Steamda cs go 12 tl oldu

[MENTION=7782]mycrewsy[/MENTION]

24 tl aldık vay anasını ya zarar ettik burda da , kader vurdukça vuruyo bize :(

24 tl aldık vay anasını ya zarar ettik burda da , kader vurdukça vuruyo bize :(

Kardeşim bu adam size ne etti ? Oyun alır haftaya oyun yar fiyatına düşer, forum adminleri canı sıkıldıkça bu adamı banlar.Nedir senin bu talihsizliğin ? Her zaman yanındayım forumun en asil insanı

Kardeşim bu adam size ne etti ? Oyun alır haftaya oyun yar fiyatına düşer, forum adminleri canı sıkıldıkça bu adamı banlar.Nedir senin bu talihsizliğin ? Her zaman yanındayım forumun en asil insanı

kardeşim sırf benim için böyle adaletli haklı bir mesaj yazdığın için bile ban yersin benim için kendini yakma

sitede visa olarak mı finansbank olarak mı seçiyoruz enpara yok çünkü

visa.

---------- Spam Engelliyici 15:38 ---------- Önceki Mesaj 15:37 ----------

Daha önce enpara ile alışveriş yapmadım yeni çıkarttım , eve gelen arkadaş %50 düşüyor dedi.

doğru hocam şubat ayında 44tl harcamıştım 22tlsi geri geldi. ama 50 tl den fazla harcarsanız geri gelmiyor %50si ona göre. limit 50 tl :)

6 tl zarar ettik iyi mi :p enpara ile almıştım bende zaten ucuz yakında bedavaya verirler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri