SSK Borc Çıkarmış

freezmen

Kayıtlı Üye
8 ay önce pandemi dolayı beni işten cikartılar şuan 8 aydir işsizim arada extra olarak iş Bulaşıkcı olarak otel restoranlarda çalısıyorum 6 gün sigortali çalıstıgım için devlet borc cıkarmış üstelik her gecen gün faiz ile birlikte borc cıkartıyor haberim hiç yoktu ölesine e devlet dolaşıyım bakıyım diye borc cıkartmış :| ayak problem oldugu için başka iş yapamıyorum kısıtlı bunun için benim ne yapmam gerekiyor her gecen gün artıyor
1762c83369120e304d4fa6999e88c9eb.png

Genel sağlık sigortası saçmalığı bu. İşin gücün yoksa, paran yoksa, zordaysan devlete borçlanıyorsun.Bizim ülkeye has bir saçmalık bu.

Zamanında ben de 1000 lira civarı ödemiştim. Hiç bir işte çalışmadığım için borç çıkarmışlar.

Avrupada çalışmıyorsun, paraya ihtiyacın var diye her ay sana, çocuklarına, kira giderleri için para yatırıyorlar, biz de ise paran yok diye para istiyorlar.

ve bu GSS'nin ne işe yaradığını kimse bilmiyor.

hocam ben borcunuzu ödemek istiyorum, özel mesaj olarak banka bilgilerinizi atar mısınız?

Hocam sizi o kadar iyi anlıyorum ki hem işsizsin hem de GSS ödüyorsun. Biraz web kazancım var benden daha kötü durumda olanlar alsın diye İŞKUR işsizlik ödeneğine başvurmamıştım ama bende kontrol edince gördüm ki başvurmak gerek sizde başvurun ;

I9Jn1W.png

Hocam sizi o kadar iyi anlıyorum ki hem işsizsin hem de GSS ödüyorsun. Biraz web kazancım var benden daha kötü durumda olanlar alsın diye İŞKUR işsizlik ödeneğine başvurmamıştım ama bende kontrol edince gördüm ki başvurmak gerek sizde başvurun ;

I9Jn1W.png

işkur vermiyor artık 6 ay hak kazanmıstım oda primim 1080 güne tamamlandıgım içn hak kazanmıştım şimdi tekrar iş kur gitsem bunun hakında yardim edebilirlermi?

hocam ben borcunuzu ödemek istiyorum, özel mesaj olarak banka bilgilerinizi atar mısınız?
allah razı olsun

en son 6 ay önce 2k küsür tl para ödedim,borcu sıfırladım.şimdi baktım,650tl yeni borç var eklenen.nefret ediyorum bu işten arkadaş...

gelir tesbitle ne kadar ugraştım ünide,her gün küfrettim sabah akşam bunlara.kardeşimle birlikte ünideyiz o zaman.ikimizde ünide ögrenciyiz,ikimiz birlikte aynı evde kalıyoruz,aynı ailedeniz.gittik gelir testi yaptırdık,onun borcu 1tl çıkıyorsa benimki 100tl çıkıyordu.soruyoruz,nedeninide ögrenemiyoruz...aynı şekilde ünide 2 arkadaşım vardı,onlarda bizim gibiydi.2 tane kuzenler,birisi neredeyse hiç para ödemiyor yani o derece az borcu çıkıyor her ay.digeri ise resmen 3-4 kişilik ödüyordu.az ödeyen,sürekli hastlanır ve hastahaneden çıkmazdı.çok ödeyen ise son 10 yıldır hastahanenin önünden geçmemiş bi adam ama her ay bisürü para ödüyordu mecburen.sen ögrencisin,çalışmıyorsun,ek gelirin yok,hastaheneye yolu dahi düşmeyen bi adamsın.e o zaman sen herkesten çok ver parayı :D ülkemiz her konuda saçmalıklarla dolu ama bu olay resmen saçmalıklar konusunda tepelerde yerini alır.

GSS kanayan yara. Yeşil kart konusu da aynı. Fakire kırk takla attıran müdür amcalar doğal gazlı apartmana kömür veriyor. Kim bilir kimler kimler yardım parası alıyor da gerekli olan nüfuzsuz diye yohh çekiliyor.
Tabiki her yer aynı değildir. Kurumlardaki ağaların belki 1-2 sene de 1 yer değiştirilmesi gerekir.
Neyse...

8 ay önce pandemi dolayı beni işten cikartılar şuan 8 aydir işsizim arada extra olarak iş Bulaşıkcı olarak otel restoranlarda çalısıyorum 6 gün sigortali çalıstıgım için devlet borc cıkarmış üstelik her gecen gün faiz ile birlikte borc cıkartıyor haberim hiç yoktu ölesine e devlet dolaşıyım bakıyım diye borc cıkartmış :| ayak problem oldugu için başka iş yapamıyorum kısıtlı bunun için benim ne yapmam gerekiyor her gecen gün artıyor
1762c83369120e304d4fa6999e88c9eb.png

bana da çıkartmışlardı ödemedim 7 yıl geçti üstünden borç sıfırlanmış :) size ödemeyin diyemem ama ben olsam ödemezdim hocam arada bir af çıkartıp siliyorlar borcu özellikle seçim zamanında siliyorlar borçları

bana da çıkartmışlardı ödemedim 7 yıl geçti üstünden borç sıfırlanmış :) size ödemeyin diyemem ama ben olsam ödemezdim hocam arada bir af çıkartıp siliyorlar borcu özellikle seçim zamanında siliyorlar borçları
valla hocam borc oldumu uykum gelmiyor
ve bu borc ödemesen devlet hastane muayne olurken sıkıntı cıkıyormu

ben de çalışıyor olmama rağmen bana da borç çıkarmışlar bunun için ne yapmam gerekiyor ? hatta borcu çalıştığım yıllar içerisinde çıkarmışlar . bir şirkette 2015 den 2020 ye kadar çalışıyorum devam da ediyorum ama bana 2017 de borç çıkarmışlar .

bi kaç ay önce 6 bin tl borcumu tedavi görebilmek için kapatmak zorunda kaldım... Konuyu görünce bi bakayım dedim Şuan 400 tl daha kitlemişler! İçimdeki devlet sevgisini alıp götürdüler iyice.

Canımı sıktınız keşke görmeseydim konuyu :D

bi kaç ay önce 6 bin tl borcumu tedavi görebilmek için kapatmak zorunda kaldım... Konuyu görünce bi bakayım dedim Şuan 400 tl daha kitlemişler! İçimdeki devlet sevgisini alıp götürdüler iyice.

Canımı sıktınız keşke görmeseydim konuyu :D

Devlete update gelmiş desene hocam artk para yoksa sağlkta yok demekki.

Bende meraktan bi kontrol edeyim dedim bana da 55 TL borç çıkarmışlar. Bu borç neden çıkıyor kısa bir açıklama yapabilecek var mı? Prim yatırmadığımız süreç de bu gelir testini yaptırmak zorunda mıyız? Eğer zorundaysak prim yatırmadığımız süreçte tedavileri halen ücretsiz olabiliyorsak evet istemekte haklı ama ücretsiz olamıyorsak yine bize yansıyorsa aşırı mantıksız.

Bildigim kadariyla dunyada su GSS sacmaligini uygulayan baska ulke yok , issiz adamdan para alma , sacmalik.

bu gss sadece tr vatandaşlarından mı alınıyor hocalarım?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri