekn işlemlerdir eğer hatalı mail alımı yapıosanız karşınıza çıkacaklar listededir

A ) HATALI MAİL ALINIRSA :

1 ) hesap askıya alındı
2 ) kanal topluluk ihlalilden kapandı
3 ) hesaba girerken telefon doğrulaması istemesi

B ) SÜREKLİ HESABA FARKLI SERVİS SAĞLAYICILARDAN GİRİLİRSE :

1) gmail güvenlik hatası ( xxxxx oturum açan sizmiydiniz )
2) hesaba giriş yaparken kurtarıcı eposta istemesi
3) genellikle hangi lokasyonlardan hesaba giriş yaptıgınızı sorması
4) hesaba en son girilen lokasyonu sorması

C ) SPAMDAN KAPANMA SEBEBLERİ :

1) aceleci davranmak
2) günü birlik client id token olusturup yukleme yapmak
3) spam yaptıgınız videolar uzerınde yeteri kadar oynama yapmamak
4) botların açıklama ve etiketleri yeterince özgünleştirmemesi
5) bilgisayar temizliğine dikkat edilmemesi
6) videolarınıza ünlem gelmesi
(pek çok kişi bu durumu onemsemez ama ünlem belli bi sayıdan sonra kanalı spamdan kapatmakta )

SPAMDAN KAPANMANIN ÖNÜNE GEÇMENİN YOLLARİ
1 ) 1 clientten 10 dan fazla kanala token verilmemeli
2 ) gmail alırken kullandığınız ip lokasyonu dışında ülke ayarı değiştirilmemeli
3 ) g+ profili es geçilmemeli orayada bilgiler girilmeli
4 ) her hesap portable uzerinden işlem yapılmalı
5 ) 2 video arası süre 5-10 dk aralığı olmalı
6 ) kanallar açıldıktan sonra minimum 3 gün bekletip öyle token verilmeli
7 ) yukleme yaptıgınız kanallara zırt pırt girilmemeli
8 ) videolar yüklendikten sonra uygulamalardan verdiğiniz token izinleri silinmeli

mail açarken telefon istemsi v.s bu tarz şeyler bana inandırı gelmiyo arkadaslar nitekim aylar once deneme yaparken telefon isteyip gunde 2k 5k video bastıgım kanallar hala acık durmakta benim gözlemlediğim kadariyla en onemli şey client id ve api oluşturma da yapılan acelecilik eğer aşağıdaki şemayi uygularsanız kanal kapanma oranınızın buyuk bir seviyede değiştiğini gözlemlersiniz.
vQ4Qg6.png

yararlı bir bilgi paylaşım için teşekürler. hocam 4 ) her hesap portable uzerinden işlem yapılmalı demişsiniz bu işlem hakkında açıklama yapma imkanınız varmı hiç duymadığım bir işlem.

ben bekleme yapmıyorum. bi 10 tane mail açıyorum seri biçimde. ilk maile client id oluşturuyorum. diğerlerine sırayla çatır çatır 300 400 yapıştırıyorum. hiçbirşey olduğu yok. Arada bazıları kapanıyor o kadar.

yararlı bir bilgi paylaşım için teşekürler. hocam 4 ) her hesap portable uzerinden işlem yapılmalı demişsiniz bu işlem hakkında açıklama yapma imkanınız varmı hiç duymadığım bir işlem.

portable tarayı normal tarayıcıların aynısıdır sadece çerezleri appdata değil portable ın bulundugu klasör üzerinde tutar her hesap için 1 portable kullanıldıgında çerez çakışması olmaz her hesap bir klasör gibi düşün

teşekürler hocam ozaman var olan tarayıcıları silip verdiğin linkten portableyi yani yeni tarayıcıları kuracağız:))

teşekürler hocam ozaman var olan tarayıcıları silip verdiğin linkten portableyi yani yeni tarayıcıları kuracağız:))

onlar dursun onlarla gunluk ıslerını halledersin kac kanalın warsa yada kac kanal ile ugrasıorsan portable ı kurduktan sonra klasörü okadar kopyala herhangi bir kanala gırmek ıstedıgınde normal tarayıcıdan deıl portable ile giriş yap atıyorum kanalın maili xxx yyy klasör adını xxx yyy yap dıger klasörün adını da diğer kanalın adı yap bu sekılde tamamla rahatlık olur

teşekürler hocam zaman ayırdığnız ve paylaşım için.

hocam mozila yı indirdim kurdum fakat pc de portable versiyonunu bulamadım eski tarayıcıyı güncelemesigibi yine masa üstünde aynı mozila var programlar arasında da tek mozila var ikitane olmuyor ayrıca kopyasını oluşturmak için ne tür bir yol izlemeliyim biraz detaylı bilgilendirebilirmisiniz?

ben tek clienti 50 ye yakın kanalda kullandım 4 aylık bile kanallarım var onunla alakası yok :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri