Stellar Lumens - E Posta Gönderir Gibi Para Göndermek

Sacit Alizade

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.animasyonal.com
Stellar Lumens, XLM ya da kısaca Stellar, Mt Gox ve Ripple’in yaratıcısı Jed McCaleb tarafından ortaklaşa kurulan,finansal kuruluşlar arasında ödemelere izin veren açık kaynaklı bir ağdır.

IBM ile bankalar arası ödemeyi kolaylaştıracak bir teknoloji üzerine anlaşmaları tamamlamış, VISA ve PAYPAL ile de görüşmelerini sürdürmektedir..

Ayrıntılı Bilgi:

https://www.stellar.org/
https://www.reddit.com/r/Stellar/

https://www.youtube.com/watch?v=EA53r43vGCA

Konu sahibinin Notu:

1- Nerden- Nasıl alabilirim?
Poloniex Bittrex Cex.io pazarlarından alabilirsiniz.
Ben paribuya TL gönderip BTC aldım, onu da Poloniexe gönderip Stellar Aldım

IBM ile anlaşmasının olacağı gün alma niyetim kesinleşti, fiyatı 0.021 Dolar (2.1 cent) idi. Fakat para transferi paribuya ordan da btc poloniexe geçene kadar fiyat 3.9 cent olmuştu. An itibariyle fiyatı 18.5 cent civarlarında, arada 20 centleri görüyor. Kendinden emin bir şekilde yükselişini sürdürüyor..

Şuan fiyatı düşük diye ileride 1 doları geçeceğini düşünmeyin.1 doları görmesi için litecoin kadar hacmi olması lazım.Tabi bu imkansız değil ama 1 dolardan sonrası çok zor diyebilirim.Şuan ki fiyatı ile uzun vade de 2x-3x yapabilir ama başka coinleri araştırmanızı öneririm.

Şuan fiyatı düşük diye ileride 1 doları geçeceğini düşünmeyin.1 doları görmesi için litecoin kadar hacmi olması lazım.Tabi bu imkansız değil ama 1 dolardan sonrası çok zor diyebilirim.Şuan ki fiyatı ile uzun vade de 2x-3x yapabilir ama başka coinleri araştırmanızı öneririm.

Mesela?

İlerde 1 doları göreceğini düşünmek için de, düşünmemek için de bir sebep yok hocam , gözden çıkarabileceğim bir parayı yatırdım, sağolsun %480 civarı da kazandırdı, 1 seneye kadar da bozdurmayı düşünmüyorum :)

19 Aralıkta Hong Kong Toplantısı yapılacak ve ICO lar ile uzak mesafe para transferi konuları işlenecek..

Stellar-Lumens-HongKong-CoinCalendar.jpg

Gün içi kısa ticaretlerle 20-25 dolar kazandırıyor, tabi parayı tekrar XLM ye yatırarak, miktarı artırmak suretiyle değerlendiriyorum. An itibariyle fiyatı 23.2 Cent. Gözden çıkarabileceğiniz bir miktarı tren kaçmadan yatırın derim.

Son düzenleme:
mtgox eski bir borsa ve milleti dolandırmıştı diye hatırlıyorum ben ama yanlışta olabilir :D

0,1 ken bir miktar alıp ufak karla elden çıkardıktan sonra pişman olup 0,3 seviyelerinde elimdeki BTC lerin %50 si ile almıştım şimdide geri kalan %20 si ile aldım,
1$ olduğunda elimdekilerin 1/3 ini satıcam 1,5$ olduğunda 1/2 sini 2$ olduğunda tamamını. BTC nin bu gece yükselişinden en az etkilennenlerden birisi.
Ayrıca ripple ile Toplam coin sayısı aynı olsada sirkilasyondaki coin sayısı yarı yarıya aynı yükselişi yakalasa 4$ ı bile geçebilir yani.

0,1 ken bir miktar alıp ufak karla elden çıkardıktan sonra pişman olup 0,3 seviyelerinde elimdeki BTC lerin %50 si ile almıştım şimdide geri kalan %20 si ile aldım,
1$ olduğunda elimdekilerin 1/3 ini satıcam 1,5$ olduğunda 1/2 sini 2$ olduğunda tamamını. BTC nin bu gece yükselişinden en az etkilennenlerden birisi.
Ayrıca ripple ile Toplam coin sayısı aynı olsada sirkilasyondaki coin sayısı yarı yarıya aynı yükselişi yakalasa 4$ ı bile geçebilir yani.

aynen öyle hocam, ben $2 nin altında satmayı düşünmüyorum

0.90 dolar ile yolculuğuna devam ediyor :cool:

Vay be 230 satoshileri görüp ne üzülmüştük (:
2$ beklentiniz 19 Aralık'a kadar devam eder mi yoksa 2$ da bir durak mı görüyorsunuz hocam?

Vay be 230 satoshileri görüp ne üzülmüştük (:
2$ beklentiniz 19 Aralık'a kadar devam eder mi yoksa 2$ da bir durak mı görüyorsunuz hocam?
Açıkçası ripple deki duruma göre beklentim değişiyor, 2$ benim için pskolojik sınırdı ama ripple yükseldikçe bende sınırı yükselticem.Şuan tamamen çıkma işinden vazgeçtim, sanırım 1,5$ dan başlayarak parça parça azaltıcam ama bitirmicem daha iyi bir proje bulmazsam.
BTC de anormal iniş-çıkışlar olmazsa (mesela 2 gün önceki gibi) 3 günde 1$ , 10 günde 1,5$ , 15-20 gün sonrada 2$ düşünüyorum ama yeni alacaklar dikkat etsim ben 0,33$ dan aldığım için birazda tuzum kuru şimdi girecekler benim yazdığım sayılara göre pozisyon almasınlar.

XLM ekmeğini iyi yedik ama şuanda sanki biraz şişti bir düzeltme istiyor gibi. %400 civarı kar alıp şimdilik çıktım. Btc deki ani artış beklentisinden biraz uzak kalacağım.

XLM ekmeğini iyi yedik ama şuanda sanki biraz şişti bir düzeltme istiyor gibi. %400 civarı kar alıp şimdilik çıktım. Btc deki ani artış beklentisinden biraz uzak kalacağım.

Son 5 gündür durdurulamaz bi şekilde arttığı doğrudur, ancak coinmarketscap ta ltcyi geçip 6. sıraya gelmesiyle, haberi olmayan binlerce yatırımcı lumeni tanıdı.. Redditte 20k olan abonesi 40k lara, anlık 1500 olan online sayısı 5000 lere çıktı.. Correctionları sağlıklı dolduruyor yani

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri