Spamın da Bir Adabı Olmalı...

D
  • Kullanıcı daralll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D

daralll

Guest
beyler;
son bir kaç gündür bütün videolarım kopyalanıyor.ulaşılması zor olan videolar olsa neyse diyeceğim.sonuçta herkesin bildiği yerlerden aldığımız videolar.ilk atmak için uğraştığımız ve az da olsa izlenim kazanmaya çalıştığımız videolar.yabancı kaynaklı videolar olsa anlayacağım ama bari türkçe de cozurtmayın...adam gelmiş resmen bütün türkçe kanallarıma dadanmış...

nerden mi biliyorum benim olduğunu;
sayfaya sağ tıklatın sayfa kaynağını göster e tıklayın...kodların içinde kimden spamladığını yazar.ve spamladıgınız kişi ihtar yollarsa youtube düşünmeden yapıştırır telifi...video senin mi haber ajansı mı çekmiş bakmaz bile.sen içindeki kodla ispatlarsın...o yüzden türkçe spam yaparken işin dozunu kaçıranlara bundan sonra acımayacağım...herkes emek harcıyor.biz de spam yapıyor bot kullanıyoruz ama türkçe içerikte biraz adabına göre hareket edin adabı varsa bu işin...

Neyin adabından bahsediyorsun arkadaş, sen başkasından ç alıyorsun o senden ç alıyıor.

kimden spamladığını nasıl anlıyorsun ?

hırsızlık yaptıgın kanallardan kendine attıgın videoların başkası tarafından çalındıgınımı soluyosun tam anlayamadım ?

senin çaldığını senden çalıyor gerçekten büyük haksızlık ..

dediğim türkçe içerikte en azından haber sitelerine dadansın aşırıya kaçanlar...ben sabahtan akşama video arıyorum herif ne atsam alıyor :D
tek kanalımda olsa neyse diyeceğim.

Edit: Bu arada konuyu farklı anlamışım. Sanırım harbiden özgün çalışan çok az burada..

Hocam bunu bende defalarca yazdım söyledim. Ama nedense bazı insanlar harbiden emek verilen zaman harcanan kanallara salça olmaya devam ediyor. Ben defalarca uyarıyorım baktım olmuyorum atıyorum telifi.

Adamlara diyoruz ki kopyalıyorsunuz bari emek verenden işi bilenden kopyalamayın ki, sizin kanalınıza da telif gelmesin ki ay sonunda alın paranızı ama adamlar Nuh diyor peygamber demiyor. Bu işi acemice yapmaya devam ediyorlar..

Adamlara telif atıyoruz abi geri çek tamam öğrenciyim yok annem hasta yok babam hasta o yüzden kopyaladım falan filan. 3 kuruş için anayı babayı katıyorlar birde konuya. Yazık ya bu millete..

Sahte telifci bi arkadaşın bundan şikayetçi olması abes geldi bana biraz.. (Kendi çekmiş gibi filme telif atan arkadaş ..)

Sahte telifci bi arkadaşın bundan şikayetçi olması abes geldi bana biraz.. (Kendi çekmiş gibi filme telif atan arkadaş ..)
anlatmak istediğimde bu.videonun kodlarında spam yapılan kişinin mailine kadar bulunduğu için kendini riske atmış oluyor...

büyük kumar filmini arat.telifi kabul ettiği için filmin altına RESMİ yazısını not düştüler.youtube sen çekmiş misin çekmemiş misin bakmıyor...onlar için önemli olan videonun içindeki kodlar...

anlatmak istediğimde bu.videonun kodlarında spam yapılan kişinin mailine kadar bulunduğu için kendini riske atmış oluyor...

büyük kumar filmini arat.telifi kabul ettiği için filmin altına RESMİ yazısını not düştüler.youtube sen çekmiş misin çekmemiş misin bakmıyor...onlar için önemli olan videonun içindeki kodlar...

ya yerim kodunu modunu kardeşim ne anlatıyorsun sen?
ben o zaman daily den diziyi çekiyim(şu sıralar en erken oraya düşüyo) sonra benden alıp atanlara kod ayağına tek tek telif atayım olacak iş mi?
Kanal benim değil,dizi benim değil.Bırak kanalı diziyi yapımcıyı dizi de rol bile almıyorum,dizinin ışıkcısı bile değilim,tutacam diziye telif atacam ha? Nedenmis ilk ben yüklemismisim,kodları bendeymiş.. yok ya

ben teliften bahsetmiyorum...forumda kendisinin olmayan videodan telif yedim ,sahte telif yedim diyenlere nasıl olduğunu belirtiyorum...kodları gördüm ve yazdım ne var bunda.adam her videomu 2 şer defa kopyalamış(ya kafası bozuk yada botu) ne yapayım yani...bu hızla giderse zaten kapanır yakında kanalı.

ben teliften bahsetmiyorum...forumda kendisinin olmayan videodan telif yedim ,sahte telif yedim diyenlere nasıl olduğunu belirtiyorum...kodları gördüm ve yazdım ne var bunda.adam her videomu 2 şer defa kopyalamış(ya kafası bozuk yada botu) ne yapayım yani...bu hızla giderse zaten kapanır yakında kanalı.

Dostum sen benden mi bahsediyorsun? Susayım, susayım dedim de bu son mesajın Kaan bu mesajıma artık aldırış etsin dediğini hissettim?

Darall hocam gerçekten affınıza sığınarak soruyorum.

Spamın adabı sizce nasıl olmalı acaba?
*Spam yapan kişinin kanalını spam ile çekmemek?
*Spam yapan kişiye sormadan kanalının birebir kopyalanmaması :)

olayı Misafir misafiri istemez , ev sahibi ikisini de olayına çevirmeye gerek yok :)

Arkadaşlar bu tür konular açmayın, spamın nasıl bir adabı olmalı ki? Sen çalıyorsan oda senden çalar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri