Steam Oyunlarında %75 e varan İndirimli Satış

renight

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar steamdan almak istediğiniz oyunları özel mesaj yoluyla fiyat isteyin indirimli olarak sorunsuz legal bir şekilde teslim edelim.

Örnek olarak,
Gta 5 steam fiyatı: 179,00 TL
Grand Theft Auto V on Steam
Satış Fiyatımız: 125,00 TL

XCOM® 2: 219,00 TL
XCOM® 2 on Steam
Satış Fiyatımız: 110,00 TL

vs....

Oyunlar 1 saat ile 24 saat arasında teslim edilir.

Ödeme:
Paypal
Enpara

Multi r10 konusu: Steam Oyunları %0 - %75 arası İndirimli Satış

Edit: Satış İptal...

Son düzenleme:
legal olduğunu kanıtlayabilir misin hocam? bi çalıntı hesap faciası daha yaşamasın grup

+1 önemli olan 1-2 hafta geçince oyunun sende kalıp kalmadıgıdır

bu şekilde anlaşılmaz hocam bana değil başka birine hediye verin 1 hafta hesabında dursun oyun silinmezse tamamdır. veya aldığın yerde fatura vb senin adına birşey vermiyorlar mı?

Şöyle anlatayım cd key vericez (kutusuz oyun) bir cd key steamde yanlızca birkez kullanılabilinir. Ben aldığım oyunları 3 yıldır kullanmaktayım.

Cd key girişi için steam de ''Oyunlar'' sekmesinden ''Steamde ürün etkinleştir'' sekmesine girilecek illegal birşeyde steam zaten kabul etmez. Tek fark mağzadan aldığınızda kutulu oyunu arkasındaki keyi steame giriyorsunuz kutusu kalıyor sizde, bizde ise kutu yok umarım açıklayıcı olmuştur :)

Bu tür konuların hepsinin sonu hüsran oldu yönetim bir kontrol sağlasın öyle satışa başla

Arkadaşı yargılamıyorum ama bundan önce bir arkadaş böyle bir konu açtığında benim aldığım oyun 1 ay sonra silindi hesabımdan... 10 tane oyun almıştım hepsi yandı tabi parada yandı.. Gerçi hakkında suç duyurusunda bulundum o ayrı mesele ama..

Yani ben oyun alırsın 5-10 oyun alırım onlarıda 2 ay sonra ödersem alırım ancak yoksa hiç riske giremem...

Tekrar söylüyorum senin adına demiyorum dostum... Ama bir kere yedim kazığı bir daha yemem...

Girin steamin sitesine enpara harici indirim kampanya var mı yok o zaman konu kilit üye ban

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şöyle anlatayım cd key vericez (kutusuz oyun) bir cd key steamde yanlızca birkez kullanılabilinir. Ben aldığım oyunları 3 yıldır kullanmaktayım.

Cd key girişi için steam de ''Oyunlar'' sekmesinden ''Steamde ürün etkinleştir'' sekmesine girilecek illegal birşeyde steam zaten kabul etmez. Tek fark mağzadan aldığınızda kutulu oyunu arkasındaki keyi steame giriyorsunuz kutusu kalıyor sizde, bizde ise kutu yok umarım açıklayıcı olmuştur :)

kabul eder çalıntı kredi kartı ile alınmışsa alır 1 hafta sonra siler

kabul eder çalıntı kredi kartı ile alınmışsa alır 1 hafta sonra siler

Kredi kartı çalıp harcama yapacak kadar ne aklımı nede vicdanımı yitirmedim vicdan olarak vebali vardır bir şekilde çıkar ve mutlaka illegal olduğu için yakalanıp içeri girmek yıllarca yatmak büyük risk burada 50-100 lira oyunlar için değecek bir şey mi?

3 yıldır aldığım ve almaya devam ettiğim oyunların ekran görüntüsü aşağıdaki gibidir. Ben yıllardır ucuz alırken Türkiye'deki kullanıcıların bu kadar para vermemesi için yardımda bulunup cüzri bir miktar girilen emek çok fazlaymış anlaşılan. Paranoyak yaklaşmanızı anlayabilirim ama yüz kızartıcı suçlarla itham etmeniz gerçekten üzücü ben paradan çok gurura önem veririm bu yüzden satışı iptal ediyorum [MENTION=46192]Hepter1453[/MENTION] arkadaşımıza referans demiştim ama hediye olarak oyunu vereceğim arada sorarsınız oyunun silinip silinmediğini ve anlarsınız.

[MENTION=46192]Hepter1453[/MENTION] skype adresini verebilir misin.

http://prnt.sc/afa0c7

Arkadaşın güven konusu halledilirse rise of tom raider indirimli şekilde almak isterim

Kredi kartı çalıp harcama yapacak kadar ne aklımı nede vicdanımı yitirmedim vicdan olarak vebali vardır bir şekilde çıkar ve mutlaka illegal olduğu için yakalanıp içeri girmek yıllarca yatmak büyük risk burada 50-100 lira oyunlar için değecek bir şey mi?

3 yıldır aldığım ve almaya devam ettiğim oyunların ekran görüntüsü aşağıdaki gibidir. Ben yıllardır ucuz alırken Türkiye'deki kullanıcıların bu kadar para vermemesi için yardımda bulunup cüzri bir miktar girilen emek çok fazlaymış anlaşılan. Paranoyak yaklaşmanızı anlayabilirim ama yüz kızartıcı suçlarla itham etmeniz gerçekten üzücü ben paradan çok gurura önem veririm bu yüzden satışı iptal ediyorum [MENTION=46192]Hepter1453[/MENTION] arkadaşımıza referans demiştim ama hediye olarak oyunu vereceğim arada sorarsınız oyunun silinip silinmediğini ve anlarsınız.

[MENTION=46192]Hepter1453[/MENTION] skype adresini verebilir misin.

Screenshot by Lightshot

pm attım

Arkadaşın güven konusu halledilirse rise of tom raider indirimli şekilde almak isterim

Hocam paranoyak yaklaşılmasını anlayabilirim ama 50-100 liralık şey için yok kredi kartı çalıntı olursa filan gibi çirkin ithamlarla karşılaştığım için satış yapmıyoruz.

Oyunlarla içli dışlı biriyim kendim yıllarca Türkiye'ye göre ucuz alıyorum. Ytparayada sürekli giriyorum hem bir yardımım dokunsun hem insanlarla tanışayım yeniyim diye düşündüm 9 yıl olucak r10 üyelik yılım isteyen girip bakabilir ofc nickim multi konuda var zaten aynı şekilde ekşisözlükte de ofc bir tane olumsuz puanım varmı r10 dan bakabilir kredi kartı ithamında bulunan arkadaş gerçekten zoruma gitti şüpheci olmak ayrı insanları hırsızlıkla itham etmek ayrı bir olay yönetim konuyu kilitlerse sevinirim.

---------- Spam Engelliyici 01:06 ---------- Önceki Mesaj 01:05 ----------

skype dan yazıyorum size ama cevap vermiyorsunuz oyununuz hazır güle güle oynayın cevap verirseniz :)

Hocam paranoyak yaklaşılmasını anlayabilirim ama 50-100 liralık şey için yok kredi kartı çalıntı olursa filan gibi çirkin ithamlarla karşılaştığım için satış yapmıyoruz.

Oyunlarla içli dışlı biriyim kendim yıllarca Türkiye'ye göre ucuz alıyorum. Ytparayada sürekli giriyorum hem bir yardımım dokunsun hem insanlarla tanışayım yeniyim diye düşündüm 9 yıl olucak r10 üyelik yılım isteyen girip bakabilir ofc nickim multi konuda var zaten aynı şekilde ekşisözlükte de ofc bir tane olumsuz puanım varmı r10 dan bakabilir kredi kartı ithamında bulunan arkadaş gerçekten zoruma gitti şüpheci olmak ayrı insanları hırsızlıkla itham etmek ayrı bir olay yönetim konuyu kilitlerse sevinirim.

---------- Spam Engelliyici 01:06 ---------- Önceki Mesaj 01:05 ----------

skype dan yazıyorum size ama cevap vermiyorsunuz oyununuz hazır güle güle oynayın cevap verirseniz :)

Hocam kusura bakma sana hırsız demedim ben güven konusu ne demek şüphecilik demek kusura bakma ben daha önce dolandırıldım kimseye güvenmiyorum kardeş

Hocam kusura bakma sana hırsız demedim ben güven konusu ne demek şüphecilik demek kusura bakma ben daha önce dolandırıldım kimseye güvenmiyorum kardeş

Bende size demedim zaten şüpheci olmak en doğal hakkınız bir problem yok bu konuda hırsızlığı ima etmenin kötü olduğunu söyledim onuda siz ima etmediniz zaten yanlış anladıysanız siz kusura bakmayın yardımcı olmak isterken linç edilmek istemiyorum bu yüzden evrensel olarak satışı durdurdum kusura bakmayın tekrardan.

Arkadaştan ref alınmıştır. Şuan kurulu sıkıntı yok. Herkese hayırlı alışverişler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri