Staj Defteri için Para Alınması

Megadeth

Kayıtlı Üye
arkadaşlar kardeşimin bu yaz yapacağı staj için 50 lira staj defteri parası istemişler... 5 liralık deftere bu kadar para istenmesi nedir ya.. böyle bir durumla karşılaşan var mı şikayet falan etsem acaba sonuç alabilirmiyim...

Geçen sene 20 TL ödemiştim. Bu sene de kardeşim 25 tl ödedi. Bence okul ne koparırsam kardır diyor :) Maliyeti max 1.5 TL

ben bile 6 tl verdim bizim ünide.oradan iyi pay alacaklar demekki hocalar

Yıl olmuş 2014 Stajı deftere mi yazıyorsunuz :) Elektronik ortama geçsin her şey artık imza bile hatta, imza ıslak olsa da olur acıdım da :)

ya resmen kendilerine yeni geçim kapısı oluşturmuş herifler 50 50 bi dünya para ediyo... ben böyle sistemin...

Bazi okullar bu parayi sigorta girişi yapilacak vs diye de isteyebiliyor. Makbuzda vereceklerdir muhtemelen ama parayi isteyen adama aynen şöyle söyle vereceği makbuzu okula bagis adi altında kesemessin ne için istiyorsan parayi onun içi n keseceksin de MEB e itiraza gidecem bu belgeyle de.

Genelde okula bagis adi altında keserler makbuzu.

Son düzenleme:
arkadaşlar kardeşimin bu yaz yapacağı staj için 50 lira staj defteri parası istemişler... 5 liralık deftere bu kadar para istenmesi nedir ya.. böyle bir durumla karşılaşan var mı şikayet falan etsem acaba sonuç alabilirmiyim...

biz şöyle yapmıştık..

birisi staj dosyasını almıştı bizde fotokopi çektirmiştik :D

zaten alınan para da bağış olarak geçiyor..

Tamamen haksız kazanç sağlıyor okul, bizden 2 sene önce 10 tl istediler, aldık dedilerki kullanmayacaksınız üzerine çizik bile atmayın dediler, aynı sayfa tasarımını word de yapıp stajınızı dijital ortamda yazıp çıktı alın, aldığınız çıktıyı staj defteri arasında teslim edin dediler. Herkes öğrenciye yoluncak kaz olarak bakıyor...

Staj defterini bırak.
Sakarya üniversitesi mujambasına 7.5 TL vermiştim.

Neymiş staj defterlerinin üstünde o olması lazımmış.

2 sene önce bende 50 tl verdim aslında şikayet edilebilir ama bizim mantık herkes alıyor bizde alalımdı aldık .. diplomayada gene bi okadar istiyorlar fakat diplomanın arkasın 6.50 tl gibi bir fiyat yazıyor okul koparabilidiğimi alırım diyor resmen :)

SAKIN PARA VERME !! Bizden de para istediler tüm velileri seferber ettik milli eğitime dilekçeler gönderdik, milli eğitimden yeni karar cıktı Ücretsiz Dağıtılacak, bizim okulla beraber 3-4 okulda daha ücretsiz olduğunu duydum ama yasa çıktığına göre her yerde ücretsiz olması lazım.

Git konuş diren sakın para verme. En olmadı aç milli eğitimi ara dilekçe yaz, gerekirse arkadaşınınkinden fotokopi çektir kullan ama sakın para verme staj dosyasına. (Hatta çok zor durumdaysan ben bizim okuldan alıp sana göndermeye çalışırım. ) Hakkınızı yedirmeyin, okulun sizden istediği 1 TL için bile fiş isteyin. Çıkartıp size bağış makbuzu verirlerse de aynen şunu diyin:

" Siz bu parayı benden zorla alıyosunuz bağış değil. Bana fiş kesin ya da paramı geri verin "

Bu yolla okulu dize getirdim, ben dahil kimseden para koparamıyorlar.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri