Stemdigital Dolandırıcılığı

• Kullanıcı aragon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🏢 MCN Şirketleri
Aynı şeyi yapamazlar.100 kişiyi dolandırmak yerine 1 kişiyi dolandırmak daha kolaylarına geldi

quiz 10 binlerce insanı dolandırdı ne yapabildikki şimdi yapalım ..

yapamamasının sebebi nedir hocam ha 1 i ha beşi ne fark eder? sizi dolandırdı şimdi ne yapabiliyorsunuz dava açabiliyor musunuz hakkınızı arayabiliyor musunuz? hayır. Nowonetwork dolandırmıştı bir çok kişiyi ödeme yaptı mı? kimse hak arayabildi mi hayır? şimdi sizden 100 değil 1000 tane olduğunu farz edelim ne yapabileceksiniz yanınızda 1000 kişi olsa? quiz tokatladı içinde ben dahi bir şey yapabildik mi hayır. o yüzden somut bir delil olmadan bu parrtnerde kanalı olan insanlar uyuyamayacaktırlar.

Son düzenleme:
quiz 10 binlerce insanı dolandırdı ne yapabildikki şimdi yapalım ..

yapamamasının sebebi nedir hocam ha 1 i ha beşi ne fark eder? sizi dolandırdı şimdi ne yapabiliyorsunuz dava açabiliyor musunuz hakkınızı arayabiliyor musunuz? hayır. Nowonetwork dolandırmıştı bir çok kişiyi ödeme yaptı mı? kimse hak arayabildi mi hayır? şimdi sizden 100 değil 1000 tane olduğunu farz edelim ne yapabileceksiniz yanınızda 1000 kişi olsa? quiz tokatladı içinde ben dahi bir şey yapabildik mi hayır. o yüzden somut bir delil olmadan bu parrtnerde kanalı olan insanlar uyuyamayacaktırlar.

İnş yapmazlar diyim ozaman.Bunları da tanımış olduk.Dediğiniz gibi elimden hiçbirşey gelmiyor.

geçmiş olsun riske atmaktansa bu şekil yapmak daha mantıklı gelmiştir

2 ay içinde alcakları parayı daha kısa sürede almak istediler.Ve benim kanalları olduğu gibi bırakıp her ay para alcaklarını sandılar.

2 ay sonra çaldıkları paradan daha fazlasını komisyondan alıcaklardı ama para hırsı gözlerini kör etmiş

Sizi gruptan atan Daniel J Morrison subnetwork sahibi mi yoksa Stemdigitalin yetkilisi mi. Subnetwork olup hubu çıkarttıysa diğerleri sağlamdadır bi ihtimal. Direk stem attıysa aynısını diğerlerine de büyük ihtimal yapabilir. Enbiya ve Multidigitalde kanalı olan beya kişi var. Bu arkadaşların partnerle bir konuşması gerekir bence
Geçmiş olsun bu arada umarım tek kaybınız hubluk kazancı olur da kanal kazançlarında sıkıntı çıkartmazlar

Sizi gruptan atan Daniel J Morrison subnetwork sahibi mi yoksa Stemdigitalin yetkilisi mi. Subnetwork olup hubu çıkarttıysa diğerleri sağlamdadır bi ihtimal. Direk stem attıysa aynısını diğerlerine de büyük ihtimal yapabilir. Enbiya ve Multidigitalde kanalı olan beya kişi var. Bu arkadaşların partnerle bir konuşması gerekir bence
Geçmiş olsun bu arada umarım tek kaybınız hubluk kazancı olur da kanal kazançlarında sıkıntı çıkartmazlar

Stemdigital sitesinden hubluk için başvuru yapmıstım.David Taylar diye biri ekledi ve Daniel J morrisona yönlendirdi.

Hubluk grubundan sorarlarsa iyi olur merak ediyorum ne diyeceklerini

geçmiş olsun aragon hocam. bu tarz insanlardan da şirketlerden de nefret ediyorum.
Bir yandan rakiplerinin kıymetini arttırıyorlar , diğer yandan rakiplerine karşı güven problemi oluşmasına sebep oluyorlar. en önemlisi insanları güvensiz bireylere dönüştürüyorlar.

geçmiş olsun hocam ... neden böyle bişey yaptılarki sürekli kazanmak varken vurgun yapmışlar ... yazıklar olsun valla ...

---------- Spam Engelliyici 19:08 ---------- Önceki Mesaj 19:07 ----------

güvenim başkasının kanallarınıda eklesen ne diyeceksin o kişilere madur olursun artık durum bu hocam ...

geçmiş olsun aragon hocam. bu tarz insanlardan da şirketlerden de nefret ediyorum.
Bir yandan rakiplerinin kıymetini arttırıyorlar , diğer yandan rakiplerine karşı güven problemi oluşmasına sebep oluyorlar. en önemlisi insanları güvensiz bireylere dönüştürüyorlar.
sizin ana partnerde ne mal oldugunu beli etti zaten

Sağolasın hocam
Böyle olunca uzun soluklu başarılı olamıyorlar zaten.Özgünden para kazanamayıp spam işine girdiler.Parayı da görünce gözleri döndü
geçmiş olsun hocam ... neden böyle bişey yaptılarki sürekli kazanmak varken vurgun yapmışlar ... yazıklar olsun valla ...

---------- Spam Engelliyici 19:08 ---------- Önceki Mesaj 19:07 ----------

güvenim başkasının kanallarınıda eklesen ne diyeceksin o kişilere madur olursun artık durum bu hocam ...

Ben de hiç beklemiyordum.Sanki dükkanı kapatıp gitcek gibi hareket ettiler

[MENTION=13218]aragon[/MENTION] peki hocam şu sebepten atılmış olabilirmisin hubluk sonuçta başkalarını partnere yönlendirmen amaçlı veriliyor sen alıp sadece kendi kanallarını bağladın sanırım %70 yerine %80 %85 artık ne komisyon alıyorsun bilemiyorum bunu farkedilince atılmış olabilir misin diğer hublarda varmı bişey ayrıca kanala girince stemdigitale baglı görünüyormu kanallarını partnerden mi atmışlar yoksa sadece hubluk kazancından mı etmişler

[MENTION=13218]aragon[/MENTION] peki hocam şu sebepten atılmış olabilirmisin hubluk sonuçta başkalarını partnere yönlendirmen amaçlı veriliyor sen alıp sadece kendi kanallarını bağladın sanırım %70 yerine %80 %85 artık ne komisyon alıyorsun bilemiyorum bunu farkedilince atılmış olabilir misin diğer hublarda varmı bişey ayrıca kanala girince stemdigitale baglı görünüyormu kanallarını partnerden mi atmışlar yoksa sadece hubluk kazancından mı etmişler

Şuan kanallar partnere bağlı.Dashboarda giriliyor ama hubluğa bağlı gözükmüyor.

Bunu en başta söyledik hocam.Hatta şartları düşürün daha fazla kanal sokalım dedik.Spam kanalları için şartları değiştiremiyceğini söylediler.Ayrıca böyle birşey yapmak isteseler bile önceden söylemeleri gerekirdi.Paraları ödiyeceklerini sanmıyorum

abi bizimkisi az da ödese , ödüyor Allah'a şükür. :) 7. ödememiz olacak inşallah :)
sizinkide son dk vurgun yaptı partnerin bünyesindeki tüm spam kanallar kapandı sonra ödemeyi 1 ay geciktirip 2 aylık ödicez dediler 2. ay ödiceklerinde kanallar kapandığı için %35 ödicez dediler ayrıca şartları salak saçma şeyler yaptılar bu konudaki arkadasın kanalları partnerden atılmış mı onu merak ediyorum yoksa sadece kendi kanallarını soktugu için elinden hublugu mu almışlar

---------- Spam Engelliyici 18:20 ---------- Önceki Mesaj 18:19 ----------

Şuan kanallar partnere bağlı.Dashboarda giriliyor ama hubluğa bağlı gözükmüyor.

Bunu en başta söyledik hocam.Hatta şartları düşürün daha fazla kanal sokalım dedik.Spam kanalları için şartları değiştiremiyceğini söylediler.Ayrıca böyle birşey yapmak isteseler bile önceden söylemeleri gerekirdi.Paraları ödiyeceklerini sanmıyorum
stemdigitalle aylar öncede spam calısan arkadasım vardı bu güne kadar 1 kuruş eksik parasını aldığını duymadım kapalı veya açık neden dolandırcak olsalar komple kanalları atıp vurgun yapmasın veya komple diğer hublara el koymasın bence bunun mantıklı bi açıklaması olmalı

sizinkide son dk vurgun yaptı partnerin bünyesindeki tüm spam kanallar kapandı sonra ödemeyi 1 ay geciktirip 2 aylık ödicez dediler 2. ay ödiceklerinde kanallar kapandığı için %35 ödicez dediler ayrıca şartları salak saçma şeyler yaptılar bu konudaki arkadasın kanalları partnerden atılmış mı onu merak ediyorum yoksa sadece kendi kanallarını soktugu için elinden hublugu mu almışlar

stemdigitalle aylar öncede spam calısan arkadasım vardı bu güne kadar 1 kuruş eksik parasını aldığını duymadım kapalı veya açık neden dolandırcak olsalar komple kanalları atıp vurgun yapmasın veya komple diğer hublara el koymasın bence bunun mantıklı bi açıklaması olmalı

ben alamadim sinan kesinleşmeden önce kapanan kanalın ödemesini yapmadılar ekim kasım ayında

Herşey ortada.Skypeden de cevap vermiyorlar.Ben de mantıklı bir açıklama bekliyorum.

benim hala yaklaşık 2k kesinleşen şubat kazancımı ödemediler. bu david taylor kolpa herifin teki. o kadar mail attım, faceden yazdım. kesinleşen kazancımın şubat raprolarında yer aldığını söyledim. oyalıyor günlerdir.
[MENTION=20535]Oppon[/MENTION] benim bahsettiğim stemdigital kardeşim.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri