Spor Toto oynayan var mı?

emretanerc

Kayıtlı Üye
Bir kaç defa oynadım 10-11 filan bildim.Oynayıp kazanan var mı forumda acaba bu hafta oynamaya karar verdim.

1 kolonu 0,25 kuruş, çifte yazarsanız vs 25 kuruş filan ekliyor. Minimum 0,25 kuruşla oynayabilirsiniz.

gA0mGZ.jpg

PoWXV7.jpg

GEÇEN HAFTANIN SONUÇLARI

Ql3bOr.jpg

Son düzenleme:
Minimum 0,25 kuruşla oynanıyor hocam. Eklenen her çifte şans kat kat artıyor. Bir zamanlar her hafta maksimum 1 liralık oynardım şimdiye kadar kazandığım en büyük para 12 lira :D Heyecanlı oluyor. Bu haftanın maçları şöyle bakılınca çok tatlı görünüyor fazla sürpriz olmaz gibi ama illa ki oluyor işte. Denemekte fayda var bol şans :)

Bakalım, bazen çok bazen az veriyor bilen durumuna süprizlere göre ama eğlenceli geliyor bana normal iddaadan :D

bir kere 11 bilmiştim baya üzüldüm 12 bilemedim diye 12 bilen 2 tl mi ne almıştı :D Her maç normal bitiyosa zaten 15 tuttursan bile 3 haneli alıyosun.Olay süpriz sonuçlar alınan haftada bilmek

ben 4 sene önce 13 bilmiştim. Baya sürpriz olmuştu. 15k filan almıştım. Sonra keşke tutmasaydı dedim. Öğrenciydim o zaman. Part time bir yerde çalışıyordum. İşten ayrıldım. Hayatım bom bok oldu. Demem o ki haydan gelen her zaman huya gider.

ben 4 sene önce 13 bilmiştim. Baya sürpriz olmuştu. 15k filan almıştım. Sonra keşke tutmasaydı dedim. Öğrenciydim o zaman. Part time bir yerde çalışıyordum. İşten ayrıldım. Hayatım bom bok oldu. Demem o ki haydan gelen her zaman huya gider.

Kendimizi kaptırmamak lazım ama 15-20 milyar çıksa bende bırakırım gibime geliyor işi.

İlk oynadığımda 6 maça 2 ihtimal verip oynamıştım. 14'de kalmıştı. Malatyaspor'dan yatmıştı. Malatyaspor o maça kadar 2. ligde liderdi ve üst lige çıkma mücadelesindeydi nasıl beddua ettiysem o maçtan sonra kayıplara karıştı düşe düşe bi hal oldu :D Bu ara pek oynamıyorum

İlk oynadığımda 6 maça 2 ihtimal verip oynamıştım. 14'de kalmıştı. Malatyaspor'dan yatmıştı. Malatyaspor o maça kadar 2. ligde liderdi ve üst lige çıkma mücadelesindeydi nasıl beddua ettiysem o maçtan sonra kayıplara karıştı düşe düşe bi hal oldu :D Bu ara pek oynamıyorum

14 e kaç almıştın :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri