Steam oyunları %50 yarı fiyatına satışa sunulmuştur.

X
  • Kullanıcı xjoycods
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam ödemeyi nasıl yapıyoruz pm atarsanız sevinirim saygılar..

Steam üzerindeki satışlardan pek şüphelenmiyorum. Neden?

Steam açık bir platform. Bildiğimiz gibi oyun ürünlerini satıp bakiyeye dönüştürebiliyoruz. CS GO'daki bıçaklarımı satıp, nakite çevirmek için insanlara PayPal aracılığıyla oyun sattığım oldu zamanında. O yüzden bakiye üzerinden gönderilen ürünlerde sıkıntı çıkmaz. Eğer kişi, hesap verin kredi kartı üstünden yükleyeceğiz dese o zaman bi' dur denir.

Steam'in pazarı çok geniş. Bu yüzden bakiye satışı yapanlarda sıkıntı çıkması çok çok çok düşük bir ihtimal. 7 TL'ye kasa açıp 1000 Lira'lık bıçak düşüren. Sonra onu parça parça oyun halinde satan bir çok firma ve kişi var :) .

Steam üzerindeki satışlardan pek şüphelenmiyorum. Neden?

Steam açık bir platform. Bildiğimiz gibi oyun ürünlerini satıp bakiyeye dönüştürebiliyoruz. CS GO'daki bıçaklarımı satıp, nakite çevirmek için insanlara PayPal aracılığıyla oyun sattığım oldu zamanında. O yüzden bakiye üzerinden gönderilen ürünlerde sıkıntı çıkmaz. Eğer kişi, hesap verin kredi kartı üstünden yükleyeceğiz dese o zaman bi' dur denir.

Steam'in pazarı çok geniş. Bu yüzden bakiye satışı yapanlarda sıkıntı çıkması çok çok çok düşük bir ihtimal. 7 TL'ye kasa açıp 1000 Lira'lık bıçak düşüren. Sonra onu parça parça oyun halinde satan bir çok firma ve kişi var :) .

Yorumunuz İçin Teşekkürler Hocam. Kendi Bakiyem üzerinden işlemi gerçekleştiriyorum hediye olarak alıcıya iletiyorum. dediğim gibi özellikle belirtiyorum tekrardan HİÇBİR YASADIŞI İŞLEM BULUNMAMAKTA.

Bnede alıcam ama ne alıcam kararsızım :D en son ets2 aldım 7 tl :D şimdi ne alsam kararsızım işin aslı tavsiye vericek varmı silkroad oynamaktan gına geldi ona benzeyen başka bir oyun varmıki steam'da ?

En son bir forumda karşılaştığıma göre steamda şuan bug var ve bayadır açık uzun süredir yüzde 50 indirimle oyunlar satılmakta umarım yaptığınız bu taktik değildir yoksa en geç o oyunlar silinip hesaplar feshediliyor.

ref olabilirim hocam bi gta 5 yollayı ver banada ya vallaha varya sana dua ederim

en son bir forumda karşılaştığıma göre steamda şuan bug var ve bayadır açık uzun süredir yüzde 50 indirimle oyunlar satılmakta umarım yaptığınız bu taktik değildir yoksa en geç o oyunlar silinip hesaplar feshediliyor.

dediğiniz bug'la bi alakam yok hocam bi bilgimde yok o konu'da ben kendi steam bakiyem üzerinden işlem görüyorum.

sorunsuz şekilde 1 adet gta v ve pes 2016 alınmıştır.

[MENTION=47264]xjoycods[/MENTION] Hocam sadece oyun için mi geçerli?Eşya gönderebiliyor musunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri