Steam ko 80 level char satılık

alterreaz

Kayıtlı Üye
Merhabalar arkadaşlar. Konuyu nereye açacağımı bulamadım ben de buraya açayım dedim :). Oyunfor'a yazdığım şekilde aynen kopyalıyorum buraya da ;

Merhabalar. İtemleri +9a denerken yaktım ve işimle birlikte oyunu daha fazla yürütemediğimden bu bağımlılıktan kurtulmak adına charı satmaya karar verdim :). Dragon wing'in bitmesine 10 gün var. Charda 22.03.2016 tarihi itibariyle 25 gün war premium bulunmaktadır ( 80 tl değerinde premium)

Char 80 level db str priest. 80 questi yapılmamış vaziyette duruyor.

Premium potlar vs bolca mevcut. Golden fishing rod voucher(altın olta) mevcut. Charı balığa bırakarak farm yapabilirsiniz.Üzerindeki Takılar;2x old priest earing, old warrior pendant, 2x old diamond ring, healt of harpy. Bankada görev itemleri,scler, ıvırlar zıvırlar, sheller, ibler çöp itemler bolca mevcuttur onları saymama gerek yok kalan sağlar sizin olsun :)

Char cypher serverinde.

Bugüne özel fiyat 150 TL arkadaşlar. :)))) Alın kurtarın artık beni :))

CKF5FV2eLvH515aGDGcMdXnx.png

Son düzenleme:
Hayırlı satışlar , nick görünüyor hocam haberiniz olsun :)

Hayırlı satışlar , nick görünüyor hocam haberiniz olsun :)

Teşekkürler hocam. Görünmesinden yana sıkıntı yok :)

Bugüne özel fiyat 250 tl hala. Steam hesabına yüklü 85 tl var zaten. 833 cash mevcut ayrıca knightta. Exp premiumu, golden fishingi falan katarsak char bedava yani :))

premiumu, geniesi falan derken 250 tl gidiyo zaten çarları 80 yapmak için.. + 85TL ve 833 kc var :) Harbi iyi fiyat.

80 warriorda bende var xigenonda açıldıgı ilk hafta 80 yapmıstım sw nin ilk 80lerinden 55 k np kasmıstım kareli m vardı işte :D 70 questi +6 80 skili açık alan olursa pm :D konu baltalama gibi olmasın kardes istersen silerim de joblar ayrı sana zararı dokunmaz heralde yazmamın :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri