Spamlanacak Kanal Aramak Yorucu Değil mi

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Abi açma işte, birara o 200 kanalla benim 200 kanalla kazandığımın 92 katını kazanıyordu :D kanal sayısını salla daha az aç daha çok izlenecek aç. Bir de logolu olanlarla uğraşma bence hiç, yabancılar ispiyoncu hemen ana kanal sahibine gidiyor videolarının kopyalandığı o durumlarda.

Az ama öz vurgun daha çok bunun üstüne gideceğim daha az yorucu olacaktır inş. teşekkürler :)

---------- Mesaj saat 18:58:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:57:49 civarında gönderildi. ----------

peki 1 kanal kapanınca diğerlerinin para kazanması gitmicek mi :O

gitsin, sorunlu kanalı silip kalan kanallarla devam ederim, onlarda sorun çıakrırsa kökten silerim yine doldururum adsense yi :)

[MENTION=1316]Alex[/MENTION] günde kaç para kazanıyorsun bu emege karsı sorması ayıp :D pm den cevap bekliyorum eğer iyiyse günde 75 kanal açacam :D

Ülkelerde youtube'ın anasayfasına düşen videoalrı kopyala 2 saat içinde ihtar garantili :D

[MENTION=1316]Alex[/MENTION] günde kaç para kazanıyorsun bu emege karsı sorması ayıp :D pm den cevap bekliyorum eğer iyiyse günde 75 kanal açacam :D

Çok istikrarsız olabiliyor geçen gün 80 di ertesi gün 15 :) ama memnunum, bu sadece vurkaç spam yöntemimden bir tanesi : )

---------- Mesaj saat 19:02:51 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:02:17 civarında gönderildi. ----------

ben logolu kanal çekiyorum genelde :D hiç bir sıkıntı yaşamadım :D

bak gaz verme böyle :) Logolulara bulaşmak içime sinmiyor pek.

hocam ben bi gün uğraşıyorum sırf kanal istatistikleriyle ex. yazıyom günlük kota koyuyorum hiti şundan yukarsı diyom sade onları alıyorum ertesi günde açılcak kanallara kanal resmi ve logo yapıyorum cs6 dan bu şekilde 2 gün çalışıp 5 gün yatıyom :)
bu konuyu açtığın çok iyi oldu hocam bişey sorcam da spamda çöp adsense diye bişey oluyormuş biliyorsan söyliyebilin mi anlıyamadımda ark adsense ye zarar vermek zor diyo nerdeyse her konuda çöp adsense deniliyor anlamadım gitti

Çok istikrarsız olabiliyor geçen gün 80 di ertesi gün 15 :) ama memnunum, bu sadece vurkaç spam yöntemimden bir tanesi : )

---------- Mesaj saat 19:02:51 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:02:17 civarında gönderildi. ----------

bak gaz verme böyle :) Logolulara bulaşmak içime sinmiyor pek.

valla olanı söylüyorum ben hem logolu hem önü intro olan kanalları çekiyorum genelde :D

hocam ben bi gün uğraşıyorum sırf kanal istatistikleriyle ex. yazıyom günlük kota koyuyorum hiti şundan yukarsı diyom sade onları alıyorum ertesi günde açılcak kanallara kanal resmi ve logo yapıyorum cs6 dan bu şekilde 2 gün çalışıp 5 gün yatıyom :)
bu konuyu açtığın çok iyi oldu hocam bişey sorcam da spamda çöp adsense diye bişey oluyormuş biliyorsan söyliyebilin mi anlıyamadımda ark adsense ye zarar vermek zor diyo nerdeyse her konuda çöp adsense deniliyor anlamadım gitti

Çöp adsense ihtiyacım pek olmadı benim ama şöyle sanırım, alayını spamlayıp bu çöp adsense ye bağlıyorlar, ordan iyi izlenen patlama yapan sorunsuz kanalları ayıklayıp asıl adsense'lere bağlıyorlar sanırım, henüz ben de kullanmıyorum.

Selam arkadaşlar,

Günlük kanal açma hacmim oldukça yüksek ancak spamlanacak kanal yetiştiremiyorum ve her kanal için yeni spamlık video aramak gerçekten büyük zorluk.

Sık sık kanal açan, yoğun spam yapan arkadaşların önerilerini bekliyorum.

Logolu ve profesyonel kanallar spamlamıyorum ancak %90 kanallarda logo oluyor, nitekim logosuz spama uygun kanal bulmak yoruyor.

Logolu kanal spamlama cesareti gösteren var mı :)

Bir de aynı videolardan 4-5 kanal oluşturma fikrine nasıl bakıyorsunuz?

Her spamlayacak kanalımız için video bulmak inanılmaz zor oluyor :)

Önerileri alayım.

Dert ettiğin şeye bak yolla kanalları bana ;)

Çöp adsense ihtiyacım pek olmadı benim ama şöyle sanırım, alayını spamlayıp bu çöp adsense ye bağlıyorlar, ordan iyi izlenen patlama yapan sorunsuz kanalları ayıklayıp asıl adsense'lere bağlıyorlar sanırım, henüz ben de kullanmıyorum.

çok sağol hocam benim kanallara yaptığımı buraya yapıyolarmış desene hiç aklıma gelmemişti

Youtube'a salıyorum kendimi kanal ararken yeminle beynim uyuşuyor işin en önemli noktası burası ancak hiç sevmediğim bir partı da bu arama olayı :)

---------- Mesaj saat 19:08:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:08:11 civarında gönderildi. ----------

[MENTION=1316]Alex[/MENTION] partner e geç boşver adsenseyi o zaman :D en iyisi o

neden hem partner hem adsense yapmak varken neden birini seçeyim :)

---------- Mesaj saat 19:09:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:08:38 civarında gönderildi. ----------

Dert ettiğin şeye bak yolla kanalları bana ;)

Bir adam tutucam içerik aratmak için :)

Youtube'a salıyorum kendimi kanal ararken yeminle beynim uyuşuyor işin en önemli noktası burası ancak hiç sevmediğim bir partı da bu arama olayı :)

---------- Mesaj saat 19:08:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:08:11 civarında gönderildi. ----------

neden hem partner hem adsense yapmak varken neden birini seçeyim :)

Orasıda doğru :) Sen eski partnercisin herkesin kanalını iyi tanırsın :D zorluk çekmezsin bence

Kopyalanmaya uygun kanal paketleri satışları başlar yakında

---------- Mesaj saat 19:11:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:10:32 civarında gönderildi. ----------

Orasıda doğru :) Sen eski partnercisin herkesin kanalını iyi tanırsın :D zorluk çekmezsin bence

daha bana güvenen ve kanalını gösteren 1 kişinin bile kanalını kopyalamadım. Özenli kanal kopyalamıyorum ben spamlık kanal arıyorum o yüzden yoruluyorum zaten

Kopyalanmaya uygun kanal paketleri satışları başlar yakında

---------- Mesaj saat 19:11:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:10:32 civarında gönderildi. ----------

daha bana güvenen ve kanalını gösteren 1 kişinin bile kanalını kopyalamadım. Özenli kanal kopyalamıyorum ben spamlık kanal arıyorum o yüzden yoruluyorum zaten

[MENTION=1316]Alex[/MENTION] tebrikler kopylarsan ayıp olur zaten yabancıları sömür :D

Makyajcı kadınlar var ya onları çok fena alasım geliyor ama çok cix pro duruyorlar

Ya herşeye hakimim de, üşeniyorum çok spamlanacak uygun kanalları bulmak çok zamanımı alıyor ve yoruyor kolay bir yol geliştirmem lazım buna çünkü günde çok kanal açıyorum

bence caner bildiklerinide paylaş artık insanlarla. hep kendine saklama :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri