Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sesten Dünya Engelini Geçerken Sesin Kalitesi Bozuluyor mu? Bu Konuda Bİraz Daha Açıklayıcı Hatta Mümkünse Örnekle Bilgi Verir misin?
Render diyince akan sular dururKeşke program yazanlar bizden de fikir alsalar. Hayırlı olsun.
fiyatı 750 görünce en azından diğer sitede bahsedilen görüntüyü bozmadan dünya engeli geçen sistemi programa döküldü zannediyor insanda bu gene çerçeveli sadece ses için geliştirme yapılmış neyse hayırlı satışlar
Bu programı şu anda kaç kişi kullanıyor ? Bu programı kimlere sattıysan o kişi veya kişiler 5 adet kanalımı flaglayıp kapattırdılar. Detaylarını size pm ile ileticem.
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlk kullanıcısıyım programın ve hiçbir kanalım kapatılmadı. Bende detaylı pm alabilirmiyimBu programı şu anda kaç kişi kullanıyor ? Bu programı kimlere sattıysan o kişi veya kişiler 5 adet kanalımı flaglayıp kapattırdılar. Detaylarını size pm ile ileticem.
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yazılım görüntüden ziyade sesten geçme üzerine programlandı hocam ffmpeg harici bir yöntem geliştirdim bu sayede ses için çok büyük bir engel geçme yöntemi ortaya çıktı![]()
demo alibilirmiyim..
hocam program sesi nasıl geçiyor, hızlandırıyormu, yavaşlatıyormu, tam olarak nasıl bir işlem uyguluyor
hızlandırma yada yavaşlatma değil konuyu ilk açtığımda yöntemimi söylemiştim ama satın alan arkadaşlar bundan rahatsız olduğu için sadece satın alan kişilerle yada demo kullanan kişilerle paylaşıyorum yöntemi
fiyatta iyileştirme yapsanız iyi olacak sanırım pek tutulmadı gibi
allahtan windows10 u sen çıkarmamışsın eğer öyle bir şey olsa 1 lisansa 1 milyon dolar alırdınız. Bu yt yi anlamıyorum dandik bir program yap sony vegas pro yapmış gibi fiyat çek hey allahım![]()
komikmiş
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.