Stem - David den Mesaj var

• Kullanıcı suhatuna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

suhatuna

Kayıtlı Üye
Şimdi bu mail geldi kanallarıma , ne diyo bu şimdi bu 18 - 19 ödenecek mi diyo???

Hi Turkish partners,

A lot of you have been asking about payments for Payoneer. Payments for Payoneer will be sent out around the 18th to 19th of August 2016 due to technical issues with our bank and with Payoneer. We are working hard to ensure this issue gets sorted and we that we hope to never have this problem again. We really apologize for all the inconvenience and we a working to sort all the issues out.

Best,

Stem Digital

Walla şimdi geldi hocam :)

Benim alacak az ya ondandır :)

Bu şimdi Haziranı da ödeyecek mi?

[MENTION=14244]suhatuna[/MENTION] ya mail attım ama ona ödemeyeceğim dedi :D

şaka bir yana herkes laflarını sıraladı zaten david e...kimsede umut kalmamışken bizce ödeyecek.çarşamba paypal,18-19 payoneer ödeyeceğim diyor.

burda ki süreçte atlanan bir nokta var.o da her zaman iletişimde kaldılar.paypalın ülkenizden kalkmasının sorumlusu ben değilim,çabalıyorum dedi.bakın BBTV de payoneer getirecekti,yapabildiler mi?paypal kadar basit bir sistem yok...bakın web money gelin çalışalım dedi.sonra stem abd de diye belgeleri sağlayamıyor dediler.sonra david her istenileni yaptı ama son aşama web moneye kaldı ve onlar son işlem olan bir banka hesabını açamadılar.payoneer de kolay bir sistem değil.bizim gibi bir hesap açıp birbirimize para gönderir gibi göndermeyecek sonuçta...bu sürede yaptığı masrafı da kapalılara sayacak.kötü olan o oldu :D

Kardeş benim kanal kapandı o ne olacak o? sordum cevaplamadın 2 aylık kesinleşmişti 1000$ a yakın vardı 200$ kesinleşti diğeride tam kesinleşekti kapandı

haziran kesinleşeniz varsa bakalım.nisan -mayıs kapalılar büyük ihtimalle ödenmeyecek diye yazdım yukarda.

[MENTION=12033]daralll[/MENTION]
18-19 Ağustos hem paypal hem payoneer ödeyeceğim diyor. Ülke seçimini nasıl ayarlayacağız bir zahmet sorar mısınız?

skype bilgileri gönderdim

nisan-mayıs-haziran kazançlarınız payoneer e ödenecektir.bir sorun görünmüyor.

kişisel skype ıma bakamıyorum.bir daha ki sefere orayı kullanmayalım havada kalır ...
[MENTION=29592]abc[/MENTION] stem panelinden ...huba bağlıysanız söyleyin yapar...yoksa dashboard dan

[MENTION=12033]daralll[/MENTION] kardesim sorum yok gorunuyor falan deme, su zamana kadar kanal falan kalmadı ..payoonerimiz varda linkimiz id miz yok...sunlara iletsene kapanan kanallar icin payooner id yollasınlar 18 den once girelim gelsin odememiz..Yada sana gondericekler de sen mi yollicaksın hesaplara cozuver su isi 18 den once

[MENTION=12033]daralll[/MENTION] kardesim sorum yok gorunuyor falan deme, su zamana kadar kanal falan kalmadı ..payoonerimiz varda linkimiz id miz yok...sunlara iletsene kapanan kanallar icin payooner id yollasınlar 18 den once girelim gelsin odememiz..Yada sana gondericekler de sen mi yollicaksın hesaplara cozuver su isi 18 den once

arkadaşın kanalı kapanmasına rağmen panelimizde daha kapalılara düşmemiş görünüyor.mailine de payoneer kodu geldiğinde ilişkilendirmesini tokenli linkten yaptıysa sorun yok diyorum...onun için sorun yok anlamında yazdım.nisan-mayıs kapalılar ,payoneer maili gelecek mail adresi kapalı olan kanallar için sorun yok demedim.

arkadaşın kanalı kapanmasına rağmen panelimizde daha kapalılara düşmemiş görünüyor.mailine de payoneer kodu geldiğinde ilişkilendirmesini tokenli linkten yaptıysa sorun yok diyorum...onun için sorun yok anlamında yazdım.nisan-mayıs kapalılar ,payoneer maili gelecek mail adresi kapalı olan kanallar için sorun yok demedim.

imzan ne güzelmiş öyle:D

nisan-mayıs-haziran kazançlarınız payoneer e ödenecektir.bir sorun görünmüyor.

kişisel skype ıma bakamıyorum.bir daha ki sefere orayı kullanmayalım havada kalır ...
[MENTION=29592]abc[/MENTION] stem panelinden ...huba bağlıysanız söyleyin yapar...yoksa dashboard dan

hocam,şimdi biz hala nisan-mayıs ödemeleri bekliyoruz ya.eger söyledigi gibi 3-5 güne ödemeyi yaparsa,sadece nisan-mayıs mı gelecek sadece yoksa haziranıda gönderir mi?ödemeler birikti,ha geldi ha gelicek diye bekliyoruz bakalım ama umarım bi sorun çıkmaz ki bende ilk günden itibaren ümitliyim :) yeni 1-2 kanal dahi var hazırda beklettigim.ödeme yapsa onlarlada başvurucam ama az da olsa paraları alıp kaçma ihtimali var diye giderse en azından 1 kanal gitsin diyorum,onları bekletiyorum :D

hocam,şimdi biz hala nisan-mayıs ödemeleri bekliyoruz ya.eger söyledigi gibi 3-5 güne ödemeyi yaparsa,sadece nisan-mayıs mı gelecek sadece yoksa haziranıda gönderir mi?ödemeler birikti,ha geldi ha gelicek diye bekliyoruz bakalım ama umarım bi sorun çıkmaz ki bende ilk günden itibaren ümitliyim :) yeni 1-2 kanal dahi var hazırda beklettigim.ödeme yapsa onlarlada başvurucam ama az da olsa paraları alıp kaçma ihtimali var diye giderse en azından 1 kanal gitsin diyorum,onları bekletiyorum :D

3 aylık ödeme yapacağından bahsetmişti.

Daralll hocam benim kanalim acik oldugu halde mayis odemesi panele yansimamisti hatirlarsaniz. Onunla ilgili cevap alabildiniz mi odemeler sonrasi tekrar soracak misiniz eksikleri?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri