Steemit e Rakip Çıktı İlk Başta 10 Dolara Sonrası Paylaştıkça

serdar38

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.ytpara.com
52niVX.jpg

Facebook a benzer bir sitesi var
Steemit gibi post,yorum veya beğeni ile kazanç sağlayabiliyorsunuz. Artı başka kazanç yollarıda var

İlk Başta 10 dolar chat yaparsanız vermeyi vaad ediyorlar

Steemit'i kaçırdığını düşünen benim gibiler
Erkenden yer alıp bunu kaçırmasın

Refli: empowr
Refsiz:www.empowr.com

Son düzenleme:
paylaşımlarına biryerde daha yönlendirme yaptın mı yoksa bu beğeniler sitenin içerisinden mi geldi
para kazanmadın sanırım herhalde daha

Steemit bir hüsran oldu, 51 seviyeye geldim ve bıraktım. Para kazanmak için dişi olmak ya da bitcoin haberleri yapabilecek düzeyde olmak gerekiyordu. Ekstradan 1SBD 0.97 dolar seviyesinde. 13 dolardı ben başladığımda :D

Üye olacağım, deneyeceğim bakalım

Heryerde ayni konuyu acmissinda, once platformu iyi inceleyip detaylı bir konu acsan daha iyi olurdu.

Kazançlar gelmeye başladı
0.76$ bir 4,5 resim post sonrası
şimdi powerup yapacağım kazandığım ile
dxyRA9.jpg

çark çevirdim 350 dolar geldi bu parayı nasıl çekeceğim ben

---------- Spam Engelliyici 22:36 ---------- Önceki Mesaj 22:31 ----------

sitedemi sıkıntı var anlamadım 1950 dolar gözüküyor bakiyem

Dün üye oldum ve soru işareti postu attım. Şimdi girdim 100den fazla beğeni gelmiş. Sizde de aynı mı?

bende iki gün önce attım 40 beğeni gelmiş ve 100den fazla yorum bence bot attı site hoşgeldin amaçlı

Gelir falan geldiği yok sanırım. Çok karışık site

bence biraz tuzak gibi geldi bana kazandığın parayı çekemiyorsun 90 günde olgunlaşıyor 30 günde olgunlaşsın dersen dışardan btc yada eth yatırman gerekiyor içerdeki parayı kullanamıyorsun bi 350 dolar gözüktü bakiye 10 dk sonra 1950 gözüktü 1,5 saat sonra 365 gözüktü... birgünlük olgunlaşan para 4,5 dolardı çekmeye çalıştım işlem hala beklemede ve 0,85 dolara düşmüş çekmek istediğim tutar site bana pekte inandırıcı gelmedi açıkcası borsalara girdiğiniz mail adresleriyle kayıt olmayın ne olur ne olmaz

bence biraz tuzak gibi geldi bana kazandığın parayı çekemiyorsun 90 günde olgunlaşıyor 30 günde olgunlaşsın dersen dışardan btc yada eth yatırman gerekiyor içerdeki parayı kullanamıyorsun bi 350 dolar gözüktü bakiye 10 dk sonra 1950 gözüktü 1,5 saat sonra 365 gözüktü... birgünlük olgunlaşan para 4,5 dolardı çekmeye çalıştım işlem hala beklemede ve 0,85 dolara düşmüş çekmek istediğim tutar site bana pekte inandırıcı gelmedi açıkcası borsalara girdiğiniz mail adresleriyle kayıt olmayın ne olur ne olmaz

güzel bir yorum

Site de çok dandik :D Kazanabilen varsa iyi kazançlar dilerim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri