Steam İndirimine EK %50 İndirimde Droyun.com 'dan - ÇILDIRDIK

• Kullanıcı YTuBeR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - E-Ticaret ve Dijital Mağazalar
tc kimlik neden mecburi hocam ? ve ben yurt dışındayım paypal ödeme yöntemi yok mu ?

Malesef paypal ödeme yönteminde sorun yaşadık daha önce kaldırdık bu yüzden. TC kimliğide bu sorunlar yüzünden mecburi kıldık.

hocam şimdi oyun sitede 85 tl yazıyor bunu biz size 42,5 olarak havale edip öyle mi alıyoruz yoksa 85 tl olarak mı alıyoruz

Hayır. Site fiyatlarına göre değil. Steamda GTA şuan 107.40 TL Bizim sitemize ödeme yapıyorsunuz [email protected] mail ine bakiyeyi ilertiyorsun 53.70 TL olarak. Canlı destekden istediğin ürün ve Steam mailini söylüyorsun hocam. 10-15 dakika sonra Hediye olarak gönderiliyor.

Son düzenleme:
7 days to die
ETS2 scandiav dLC
GTA 5
Far CRY 4
The Witcher 3: Wild Hunt

sorunsuz alınmıştır güzel sistem teşekkürler.

İyi eğlenceler hocam :)
Malesef sadece dlc kendim icin:) digerleri bir arkadasa aldim :)

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

---------- Spam Engelliyici 22:04 ---------- Önceki Mesaj 21:59 ----------

[/COLOR [MENTION=11858]bayburt16[/MENTION] [MENTION=38466]Convulsion[/MENTION] size yardmci olayim:) paypala gondrrin odemeyi:) [MENTION=11858]bayburt16[/MENTION] cs:go 6 tl
@convuleion hust 8 ltl
Paypal: [email protected]
Steam maillerini pm alayim

[MENTION=15365]YTuBeR[/MENTION] Süpersin Okan hocam :)

Bu arada bazı yorumlar gördüm.Ben bu kardeşimizle çok çok yüksek meblalarda ticaret yaptım.Kesinlikle bir sorun yaşamazssınız.Ben kefilim bir sorun olursa.

[/COLOR [MENTION=11858]bayburt16[/MENTION] [MENTION=38466]Convulsion[/MENTION] size yardmci olayim:) paypala gondrrin odemeyi:) [MENTION=11858]bayburt16[/MENTION] cs:go 6 tl
@convuleion hust 8 ltl

hocam ödemeyi yaptım teşekkürler güzel hareketiniz için

PPqJAN.jpg

[/COLOR @bayburt16 @Convulsion size yardmci olayim:) paypala gondrrin odemeyi:) @bayburt16 cs:go 6 tl
@convuleion hust 8 ltl

düşünceniz çok güzel hocam

@convuleion hust 8 ltl

arkadaş yardımcı oldu sayesinde hem oyun almış olduk hemde ekstradan yardımda bulunmuş olduk teşekkürler

hayırlı işler hocam

kampanya son tarihi ne zaman ?
Anasayfada resimdede görüldüğü gibi 30 aralık-9 kasım arasıdır hocam.
@YTuBeR pm bakarmısın hocam
Pm gönderdim hocam.

Arkadaşlar bazı forumlara konuyu açtık inanılmaz bir dönüş oluyor gerçekten zor yetişiyoruz önceliğimiz sitemizin canlı destek bölümüdür herşey için oraya bekliyoruz sizi.

*Bu iş için steam hesabımıza 20bin tl yükledik tek amacımız , bu ücreti google adwords gibi platformlara verip reklam yapmak yerine bu şekilde direkt müşteriyle iletişime geçip adımızı duyurmak ve bunu kullanarak sizede yılbaşı hediyesi gibi bir indirim yapmaktır.

Anasayfada resimdede görüldüğü gibi 30 aralık-9 kasım arasıdır hocam.

Pm gönderdim hocam.

Arkadaşlar bazı forumlara konuyu açtık inanılmaz bir dönüş oluyor gerçekten zor yetişiyoruz önceliğimiz sitemizin canlı destek bölümüdür herşey için oraya bekliyoruz sizi.

*Bu iş için steam hesabımıza 20bin tl yükledik tek amacımız , bu ücreti google adwords gibi platformlara verip reklam yapmak yerine bu şekilde direkt müşteriyle iletişime geçip adımızı duyurmak ve bunu kullanarak sizede yılbaşı hediyesi gibi bir indirim yapmaktır.
30 aralik 9 ocak hocam

Yani 10 bin kafadan zarar mi yoksa yuklu bakiye icin steam bir indirim falan sagladi mi;)

30 aralik 9 ocak hocam

Yani 10 bin kafadan zarar mi yoksa yuklu bakiye icin steam bir indirim falan sagladi mi;)

Hocam zarar değil ki bu aksine yarar , biz bu reklamı 10 bin lira adwords versek bu kadar müşteri çekemecektik diye düşündük bu şekilde binlerce kişinin daha kolay haberi oldu.İndirim demiyelim ama bir çok sitenin ana bayisi olduğumuzdan şimdiye kadar bunun gibi nice binler yattı, indirim yerine cuzi miktar steam bakiyesi vs. alıyoruz.

Bugün ben de alışveriş yaptım kendileriyle sorunsuz gerçekleşmiştir.

Bir kaç önerim var siteyi geliştirin hocam biraz da oraya yatırım yapın derim diğer siteler item satışlarına falan da başladı onları da takip edin derim. Jahrein gibi yayıncılara sponsor olun 1 yayında sizden oyun alsın direk 5-6 bin kişi yayından gelir zaten. Twitch yayınları çoğu reklamdan faydalıdır emin olun :)

Bugün ben de alışveriş yaptım kendileriyle sorunsuz gerçekleşmiştir.

Bir kaç önerim var siteyi geliştirin hocam biraz da oraya yatırım yapın derim diğer siteler item satışlarına falan da başladı onları da takip edin derim. Jahrein gibi yayıncılara sponsor olun 1 yayında sizden oyun alsın direk 5-6 bin kişi yayından gelir zaten. Twitch yayınları çoğu reklamdan faydalıdır emin olun :)
Teşekkür ederiz. Şu an Melih Uçar , Melissa ve ünlü twich streamerlarına sponsor olduk yayınlarında logomuz, reklamlarımız ve çekilişlerimiz dönüyor :)

Son düzenleme:
Teşekkür ederiz. Şu an Melih Uçar , Melissa ve ünlü twich streamerlarına sponsor olduk yayınlarında logomuz, reklamlarımız ve çekilişlerimiz dönüyor :)

---------- Spam Engelliyici 00:47 ---------- Önceki Mesaj 00:32 ----------

Güvenmeyip kanıt isteyenler oldu;

QZA9qg.png

hocam bakiye 9 ocağa kadar biterse o zaman sonlanacak mı kampanya?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri