Santa
Yasaklanmış
Şikayetçi Üye: [MENTION=58357]Kadesign[/MENTION]
Şikayet edilen üye: [MENTION=51265]srntprk[/MENTION]
srntprk isimli kullanıcıdan +50 bin aboneli youtube kanalı aldım 5500 tllik BİTCOİN maden hesabına karşılık. Bu arkadaş bana kanalı satarken bu kanala büyük kanallardan reklam ile kasıldığını hepsinin gerçek abone olduğunu söyledi ve çekim yapılmadığını söyledi ama kendi organik kanalımda youtube abone analizlerime baktığımda gün ve gün abone artışları görünüyordu bu arkadaşın verdiği kanala baktığımda ise aşağıdaki grafikle karşılaştım ve yazışmalarıda aşağıya ekledim.
Arkadaş whatsapptan , skypedende an itibari ile engelledi
Zaten engelleyince kesin dolandırıldığımı anladım.. reklam ile 1 günde 78k abone kasıldığını görmedim
zaten reklam ile kasılsa insanlar isteyerek abone olsa aboneler neden 78 80 binlerden 50 binlere düşsün
Birde konusundaki iade olmaz maddesini atıyor burada İNSANLARI KANDIRIYOR YALAN SÖYLEYEREK. kanalı satıyor ama iade olmazmı yok öyle bi dünya
tüm yazışmaların hepsi skypede mevcut iade almaz ise önümüzdeki hafta savcılığa suç duyurusundada bulunacağım.
YORUM YAPAMADIĞIM İÇİN YAZIYORUM BTC DÜŞERDE ÇIKARDA KAZANÇLARDA ONA GÖRE DEĞİŞİR ZATEN BUNU ONADA BELİRTTİM ODA BUNU BİLEREK ALDI.
BENİM ANLAMADIĞIM ŞU BU ARKADAŞ TÜRK ABONELİ DİYE YABANCI KANAL SATIYOR. REKLAM İLE KASILMIŞ DİYE BOT ÇEKİM YAPILMIŞ KANAL SATIYOR BANA BİRDE KENDİNİ SAVUNUYOR BUNA ANLAM VEREMEDİM
[MENTION=51265]srntprk[/MENTION]
EK OLARAK FORUMDAN BİR ARKADAŞ BİLGİSAYARIMA BAĞLANIP BENİ BİLGİLENDİRDİ.
ALTTAKİ DİĞER KANALA BOT ÇEKİLDİĞİNİ BELİRTİYORMUŞ ORGANİK REKLAM İLE KASILMIŞ OLSA ORADA DİĞERDE DEĞİL YOUTUBE İLE İLGİLİ YERLERDEN GELDİĞİNİ GÖSTERİRMİŞ..
BUDA SÖZDE TÜRK ABONELİ DEDİĞİ KANAL
HERALDE YANLIŞ DEDİ EN AZ TÜRK ABONELİ DİYECEKTİ..
Şikayet edilen üye: [MENTION=51265]srntprk[/MENTION]
srntprk isimli kullanıcıdan +50 bin aboneli youtube kanalı aldım 5500 tllik BİTCOİN maden hesabına karşılık. Bu arkadaş bana kanalı satarken bu kanala büyük kanallardan reklam ile kasıldığını hepsinin gerçek abone olduğunu söyledi ve çekim yapılmadığını söyledi ama kendi organik kanalımda youtube abone analizlerime baktığımda gün ve gün abone artışları görünüyordu bu arkadaşın verdiği kanala baktığımda ise aşağıdaki grafikle karşılaştım ve yazışmalarıda aşağıya ekledim.
Arkadaş whatsapptan , skypedende an itibari ile engelledi
YORUM YAPAMADIĞIM İÇİN YAZIYORUM BTC DÜŞERDE ÇIKARDA KAZANÇLARDA ONA GÖRE DEĞİŞİR ZATEN BUNU ONADA BELİRTTİM ODA BUNU BİLEREK ALDI.
BENİM ANLAMADIĞIM ŞU BU ARKADAŞ TÜRK ABONELİ DİYE YABANCI KANAL SATIYOR. REKLAM İLE KASILMIŞ DİYE BOT ÇEKİM YAPILMIŞ KANAL SATIYOR BANA BİRDE KENDİNİ SAVUNUYOR BUNA ANLAM VEREMEDİM
[MENTION=51265]srntprk[/MENTION]
EK OLARAK FORUMDAN BİR ARKADAŞ BİLGİSAYARIMA BAĞLANIP BENİ BİLGİLENDİRDİ.
ALTTAKİ DİĞER KANALA BOT ÇEKİLDİĞİNİ BELİRTİYORMUŞ ORGANİK REKLAM İLE KASILMIŞ OLSA ORADA DİĞERDE DEĞİL YOUTUBE İLE İLGİLİ YERLERDEN GELDİĞİNİ GÖSTERİRMİŞ..
BUDA SÖZDE TÜRK ABONELİ DEDİĞİ KANAL
Son düzenleme: