Spamdan kazandığım parayı ala bilecekmiyim?

YouByVRO

Kayıtlı Üye
Web sitesi
t.me
Merhaba arkadaşlar, biraz garip soru olucak ama bu para çok önemli, bu yüzden spam çalışanlara sorum.

Video yüklenme tarihi: Videoyu 25 ekim 2021 tarihinde yükledim geçtim.
Videonun tutma tarihi: Kanalı ortağımla çalıştırıyorduk, bir gün beni aradı söyledi abim, video deli gibi izleniyor, kazanmaya başlamışız. 1 ocak 2022 patlamaya başladı, 8 ocakta para kazanma kapandı. 8 güne iyi izlenme ve para bıraktı, ama sorun şu ki, adsense kesinleşmedi ve parada yatmadı haliyle.
Para kazanmanın tekrar açılması: Para kazanmayı 8 Mart 2022 tarihte açtık, ama para kesinleşmedi. Şimdi sorum şu ki, para kazanma açık şuan, spam videolarıda silmedik, yani video ayarlarına baktıkta parayı görüyoruz. Ama kontrol panelinde son 28 günü gösteriyor, ordada izlenim ve saat ve parayı az gösteriyor. Kısacası nisanda o para kesinleşirmi ?

1. sorum pk neden kapandı ?
2. sorum video gizli yapıp pk nasıl açtınız?

hayır kesinleşmez. Bizzat Yt yetkilisine bunu mailde sordum, verdiği cevap 53 gün içerisinde pk açılmazsa kazancın kesinleşmeyeceği , paranın reklam verenlere geri iade edileceğini söylemişti.

[MENTION=8164]PLuToNiuM[/MENTION] hocam ben konu açtıktan sonramı sordunuz ?
Yoksa daha önce böyle bir sorun olmuşmuydu sormuşdunuz ?

Şubat da açsaydın martta yansıdı. Arkadaşın dediği doğru her ay başıma gelen birşey bazı kanallar açılır onlarınki yansır diğerleri bir sonraki ay açılır. Ama yansımaz. 55 gün içerisinde açman şart. Tekrar düşen videoları silmen yararına olur yoksa pk yine kapanır.

---------- Spam Engelliyici 01:06 ---------- Önceki Mesaj 01:01 ----------

Spam yapacaksan elinde birden çok kanal olacak. Tek kanalla boşa kürek çekebilirsiniz.

[MENTION=8164]PLuToNiuM[/MENTION] [MENTION=88878]vinebaba[/MENTION] Yutub yetkilisi ile çatda konuştum. 50 gün içinde pk açılmazsa para yatmaz dedi. Kısmet be abiler :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri