Starbucks Fil B*ku Kullanıyor

o resimdeki dogruysa koskoca fil keci gibimi buyuk abdest yapiyomus:)) neyse beyler ben yatiyorum iyi geceler..

Düzgün Kaynak yoksa inanmam . Gerçeksede Müstehak. Biz fakir ama gururlu kahvehane delikanlılarıyız, koz maça!

haber tıpkı kıyma makinalarına benzeyen toplu hasta hayvan imha ettikleri makinalara atılan at eşek inek vs videosunun mcdonald'sın üretimhanesiymiş gibi gösterildiği habere benziyor :)

yav de birakin allah askina boyle seyleri yaa, yok kolada bocek var, yok cayda esek kani var, yok kahvede fil diskisi var, inanmayin boyle seylere yaa. hemen hemen her hafta giderim adam gozumun onunde cekiyor kahveyi hazirliyor kahvemi veya diger soguk ictigim icecekleri. her gordugunuze inanmaktan vazgecin lutfen artik

yarın müsait olursam gidip içeceğim. ordaki çalışana sorsammı acaba :D Bakarmısınız internette bir haberde kahvenin içine fil b*ku koyuyormuşsunuz diye bir haber okudum doğrumu acaba ? :D

Starbucks da hemen tamam kabul ediyoruz falan dicekti :)
Bizim burda ki pideci bile kabul etmez böyle birşeyi çat diye. Adamların kriz yönetimleri var, PR şiretleri ile bağlantıları var. Yani özür dileriz diyerek geçecek birşey mi bu.

Ha bu arada 2 yıl önce 1 haziran gecesi elimde Starbucks'ın S harfiyle eve dönerken baya eğlenmiştim. O günden beridir kahve içmiyorum o firmadan

Şöyle bir haber buldum bu adamlarda fil dışkısıyla kahve yapıyorlarmış haberde öyle diy sanki :)
Elephant dung coffee becomes world's most expensive with hints of 'milk chocolate, nuts, spice and red berries' | Daily Mail Online

---------- Spam Engelliyici 03:46 ---------- Önceki Mesaj 03:43 ----------

starbucks1.jpg

Dünyanın en büyük kahve şirketlerinden biri olan Starbucks, kahvelerinde tadlandırıcı olarak fil dışkısı kullandığı iddialarını kabul etti.

Dünyaca ünlü kahve zinciri Sturbucks, kahvelerinde tadlandırıcı olarak fil dışkısı kullandığını itiraf etti.

Geçen hafta “European Food Organisation” EFO’nün Avrupalı tüketicilere, Starbucks ürünlerinde fil dışkısı örneklerine rastlandığını ve bu firmanın ürünlerinin asla tüketilmemesini belirtmesinden sonra Avrupa kamuoyunda Starbucks ürünleri ile ilgili yoğun bir tartışma çıkmıştı.

İddialar ve tepkiler karşısında bir açıklama yapmak zorunda kalan Starbucks, kahvelerinde yıllardır fil dışkısı kullandıklarını itiraf etti. Starbucks yönetimi Güney Afrika fili dışkısının kahvelerindeki kekremsi tadı verdiğini ve bu yöntemi geleneksel olarak yıllardır kullandıklarını itiraf ederek, bundan sonra dışkı yerine alternatif yöntemleri deneyeceklerini söyleyerek, müşterilerinden özür diledi.

Starbucks’tan dışkı itirafı | Haber sadece Kirpi'de okunur
Kaynak olarak verilen sitede sayfanın en altında bulunan notu okusanız yalan olduğu ortada :)
Sitede yer alan haberlerin hepsi, kişilik bölünmesi yaşayan, şizofren bir yazarın, kafasında yarattığı hayali olaylardır. O yüzden bu haberlere dava açan dombilidir.

Dünyanın en pahallı kahvesi olarak bilinen Luwak kahvesi misk kedisinin dışkısından yapılıyor.

bu haber dogru mu bılmıyorum ama boyle bır sey var hayvan dıskılarından kahve yapımı dıye ama dıskıdan kahve yapmıyorlar dırek kahve cekırdegını hayvanlar yıyor ve sındırım sıstemınde bı kac reaksıyona gırdıkten sonra daha guzel cıkıyor olay bu :)

bu haber dogru mu bılmıyorum ama boyle bır sey var hayvan dıskılarından kahve yapımı dıye ama dıskıdan kahve yapmıyorlar dırek kahve cekırdegını hayvanlar yıyor ve sındırım sıstemınde bı kac reaksıyona gırdıkten sonra daha guzel cıkıyor olay bu :)
Çok normal bir durummuş gibi bahsettin hocam.. :) O zaman bende yeni bir kahve çıkarayım kahve ve su haricinde yiyecek yemiyeyim midemde birkaç reaksiyona girsin sonra..... Dünyanında en pahalı kahvesi olsun :eek: yok öyle yağma
Benim bildiğim en faydalı dışkı tezektir kışın yakar ısınırsın birde yaralı parmağa işeme durumu var:p gerisi hikaye

Hocam gerçekten inandınız mı bu habere ? Hayır öyle birşey olsa dahi müşterilerinden özür dileyip alternatif kullanacaklarını söylerler mi ? Aklınız alıyor mu böyle birşeyi ? Gizli olarak fil boku koyacaklar ve yakalandıklarında böyle basitce yırtacaklar mı :D Adam fil bokunu koysa bile onu açıklamıştır gizli yapmaz.

Ona bakarsan coca cola'da da rendelenmiş fare kanı var :D hadi içme :D

NOT : Starbucksa gitmişliğim yok :D

"kolada böcek zehiri" gibi hala iş yapıyor mu böyle saçmasapan karalama haberler. bunlara inanan var mı ya hakkaten.

Amaaan. Ne StarBucks'ı. Bizim meydanda muhtarın yeri çay evi var odun ateşinde semaver on numara. :D

biseyi karalamak gerçekten çok kolay .. Şimdi ciddi bir yazı yazıp facede 3-4 yere Cola Turka insanlari öldürüyor medya saklıyor vs gbi bir yazı yazsam bunu da büyük sayfalara yazsam 2*3 yıl sonra tüm internet sitelerinde olur bu haber .. :D Internet ortami kadin dedikodusu gibi bişey ..

Hatta 2 yıl sonra unuturum bu yazıyı dalga geçmek için yazdığımı ı .. " waybe 2 yıl önce farketmişim " derim yani :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri