S
SunucuservisTR
Guest
Merhaba dedicated sunucu performansı alacağınız vds paketleri satışa sunulmuştur.
Gelişmiş KVM Sanallaştırma Teknolojisi Ve Sunucuservis Güvencesiyle Sanallaştırılmış, %99.9 Network Uptime ve Minimum 1000Mbit Port Hızı ile En Güçlü VDS Sunucular.
Türkiye Paketleri

İngiltere Paketleri

Türkiye Ana Sunucu Özellikleri
[ Islemci Siralamasi ]
1 x 12Core Intel® i7-3930K (Sandy Bridge) (12 Çekirdek)
Memory: 64GB DDR3 ECC Memory
Hard Disk Configuration:8 x 500 GB Sata 7,200 RPM (Raid 0) Toplam (57.60 RPM)
Dedicated Bandwidth:1Gbps
İngiltere Ana Sunucu Özellikleri
[ Islemci Siralamasi ]
2 X İntel Xeon E5-2430 Çift fiziksel işlemci (24 Çekirdek x 2.20 Ghz)
Memory: 128GB DDR3 ECC Memory
Hard Disk Configuration:14 x 2TB SAS 7,200 RPM (Raid 0) Toplam (100.80 RPM)
Raid:H710p Raid Controller with BBU - Raid 0 + H810p Raid Controller with BBU - Raid 0
Dedicated Bandwidth:10Gbps
İngiltere Speed Test Sonucu
EXTRA ÖZELLİKLER
Reinstall Ücreti Alınmamaktadır.
Extra IP : 3 TL
Cpanel: 30 TL
Litespeed: 30 TL
Plesk: Ücretsiz
Directadmin: Ücretsiz
Dipnot: Uyarı Gelmediği Sürece Adult Ve W A R E Z Serbest
-Yedek almak müşteri sorumluluğundadır. Firmamız bu konuda sorumluluk kabul etmemektedir.
-Satın alma işlemi gerçekleştiğinde VDS sunucunuz 1 ile 5 saat içerisinde teslim edilir.
-Firmamızdan hizmet ürünlerini satın almadan mutlaka hizmet sözleşmemizi okuyunuz.
-VDS sunucularında kesinlikle GERİ İADE BULUNMAMAKTADIR.
Adresimiz :Vişne1 Mah. Garantikoza çarşısı H1 Blok No:2 Zekeriyaköy / İstanbul
Destek Skype Adresimiz : [email protected]
İnternet Web Adresimiz: Ana sayfa - Sunucuservis İnternet Hizmetleri
GSM : (0538) 203 32 15
Vergi Dairesi : İstanbul /Sariyer
Vergi No : 6780264897
Yer Saglayici Belge No : YS-2781
Kaliteli Bir Sunucu Aylık 300 tl dir Kaliteli Hizmet İçin 20 adet Vps/Vds Sağlanır Normal Bir Miktar İle Satılabilcek Tutar 40 TL,dir
Site Güvenliğiniz İçin Tercihlerinize Dikkat Ediniz
Gelişmiş KVM Sanallaştırma Teknolojisi Ve Sunucuservis Güvencesiyle Sanallaştırılmış, %99.9 Network Uptime ve Minimum 1000Mbit Port Hızı ile En Güçlü VDS Sunucular.
Türkiye Paketleri

İngiltere Paketleri

Türkiye Ana Sunucu Özellikleri
[ Islemci Siralamasi ]
1 x 12Core Intel® i7-3930K (Sandy Bridge) (12 Çekirdek)
Memory: 64GB DDR3 ECC Memory
Hard Disk Configuration:8 x 500 GB Sata 7,200 RPM (Raid 0) Toplam (57.60 RPM)
Dedicated Bandwidth:1Gbps
İngiltere Ana Sunucu Özellikleri
[ Islemci Siralamasi ]
2 X İntel Xeon E5-2430 Çift fiziksel işlemci (24 Çekirdek x 2.20 Ghz)
Memory: 128GB DDR3 ECC Memory
Hard Disk Configuration:14 x 2TB SAS 7,200 RPM (Raid 0) Toplam (100.80 RPM)
Raid:H710p Raid Controller with BBU - Raid 0 + H810p Raid Controller with BBU - Raid 0
Dedicated Bandwidth:10Gbps
İngiltere Speed Test Sonucu
EXTRA ÖZELLİKLER
Reinstall Ücreti Alınmamaktadır.
Extra IP : 3 TL
Cpanel: 30 TL
Litespeed: 30 TL
Plesk: Ücretsiz
Directadmin: Ücretsiz
Dipnot: Uyarı Gelmediği Sürece Adult Ve W A R E Z Serbest
-Yedek almak müşteri sorumluluğundadır. Firmamız bu konuda sorumluluk kabul etmemektedir.
-Satın alma işlemi gerçekleştiğinde VDS sunucunuz 1 ile 5 saat içerisinde teslim edilir.
-Firmamızdan hizmet ürünlerini satın almadan mutlaka hizmet sözleşmemizi okuyunuz.
-VDS sunucularında kesinlikle GERİ İADE BULUNMAMAKTADIR.
Adresimiz :Vişne1 Mah. Garantikoza çarşısı H1 Blok No:2 Zekeriyaköy / İstanbul
Destek Skype Adresimiz : [email protected]
İnternet Web Adresimiz: Ana sayfa - Sunucuservis İnternet Hizmetleri
GSM : (0538) 203 32 15
Vergi Dairesi : İstanbul /Sariyer
Vergi No : 6780264897
Yer Saglayici Belge No : YS-2781
Kaliteli Bir Sunucu Aylık 300 tl dir Kaliteli Hizmet İçin 20 adet Vps/Vds Sağlanır Normal Bir Miktar İle Satılabilcek Tutar 40 TL,dir
Site Güvenliğiniz İçin Tercihlerinize Dikkat Ediniz
R10 dan Referanslarımızdan Bazıları:
Arkadaş ile neredeyse 7 aydır çalışıyorum. Hayatımda kullandığım en performanslı vps idi. Hala daha çalışıyorum şuan kendisinden vpsyi geçtim dedicated kiralıyorum, elinden geldiğince yardım ediyor, hiç birşeye hayır demiyor. Yani bir olanak varsa bunu yapıyor, yapmak için gayret ediyor, hayır olmaz yapmam, ben karışmam şeklinde bir müşteri anlayışı ile asla karşılaşmadım.
Ben herkese öneririm, uzun süre çalışacağız gibi duruyor, beni forumdan az çok bilirsiniz birine sallama referans olmam. Ciddi anlamda memnunum ve bu yazıları içten yazıyorum. Hayırlı satışlar.
2 adet vps alındı orunsuz hızlı şekilde işlerimizi gördü arkadaş a teşekkürler uzun zaman çalışmak umudu ile![]()
Uzun zamandır çalışıyoruz. Bu zamana kadar her konuda destek oldu sağolsun.
bir adet ssd vds alındı. harbiden sağlam makine veriyor. up/downda sıkıntı yaşatmıyor. destek konusunda zaten söylenecek hiç birşey yok. bir kez formatlattırdım vds yi yarım saatte formatlayıp verdi. eline sağlık..
kendisinden vds sunucu alındı.gerçekten ilgili ve işinin hakkını veriyor.
Sami çok ilgilendi sagolsun 10 numara insan 1 adet aldım hızına bakıp tekrar yazarım
1 Adet vps alındı tüm kurulum yedekler ve düzenleme yapıldı. Eline sağlık teşekkürler hocam.
bir adet vds aldım, fiyat + kalite
1 adet vds satın aldım.Sağ olsun bilmediğimden dolayı fazlası ile yardımcı oldu.
Bir adet vsd alındı Kalite+Hizmet+Samimiyet Sami Beyi Gözüm kapalı Tavsiye diyorum Tşk.
Bir adet vds alındı. Kesinlikle ilgili birisi tavsiye ediyorum.
vps hizmeti alındı ilgili arkadaş teşekkür ederim.
Sami Kardeşimle 8 Aydır Beraber çalışmaktayız,ondan öncesini hatırlamak bile istemiyordum,resmen para verip rezi olma durumuna düştük,bir sabah forumda mesajını gördüm iletişim için skype istedim zaten dönüm noktası oldu 8 aydır hiç bir sorun yaşamadım,VDS'ler mübarek dedicated gibi.Karekter kişilik olarakta 10 numara Arkadaş istediğim saat kendisini arayabiliyorum sıkılmadan sorularımı cevaplıyor teknik desteğini esirgemiyor.Sunucuservis Diyorum Başkada bişey Demiyorum![]()
2 adet vds alındı son derece anlayışlı ve işini bilen biri.İnş Daha uzun çalışmak nasip olur.Teşekkür Ediyorum kendisine.Ürün hakkında az da olsa bilgi vermek istiyorum.İngiltere Lokasyon 2 adet vds alındı. up/down ve pc hızı son derece iyi.Teşekkür Ediyorum Kendisine.
1 adet VDS alındı. Arkadaş aldığı paranın hakkını veriyor. Bu paralara bu hizmet anlatılmaz yaşanır. Herşey için teşekkürler.
++++++ ne diyeceğimi bilemiyorum.
İlk kez bir hosting firmasından bu şekilde bir yaklaşım ve hizmet aşkı gördüm.
İşini severek benimseyerek ve özenerek yapıyorlar.
Buradan Teşekkürlerimi ve Saygılarımı Sunuyorum.