Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Üye oldum ama 1 hafta beklemek zorunda mıyım şimdi
teşekkürler
Yeni proje geldi arkadaşlar değerlendirmeyi unutmayın
Her 2.4 saatte %2 kazanıyorsunuz. Yani 24 saat içerisinde 10 upvote kullanmak en mantıklısı. Ayrıca o derece fazla upvote kullanmanız bandwith değerinizi oldukça düşürmenize sebep olacaktır ki belki de %5 değerine getiremezsiniz bile. Sistemin spam işlemlere karşı aldığı bir önlem diyebiliriz.Arkadaşlar ne zaman lvl atlayacagımızı gösteren site yokmu ?
https://www.steemnow.com burdan upvote sorguluyorum %100 olunca ne oluyor misal bunu %5 kadar getirsek harcasak bize zararı olurmu ? nasıl olsa artıyor
Her 2.4 saatte %2 kazanıyorsunuz. Yani 24 saat içerisinde 10 upvote kullanmak en mantıklısı. Ayrıca o derece fazla upvote kullanmanız bandwith değerinizi oldukça düşürmenize sebep olacaktır ki belki de %5 değerine getiremezsiniz bile. Sistemin spam işlemlere karşı aldığı bir önlem diyebiliriz.
Hayır level sizin post ve yorum sayınıza ve sosyal olarak ne kadar etkileşime girdiğiniz ile alakalı bir şey. Açıkçası kazanç açısından pek bir etkisi yok diyebilirim. Bazı balinaların leveli benden düşük.Demek istediğim hiç upvote vermesek %100 olsa lvl atlayabilirmiyiz yani %100 aşıncamı lvl atlıyoruz.
hesabım onaylandı @mert044 proje hala devam ediyor mu?
bana neden mail gelmiyor 1 haftayı geçti :S
Arkadaşlar ne zaman lvl atlayacagımızı gösteren site yokmu ?
https://www.steemnow.com burdan upvote sorguluyorum %100 olunca ne oluyor misal bunu %5 kadar getirsek harcasak bize zararı olurmu ? nasıl olsa artıyor
Demek istediğim hiç upvote vermesek %100 olsa lvl atlayabilirmiyiz yani %100 aşıncamı lvl atlıyoruz.
Yasak ayrıca burayı çöp etmek istemiyorsan iyi niyeti suistimal etmezsiniz aksi taktirde daha da vahim sonuçlar meydana gelebilir hocam.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.