Spamdan Korunma Yolları ve Başarıya Ulaşma Yolunda Çabalar

• Kullanıcı Battal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell

Battal

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar şuana kadar öğrendiğim ve tecrübe ettiğim kadarıyla söyleyeyim.Başarılı olmak ve spama düşme riskini en aza indirmek için 3 yol görünüyor:

1) Her gün kendi bilgisayarınızdan en fazla 1 tane gmail+kanal açmak
Bu madde spam riskine büyük ölçüde çözümdür.Bazı arkadaşların dediği gibi değildir olay.Modemi resetle hergün yeni bir ip den al diyorlar bu bana göre yanlış.Sonuçta açılan kanalları adsense hesabımıza bağlarken Google bu kanalların hangi ip lerden açıldığını farketmiyor mu?Bir de ekleme yapayım google biz kanal açarken sadece ip ye bakmıyo mac gibi faktörlere de bakıyor.O yüzden birden fazla açmayı düşünüyorsanız birden sonrası için vdsleri düşünün.Dediğim gibi kendi pc mizden en fazla bir tane açarsak bir problem olmaz inşallah.

2) Birinci maddeye ek olarak; kaç tane vds kullanıyorsanız o adet kadar gmail+kanal açmak
Birinci maddeyi tekrar okuyunuz

3) Açtığınız bu kanallara az ama güncel videolar yüklemek
Evet işin can alıcı noktası bu madde.Ben kendim bir kanala bir defa da en fazla 5 video yüklüyorum ve bana hit getirebilecek tarzdaki videoları yüklüyorum.Yoksa karanlığa kurşun sıkıp ne atsam kardır mantığıyla hareket etmiyorum.Çok video çok kanallada başarılı olan var.Az ama öz videolarla da başarılı olanlar var.Bu ikinci seçeneği seçtiğinizde spam riskini azaltmış olursunuz.
Bu maddeyle alakalı size şöyle bir örnek vereyim ; 15 video atıp 15 izlenim mi almak istersiniz yoksa 1 video atıp 1 günde en az 150 izlenim mi almak istersiniz.Yine ikinciyi seçersek bu tarzdaki güncel videolardan sizin azminize bağlı olarak ne kadar bulursanız izlenimizi o kadar artırırsınız.Ben bazı kanallarıma günde en fazla 5-10 arası, geri kalanlarına da birer ikişer video atıyorum.Allaha şükür kaç aydır uğraşıyorum şuana kadar spamdan kapanan kanalım olmadı.İzlenimlerde belli bir çerçeveye oturdu.Zamanımızı bence hit alabilecek güncel videolarla geçirirsek başarılı olma yolunda önemli bir adım atmış oluruz.

Not:
Benim yapmadığım bir şeyi başkalarına yap demeyi hiç sevmem.O yüzden üstte yazdığım hususlar uyguladığım şeylerdir.

Arkadaşlar şuana kadar öğrendiğim ve tecrübe ettiğim kadarıyla söyleyeyim.Başarılı olmak ve spama düşme riskini en aza indirmek için 3 yol görünüyor:

1) Her gün kendi bilgisayarınızdan en fazla 1 tane gmail+kanal açmak
Bu madde spam riskine büyük ölçüde çözümdür.Bazı arkadaşların dediği gibi değildir olay.Modemi resetle hergün yeni bir ip den al diyorlar bu bana göre yanlış.Sonuçta açılan kanalları adsense hesabımıza bağlarken Google bu kanalların hangi ip lerden açıldığını farketmiyor mu?Dediğim gibi en fazla bir tane açarsak bir problem olmaz inşallah.

2) Birinci maddeye ek olarak; kaç tane vds kullanıyorsanız o adet kadar gmail+kanal açmak
Birinci maddeyi tekrar okuyunuz

3) Açtığınız bu kanallara az ama güncel videolar yüklemek
Evet işin can alıcı noktası bu madde.Ben kendim bir kanala bir defa da en fazla 5 video yüklüyorum ve bana hit getirebilecek tarzdaki videoları yüklüyorum.Yoksa karanlığa kurşun sıkıp ne atsam kardır mantığıyla hareket etmiyorum.Çok video çok kanallada başarılı olan var.Az ama öz videolarla da başarılı olanlar var.Bu ikinci seçeneği seçtiğinizde spam riskini azaltmış olursunuz.
Bu maddeyle alakalı size şöyle bir örnek vereyim ; 15 video atıp 15 izlenim mi almak istersiniz yoksa 1 video atıp 1 günde en az 150 izlenim mi almak istersiniz.Yine ikinciyi seçersek bu tarzdaki güncel videolardan sizin azminize bağlı olarak ne kadar bulursanız izlenimizi o kadar artırırsınız.Ben bazı kanallarıma günde en fazla 5-10 arası, geri kalanlarına da birer ikişer video atıyorum.Allaha şükür kaç aydır uğraşıyorum şuana kadar spamdan kapanan kanalım olmadı.İzlenimlerde belli bir çerçeveye oturdu.Zamanımızı bence hit alabilecek güncel videolarla geçirirsek başarılı olma yolunda önemli bir adım atmış oluruz.

Not:
Benim yapmadığım bir şeyi başkalarına yap demeyi hiç sevmem.O yüzden üstte yazdığım hususlar uyguladığım şeylerdir.

Şimdi yeni kanal açarken yapacağımız şeyler modem resetlemek, cookie ve çerezleri silmek değil mi? Başka dikkat edeceğimiz bir şey yok değil mi?

Hayır hocam farkındaysanız böyle bir şey tavsiye etmedim.Söylemek istediğim normal bir şekilde kendi bilgisayarınızdan bir tane açmanız.
Şimdi yeni kanal açarken yapacağımız şeyler modem resetlemek, cookie ve çerezleri silmek değil mi? Başka dikkat edeceğimiz bir şey yok değil mi?

Hayır hocam farkındaysanız böyle bir şey tavsiye etmedim.Söylemek istediğim normal bir şekilde kendi bilgisayarınızdan bir tane açmanız.

Yani siz bu zamana kadar açtığınız kanallarda modem resetleyip, cookie ve çerez silme uygulamasını yapmadınız mı sadece 1 gmail + o gmail'in kanalını mı açtınız?

Aynen öyle hocam.Son 2 aydır da belki 2 günde 1 açıyorum.7-8 gün ard arda açtığım da oluyor.Dediğim gibi günde 1 i geçmesin.Belki bazı arkadaşlar 3-4 tane açıyodur ama bu bence riskli onlar banlanmasalar da riskli şeylerden kaçınmak gerekir.
Yani siz bu zamana kadar açtığınız kanallarda modem resetleyip, cookie ve çerez silme uygulamasını yapmadınız mı sadece 1 gmail + o gmail'in kanalını mı açtınız?

hayır yani ben şurasını anlamadım
tamam günde en fazla bir tane gmail alalım bunu anladımda, cookie temizleme ile modeme reset atmanın ne zararı var harbi bunu anlamadım
kesinlikle ama kesinlikle cookie temizlemenin hiç ama hiç bir şekilde en ufak bir dezavantajı yoktur ve olamazda.

Güzel kardeşim bir zararı yoktur.Yazdıklarımı doğru anladıysan (sanırım ben anlatamadım) demek istediğim şuydu: Bazı arkadaşlar normal şekilde kendi bilgisayarından bir tane gmail açtıktan sonra modemi aç kapa yapıp o şekilde diğerlerini alıyorlar.Zararlı olan budur.Google sadece ip adresine bakmaz mac gibi husulara da bakar.Modemi resetlesen çerezleri silsen de google-kanaatimce bugüne kadar kapanan kanalları gördükçe- anladım sadece ip adresine bakmadığını.Bunu demek istiyorum yani.Modemi aç kapa yapacağına ikinci seçeneği uygula (vds den aç 2.sini)
hayır yani ben şurasını anlamadım
tamam günde en fazla bir tane gmail alalım bunu anladımda, cookie temizleme ile modeme reset atmanın ne zararı var harbi bunu anlamadım
kesinlikle ama kesinlikle cookie temizlemenin hiç ama hiç bir şekilde en ufak bir dezavantajı yoktur ve olamazda.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri