Spor Reklamlari Alinir Her Kategori(aylik haftalik)

MortalKombat

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaslar spor reklamlari aliyorum videolarim gunluk 50 60 k izlenmelidir guncel olarak 500k izlenim kanallarim var reklam alma amacim para kazanma kapali olmasi icerik spordur ilgilenen arkadaslar
haftalik
aylik
olarak reklam ihtiyaclarini karsilayabilirim iyi forumlar.​

spor videosu yükleyen kanalların reklamını mı yapacaksınız kart ve açıklama ile mi ? yanlış anlamadıysam

spor videosu yükleyen kanalların reklamını mı yapacaksınız kart ve açıklama ile mi ? yanlış anlamadıysam
abi bu ek balon varya spor videolarina gunluk fazla alan hit ben haber vericem size su su video hit aliyor diye o video balon ekleyerek ingilizce click yazicaz siteye yonlendiricek gelen uyelere.

fiyatlar nasıl hocam?bunla ilgili bişey yazmamışsın konuya...
video hitine bagli abi suan patlama yapicak videom yok mesela fatih abi smac videon var atiyorum 50k hit alir ayri 500k hit alicak ayri spor videolarini biliyorsun dengesiz kategori aninda cikip iniyor izlenmeler sen mesela reklam alicam ben 1 haftada icinde 2 3 video patlama yapiyor 1 2 saat 40 50 izlenme aliyor ben direk senin link balon olarak eklicem iste sonra sana ulasicam fiyat hit gore belirlicegim abi.

video hitine bagli abi suan patlama yapicak videom yok mesela fatih abi smac videon var atiyorum 50k hit alir ayri 500k hit alicak ayri spor videolarini biliyorsun dengesiz kategori aninda cikip iniyor izlenmeler sen mesela reklam alicam ben 1 haftada icinde 2 3 video patlama yapiyor 1 2 saat 40 50 izlenme aliyor ben direk senin link balon olarak eklicem iste sonra sana ulasicam fiyat hit gore belirlicegim abi.

sıkıntılı iş :) adamın reklam için ayırdıgı para 3 liradır,bu işin sonunda reklam ücreti 5 lira çıkarsa adam için sıkıntılı bi durum.sabit fiyatları olsaydı iyiydi :)

sıkıntılı iş :) adamın reklam için ayırdıgı para 3 liradır,bu işin sonunda reklam ücreti 5 lira çıkarsa adam için sıkıntılı bi durum.sabit fiyatları olsaydı iyiydi :)
aynen abi o zaman ki psikoloji me bagli zaten bu konuyu acma sebebim biliyorsundur para kazanma de aktif olan kanallar simdi 300 400 500 k lik kanallarim var ama etkisi olmaz gunde 1k hit aliyor o videolar patlama yapicak videolar haber veririm daha saglam etkilesim hemde yararli olur.

Ortada bi rakam yok..en düsük en yüksek fiyat ne olur ? Fiyati belli olmadigin ürünü nasil alabilirimki

Ortada bi rakam yok..en düsük en yüksek fiyat ne olur ? Fiyati belli olmadigin ürünü nasil alabilirimki
spor binlerce kategorisi var belirlediginiz kategori gore fiyat ve kanala gore fiyat vericegimden mesela icerik paylamis olurum ozmn futbol la hentbol bir tutamazsin o yuzden konuda pm atmalarini istedim bu yuzden.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri