SSK ile yardım beyler

Ainur

Kayıtlı Üye
Beyler ben bu sene mezun oldum'da ilaç yazdırmam gerek SSK bitmiş midir ?
İlaç yazdırabilir miyim. veya nereden öğrenebilirim.

sgk.gov adresınden bır bak ıstersen kımlık bılgılerınle yada en yakın bır eczaneye gıdıp sorgulatabılırsın tc numaran ile

googleye SGK borc sorgulama şeklinde yaz çıkan siteden tc kimlik noyu girersin adına borç çıkıyorsa adına sigorta açılmış demektir bu borcu ödemeden sağlıktan yararlanamazsın. Adına kayıtlı bişey çıkmıyorsa ailenden dolayı sağlıktan yararlanabilirsin.

Gss diye illet bişey çıkardılar, okuyan ögrenciler 25 yaşına kadar ailesi tarafında yararlanabiliyor,25 üstü kişiler çalışayarak veya kendi gss aylık 125 tl gibi bi rakam var onu ödeyerek saglıkdan yararlanabiliyor,daha çok detayı varda,neyse benim şuan 1000 tl borcum var fazlasını yazmıyorum anca sövüyom
9v9koQ.png

https://onlinetahsilat.sgk.gov.tr/WebTahsilat/index.jsf

sigorta şart arkadaşlar,yarın öbürgün ne olacağı hiç belli olmaz..

ama zorla sigorta ödetmekde sanırım sadece Türkiyeye has bir durum :)

mezun olduktan sonra 110 gün daha babanın üzerinden sigortalı olursun dedi sgk da bana görevli

sigorta şart arkadaşlar,yarın öbürgün ne olacağı hiç belli olmaz..

ama zorla sigorta ödetmekde sanırım sadece Türkiyeye has bir durum :)

hayali para üretme sanatı,bankaların nasıl kredi ile hayali para üretiyosa,bu işin kalpazanlıkla hiçbir farkı yok bana göre,herşeyin uçu kapitalizme dayanıyo,sözde yasa çıkarçaklardı afı ve kaldırılması için geçenlerde gelen yasalarda malesef bununla ilgili bir gelişme olmadı kaldı öyleceek,

Ondan sonra ülkemiz neden gelişmiyo diyosunuz devlet ücretsiz yapması gereken sağlık hizmetleri için bile para alıyo ( Hastaneye gitmediğimiz halde ) daha ötesi yok ki.

Kardeşim pm den tc nı at bakayım sigortan çalışıyormu ilaç alabilirmisin eczanede çalışıyorum kimsenin aklına kötü bi şey gelmesin.

Sgk sitesine gir tc no yaz altta provizyon sorgulama de. Provizyon alabilit diuorsa ssk devam ediuordur. Aksi yaziosa ssk biymistir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri