Steam oyunları %50 yarı fiyatına satışa sunulmuştur.

X
  • Kullanıcı xjoycods
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - E-Ticaret
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tel no : 5051130768
TC kimlik : 15488688312

Eğer bu arkadaş bugün iadeleri yapmaz ise. Emniyete verdiği bilgilerle gideceğim. Verdiği bilgilerdeki başka biriyse onun başı yanar. Ziraat ödeme makbuzu vb elimde.

Resmen kurtulacağını zannediyor. Ayrıca Gerekirse mahkemeye vericeğim 80 tl için başı yanarsa yansın hep bizmi çekiceğiz böyle kişilerden.

Dava Türü: Bilişim Sistemleri Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık.
Açılış Tarihi: 15/10/2010

2010 Yılında benzer bir durumda dava açmıştık ilgili DOLANDIRICI hala içeride yatıyor, 5 yıl olmuş dile kolay gitti elemanın ömründen 5 yıl. Bu vatandaşta sanırım genç biri, umarım hatasını anlar ve gereği neyse onu yapar. Bekleyelim bakalım.

Dava Türü: Bilişim Sistemleri Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık.
Açılış Tarihi: 15/10/2010

2010 Yılında benzer bir durumda dava açmıştık ilgili DOLANDIRICI hala içeride yatıyor, 5 yıl olmuş dile kolay gitti elemanın ömründen 5 yıl. Bu vatandaşta sanırım genç biri, umarım hatasını anlar ve gereği neyse onu yapar. Bekleyelim bakalım.

aynen bekliyelim. Ama sonu kötü olucak dediğin gibi. Resmen hafife alıyor bu işleri. Bizim gibi 10-15 kişi olsa , içeriden çıkamıcak yani ama anlamıyor galiba.

[MENTION=10137]hikmetsonmez[/MENTION] sende yanlış hatırlamıyosam 3-4 oyun aldın sanırım sorun çıkmadı mı ?

[MENTION=15365]YTuBeR[/MENTION]'dan 200 300 liralik oyun aldık arkadaşlarla bir sorun yok

Arkadaştan multiden gitmiş oda çalıntı kartla aldıysa kredi kartı sahibinin parayı geri çekmesi uzun sürebiliyor o aldığınız oyunlardan pek bir hayır beklemeyin.Ağustosta benimde başıma geldi kasımda para geri çekildi

İlk önce bir gta 5 aldım silindi hemen yenisini yolladı sonra tasarım karşılığı oyun gönderdi onlarda ertesi gün hemen silindi.. GTA hala sorunsuz hesabımda duruyor ancak bu şartlar altında oda her an gidebilir gibi bakıyorum..

Umarım buradaki şüpheler yersiz çıkar da arkadaş böyle bir dolandırıcılık peşinde olmaz yoksa bizim kaybedeceğimiz 50-100 TL'ye karşılık kendisi çok daha fazlasını kaybedecek. Adli yollara gerek kalmadan çözülmesi kendi yararına olacaktır..

Google Fan Webmaster Forum

Geçmiş olsun beyler Eleman R10'da dolandırıcılıktan banlanmış.

Sürekli oyun aldığım arkadaş haline geldi diyen [MENTION=26378]unadikum[/MENTION] neden sesiniz çıkmıyor?
http://www.ytpara.com/1319573-post80.html

[MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION]

Bu vatandaşın üyeliklerinin kontrol edilmesini rica ediyorum.

Hocam ne diyosun ne oyunu ne steam mi ben r10dan falan banlanmadım emin misin ben seninle hiç konuşmadım Google Fan Webmaster Forum steam ne onu bile bilmem sen kimsin [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION]

Hocam ne diyosun ne oyunu ne steam mi ben r10dan falan banlanmadım emin misin ben seninle hiç konuşmadım Google Fan Webmaster Forum steam ne onu bile bilmem sen kimsin [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION]

Hocam asıl sen ne diyorsun? Yazdığımı anlamadan etmeden panik yapmışsın :)

Sürekli oyun aldığım arkadaş haline geldi diyen [MENTION=26378]unadikum[/MENTION] neden sesiniz çıkmıyor?
http://www.ytpara.com/1319573-post80.html

Bu adamdan sürekli oyun aldığını yazmışsın bu adamın konusunda onu soruyorum sendeki oyunlar ne alemde panelde duruyor mu silindi mi ? Bir problem var mı? Seninle ne alakasııııııııı var :) Dolandırıcı olarak nitelendirdiğimiz konu sahibi, sen değilsin.

Hocam asıl sen ne diyorsun? Yazdığımı anlamadan etmeden panik yapmışsın :)

Steam oyunları %50 yarı fiyatına satışa sunulmuştur.

Bu adamdan sürekli oyun aldığını yazmışsın bu adamın konusunda onu soruyorum sendeki oyunlar ne alemde panelde duruyor mu silindi mi ? Bir problem var mı? Seninle ne alakasııııııııı var :) Dolandırıcı olarak nitelendirdiğimiz konu sahibi, sen değilsin.
hocam ben steam diye bişey yeminle ilk defa duyuyorum ben street fighter oynardım snow oynardım. başkada oyun bilmem nerde yazmışım.

hocam ben steam diye bişey yeminle ilk defa duyuyorum ben street fighter oynardım snow oynardım. başkada oyun bilmem nerde yazmışım.

http://www.ytpara.com/1319573-post80.html bu postu kim yazdı ?
[MENTION=10033]fsever[/MENTION] [MENTION=12407]hsehan1[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION]

[MENTION=26378]unadikum[/MENTION] hesabının hacklendiğini söylüyor, [MENTION=26378]unadikum[/MENTION] ve [MENTION=47264]xjoycods[/MENTION] rumuzlu üyelerin giriş çıkışlarını multilerini kontrol edebilir misiniz?

Son düzenleme:
konu şikayet bölümüne taşınabilir. gene feleğin sillesi gibi gözüküyor. %50 kazanıyım derken %100 den olmuşsunuz. geçmiş olsun. umarım steam hesabınıza birşey olmaz.

Ben bu arkadaşa sordum oyunları nerden alıyorsunuz diye.Yani oyunlar kardeşlik mi diye.Olayı anlatayım size tahmin ediyorum ki böyle ucuza sattı, plati.ru üzerinden rusya,azerbaycan,ukrayna,moldova vs gibi balkan ülkelerinin vpn ile oyunları yarı fiyatına alıyor.Sonra aynı şekilde sıfır hesap açıp verilen kodu hesaba giriyor.Bu işler hep vpn'den hallediliyor.Daha sonra kendi oyununu sizinle paylaşıyor.

İkinci tahminimde yine plati.ru alıyor.CIS ülkeleri deniliyor (balkan) size hiç söylemeden gelen kodu veriyor.Siz giriyorsunuz steama ilk kabul ediyor ama ilk taramada oyunu siliyor sonra steam.

Mobil olarak gönderildi.

Anlamıyorum sizleri arkadaşlar. Enpara da bile şu an %50 indirim kampanyası var. Steam da bulunan tüm oyunlar için sadece ben mi görüyorum bunu.

[MENTION=10137]hikmetsonmez[/MENTION] sende yanlış hatırlamıyosam 3-4 oyun aldın sanırım sorun çıkmadı mı ?

başkan bende hemen kontrol ettim ancak bende herhangi bi durum gözükmüyor şimdilik normal. ama bu diğer arkadaşların zarara uğradığının durumunu değiştirmez.

---------- Spam Engelliyici 20:25 ---------- Önceki Mesaj 20:24 ----------

Ben bu arkadaşa sordum oyunları nerden alıyorsunuz diye.Yani oyunlar kardeşlik mi diye.Olayı anlatayım size tahmin ediyorum ki böyle ucuza sattı, plati.ru üzerinden rusya,azerbaycan,ukrayna,moldova vs gibi balkan ülkelerinin vpn ile oyunları yarı fiyatına alıyor.Sonra aynı şekilde sıfır hesap açıp verilen kodu hesaba giriyor.Bu işler hep vpn'den hallediliyor.Daha sonra kendi oyununu sizinle paylaşıyor.

İkinci tahminimde yine plati.ru alıyor.CIS ülkeleri deniliyor (balkan) size hiç söylemeden gelen kodu veriyor.Siz giriyorsunuz steama ilk kabul ediyor ama ilk taramada oyunu siliyor sonra steam.

Mobil olarak gönderildi.

kesinlikle alakası yok hocam. kesin bilgidir. iyi forumlar.

Kişi hakkında problem yaşayan arkadaşlardan biri şikayet konusu açarsa olayla daha hızlı ilgilenebiliriz. mNote bir başka konuda gerekli doğrulamaları yapmakta; ancak mağdur arkadaşlar şikayet konusu açarsa daha doğru olur.

Düzenleme: Şikayet konusu açılmış, konuyla ilgileniliyor.

Kişi hakkında problem yaşayan arkadaşlardan biri şikayet konusu açarsa olayla daha hızlı ilgilenebiliriz. mNote bir başka konuda gerekli doğrulamaları yapmakta; ancak mağdur arkadaşlar şikayet konusu açarsa daha doğru olur.

Düzenleme: Şikayet konusu açılmış, konuyla ilgileniliyor.

Adminlik geri mi döndünüz yoksa karıştırdım mı hocam :confused:

Adminlik geri mi döndünüz yoksa karıştırdım mı hocam :confused:

Doğrudur.

Mağdur olan arkadaşlar, şikayet konusu açan [MENTION=10520]zetsurin[/MENTION] olmak üzere kişiyi bekleyelim mi? Ödemeyi geri ödeyeceğine dair bir beklentiniz mevcut mu? Yoksa açık dolandırıcılık şüphesiyle sınırsız uzaklaştıracağım üyeyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri