statik ıp ve 2 adsense kullanmak ?

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
D

Dean

Guest
arkadaşlar biri özgün biri normal adsense hesabı olmak üzere 2 adsensi farklı pc lerden girmek ne derece sıkıntı oluşturur, statik ıp'm var, bune ek olarak statik ıp değişmiyor benim niye değişmiyo demeyin deişmiyon dynamic yaptıramıyorum, statik ıp olduğu halde ıp değiştirmenin bir yolu var mı varsa napmam gerektiğini bilen varsa çook makbule geçecek.

hiç mi fikri olan yok ?

Bugun bu ip meseleleri hakkında baya kafa patlattım. Statik ip kullanıyorsan ip değiştirmen imkansız dostum. O yüzden internet sağlayıcınla görüşüp statip ip sonlandırılmasını istemen lazım. Zaten faturaya da ekstra külfet. :)

Bugun bu ip meseleleri hakkında baya kafa patlattım. Statik ip kullanıyorsan ip değiştirmen imkansız dostum. O yüzden internet sağlayıcınla görüşüp statip ip sonlandırılmasını istemen lazım. Zaten faturaya da ekstra külfet. :)

yok hocam değiştirme gibi bir şansım yok konuda da dediğim gibi, nette anlatım var değiştiğine dair ama bilmiyorum

ikinci hesabın için Yandex yada opera kullan. Bu tarayıcılarda Turbo modunu aç. Otomotik ip adresin değişiyor. Turbo modu yandex ise seni rusyada opera ise sanırım amerikada gösteriyor. ki bu şekilde ben kullaniyorum sorunsuz

ikinci hesabın için Yandex yada opera kullan. Bu tarayıcılarda Turbo modunu aç. Otomotik ip adresin değişiyor. Turbo modu yandex ise seni rusyada opera ise sanırım amerikada gösteriyor. ki bu şekilde ben kullaniyorum sorunsuz

statik ıp mi kullanıyorsun hocam ?

Eğer sadece adsense hesaplarınıza bir göz atip çıkacaksanız, Yandex ve opera indirin bu iki trayıcının Turbo modu var. Bu Turbo modu ilk olarak tarayıcının serverlarına bağlanıyor o server ise gitmek istediğiniz siteye baglaniyor. Yani siz xxx sitesine gidecekseniz, sizden önce başka bir ip oraya gidiyor veriyi getirip size teslim ediyor. bir nevi vpn görevi de görüyor.

Ayrıca Chrome,Yandex,Chromium gibi tarayıcıları indirip ücretsiz browser vpn sunan eklentileri dde kullanip ip adresinizi değişitrebilirsiniz.
örnek chrome ile yandex aynı anda acık ise her biri bu şekilde farkli bir ip ile interneete griş yapıyor.

Eğer sadece adsense hesaplarınıza bir göz atip çıkacaksanız, Yandex ve opera indirin bu iki trayıcının Turbo modu var. Bu Turbo modu ilk olarak tarayıcının serverlarına bağlanıyor o server ise gitmek istediğiniz siteye baglaniyor. Yani siz xxx sitesine gidecekseniz, sizden önce başka bir ip oraya gidiyor veriyi getirip size teslim ediyor. bir nevi vpn görevi de görüyor.

Ayrıca Chrome,Yandex,Chromium gibi tarayıcıları indirip ücretsiz browser vpn sunan eklentileri dde kullanip ip adresinizi değişitrebilirsiniz.
örnek chrome ile yandex aynı anda acık ise her biri bu şekilde farkli bir ip ile interneete griş yapıyor.

çok teşekkürler bilgiler için eklentiden kastınız zenmate tarzı uygulamalar galiba teşekkürler bilgiler için

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri