Spor Kanalı Hangi Dallarda Açılmalı ( Yol Gösterici Bilgiler )

kkundakci

Yasaklanmış
Merhabalar Arkadaşlar,

Güzel bir konu ile tekrardan sizlerle beraberiz. Bugün sizlere spor kanalı açıldığında nasıl bir işlem yapmanız gerektiği hakkında bilgi vereceğim. Bu konu hakkında dilediğiniz başlık altında sorabilirsiniz.

Spor kanalları bildiğiniz üzere hep telif yer diye düşünülmektedir. Ancak öyle değildir. Sebebine gelince bizler spor diyince aklımıza sadece futbol ve basketbol gelir :) Ama spor o kadar çok büyük bir konudur ki içinde kayboluruz. Bugün spor kategorisi açmak isteyen arkadaşlara yardımcı olacağım.
Spor Kategorleri

Hentbol
Rugby
Bilardo
Uzun Atlama
Masa Tenisi
Su Topu
Kayak
Amerikan Futbolu
Doğa Sporları
Buz Sporları
Step - Aerobik - Pilates - Fitnes
Taekwondo
Beyzbol
Golf
Voleybol
Yüzme
Maraton Koşuları
Bisiklet Yarışları
Motor Yarışları
Atıcılık
Binicilik
Boks
Güreş
Halter

Görüldüğü üzere bu branşlar dahada arttılır. İçlerinden bir spor branşına ait kanalım vardır. Ve 13 mayısta açtım kendilerini şuana kadar herhangi bir telif ihtar uyarı gelmemiştir. Evet belki çok kazandırmadı ama ektede göreceğiniz üzere kanalımın hiti her geçen gün artmaktadır.

Kanalınızda anahtar kelime mantığını çok iyi yapmanıza gerek yok. Örneğin Golf spor dalında kim ünlü ise onunla ilgili olarak anahtar kelimeler kullanın. Başlığınız özenli olsun ki ilgi çeksin. Ufak resim eklemeyi ihmal etmeyiniz. Kanalı mümkün olduğunca günde 10 video ile güncel tutun. Nereden bulacağız demeyin. Bulunuyor. Ben bile günde en az 25 tane atabiliyorsam demekki bulunuyor.

Kanalınızı bu şekilde yaparsanız, sadece bir dal değil bir kaç dala ayırırsanız ekmeğini benden fazla yiyebilirsiniz. Aşağıda görselimide inceleyebilirsiniz.

p679b.jpg

Sizlere bu konuyu açıyorum. Ancak herşeyi ben ve benim gibi abilerimden kardeşlerimden beklemeyin. Mücadele ediniz. Sizlerde birşeyler katın. Bizlerde öğrenelim. Hepiniz Allaha emanet olun. Hepsinize bol kazançlar.

Teşekkürler güzel paylaşım, evet haklısınız bende fırsat buldukça insallah paylaşımda bulunacağım.

Bu guzel bilgi ve paylasim icin tesekkurler.Bu konudan sadece bu kategoride degil farkli kategorilerinde alt kategorilerinden nasil is cikarilacaginida gostermis oldun bu konu ile.Paylasim icin tesekkurler cok yararli bilgiler.

Bu guzel bilgi ve paylasim icin tesekkurler.Bu konudan sadece bu kategoride degil farkli kategorilerinde alt kategorilerinden nasil is cikarilacaginida gostermis oldun bu konu ile.Paylasim icin tesekkurler cok yararli bilgiler.

Eyv abi sağol. Gerekirse diğer konular ile ilgilide açar kişilere bilgi veririm. Bu benim için sorun değil. Evet belki çok kazandırmıyordur ama kişilere yol gösterici olacağını düşünüyorum. Saygılar.

Eyv abi sağol. Gerekirse diğer konular ile ilgilide açar kişilere bilgi veririm. Bu benim için sorun değil. Evet belki çok kazandırmıyordur ama kişilere yol gösterici olacağını düşünüyorum. Saygılar.

Bu cok kazandirmiyordur belki ama cok kazandirabilecek bir yonteminde yolunu gosteren onemli bir konudur benim icin.Degerlendirmesini bilen,ne yapmasi gerektigini bu konudan cikartacak kisi icin buyuk bir kazanc demekdir.

Bu cok kazandirmiyordur belki ama cok kazandirabilecek bir yonteminde yolunu gosteren onemli bir konudur benim icin.Degerlendirmesini bilen,ne yapmasi gerektigini bu konudan cikartacak kisi icin buyuk bir kazanc demekdir.

Bu fikri senin yazıların verdi :) Ben bir şey yapmadım. :) Tek suçlu sensin abi

Vermiş olduğun bilgi için çok çok teşekkürler. Yararlı olacağı kanaatindeyim ve bende kategori mantığına dayalı çalışıyorum. özellikle dizi kategorisi. birçok dizi hatta hepsi diyebilirim. telif yemiyor. kategori kategori açabilirsiniz. yinede deneyin derim. yabancı dizilerin bazılarında telif yiyebiliyor ama türkiyede hiç yemiyor. programların kanallarını oluşturabilirsiniz. türk programlarının. mesela beyaz şov. belki tbm oranını düşürüyor fakat aynı orandada tıklanma sayısı artıyor. bunun benzeri programlar olabilir. ekleyebilirsiniz.....

BALIKlar havada uçuşuyor. kapın hemen. bakın farkındaysanız balık tutmayı öğretmiyorum. direk balığı veriyorum. zaten siz tutmak istesenizde tutarsınız. benimki fazladan balık :D

bilgi için teşk. bu şekilde genelde 1-2 ay başta hiç kazanamayabilrsinz ama 2 aydan sonra ciddi anlamda kazanırsınz.

bilgi için teşk. bu şekilde genelde 1-2 ay başta hiç kazanamayabilrsinz ama 2 aydan sonra ciddi anlamda kazanırsınz.

Bu fikrine katılıyorum ve birşeyide belirtmek istiyorum.

Dizi - Fragman - Magazin - Talk Show programları (türkçe içerik olarak)
Kolay Kolay TELİF YEEEEMEEEEEZZZ
bunu ilk ben söylüyorum sanırım.

Bu fikrine katılıyorum ve birşeyide belirtmek istiyorum.

Dizi - Fragman - Magazin - Talk Show programları (türkçe içerik olarak)
Kolay Kolay TELİF YEEEEMEEEEEZZZ
bunu ilk ben söylüyorum sanırım.

telif atanlarda zaten gerçek değil sahte telif çoğu. sıradan kişiler dizi sahibi gibi ayak yapıyorlar

nası ya forum dizi teliflerinden geçilmiyor bi yerde bi yanlışlık var ..telif vermiyosa madem bu kadar konu.başlık neden açılıyor ???

nası ya forum dizi teliflerinden geçilmiyor bi yerde bi yanlışlık var ..telif vermiyosa madem bu kadar konu.başlık neden açılıyor ???

arkadaşa gelen 9 telif vardı. bunlardan 1 i gerçekmiş. diğerleri de sıradan youtube dan kişiler çıkmış. ve ilk yüklediğinde değilde 100.000 lere gelince telif göndermişler

eline sağlık teşekkürler bilgi açıcı konu olmuş
insan tek kanalla uğraşıncaa canı sıkılıyor ama 4 5 tane kategorili kanalın olsun yeter birinden sıkılınca diğerine öyle öyle geçinip gidiyoruz herkese bol kazançlar

arkadaşlar bana yutube dowland programını indirebileceğim virüzsüz site varmı internetteki siteler virüs kaynıyor yaa

---------- Mesaj saat 18:52:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:51:51 civarında gönderildi. ----------

arkadaşlar bana internet dowland meneger programını indirebileceğim virüzsüz site varmı internetteki siteler virüs kaynıyor yaa

arkadaşlar bana yutube dowland programını indirebileceğim virüzsüz site varmı internetteki siteler virüs kaynıyor yaa

---------- Mesaj saat 18:52:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:51:51 civarında gönderildi. ----------

arkadaşlar bana internet dowland meneger programını indirebileceğim virüzsüz site varmı internetteki siteler virüs kaynıyor yaa

ahmetturan.org dan indir

Çok teşekkürler hocam.Çok yararlı bilgiler bunlar kullanmasını bilene...

Konudan alakasız mesajlar atmayınız lütfen.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri