Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba arkadaşlar ben nakit çekme türünü standart çek yaptım peki nasıl oluyor parayı eve mi postalıyorlar ?
Çek yolluyorlar ve bu çeki bankada bozduruyorsunuz.Bu ödeme seçeneğini tavsiye etmem kesintilerle karşılaşabilirsiniz.
Ama banka yapacağım banka için iban numarası gerekiyor iban numarasını bulmakta çok zahmetli garanti kart ta yok. Bu arada kesinti kesin olur mu standart çek te
---------- Mesaj saat 18:05:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:57:05 civarında gönderildi. ----------
Yok mu yardim eden ?
Ama banka yapacağım banka için iban numarası gerekiyor iban numarasını bulmakta çok zahmetli garanti kart ta yok. Bu arada kesinti kesin olur mu standart çek te
---------- Mesaj saat 18:05:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:57:05 civarında gönderildi. ----------
Yok mu yardim eden ?
Hocam öncelikle banka hesabınız var mı ? Hangi bankayla çalışıyorsunuz ? İban öğrenmek çok basit bir işlemdir.Bankaların kendi sitelerinde iban hesaplama vardır yapamasanız bile atm'de size iban nonuzu gösteren ekran bulunmaktadır.
Abicim ben onu geçtim hadi sana bir sorum var bide güvenli çek var 24 dolar a onun standart çekten farkı nedir ?
Abicim ben onu geçtim hadi sana bir sorum var bide güvenli çek var 24 dolar a onun standart çekten farkı nedir ?
Öncelikle ben abiciniz değilim.Sorunuzun yanıtı standart çek ptt ile güvenli çek kurye ile gönderilir.Kolay gelsin.
Hızlı gönderi tek fark bu hızlı gelmesi için para ödüyorsun tavsiyem biran önce ödeme yöntemini değiştirip banka hesabınıza alın
Bende senin hocam değilim cevabınızın yanıtı teşekkürler.
Bende senin hocam değilim cevabınızın yanıtı teşekkürler.
---------- Mesaj saat 18:26:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:25:33 civarında gönderildi. ----------
Abi iban numarası çok sıkıntı ya nasıl öğrenebilirim garanti bankası ibanı bulmak için benden farklı farklı numaralar istiyor ve hiçbir bilgim yok
Hocam, saygılı bir hitabet sözcüğü olup insanların,tanışmadığı kişilerle iletişimde kullanabileceği bir tabirdir.Abicim öyle değildir değil mi ?
Konuyu uzatmaktan başka bişey değil bu yaptığın aslında tam aksi bana yardımcı olduğun için seni abim yerine koydum ama hata yapmışım.
Garanti Bankasını ara ve müşteri hizmetlerine bağlan iban numaramı öğrenmek istiyorum dersin oradan öğrenirsin birde swift kodu isteyecek ödeme yöntemi belirlerken garanti bankasının swift kodu TGBATRIS bunuda bir kenara not et
Hocam, saygılı bir hitabet sözcüğü olup insanların,tanışmadığı kişilerle iletişimde kullanabileceği bir tabirdir.Abicim öyle değildir değil mi ?
Konuyu uzatmaktan başka bişey değil bu yaptığın aslında tam aksi bana yardımcı olduğun için seni abim yerine koydum ama hata yapmışım.
Eyvallah cevabın için teşekkür ediyorumSwift kodu ibandan ayrı bişey değil mi ?
Merhaba arkadaşlar ben nakit çekme türünü standart çek yaptım peki nasıl oluyor parayı eve mi postalıyorlar ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.