Stemdigital sizce kanal kopyalar mı?

• Kullanıcı yns
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🏢 MCN Şirketleri
Kesin partner kopyalamıştır..yapmayın hocam kendi kanalımı şu forumdaki networklerden birisinin bile kopyaladığını bilirim.ama gel gör ki sadece tesadüftü.yani partner karalanayın.buradan birisi bulmuş birlikte çalışıyorsunuz artık orada bol kazançlar

bunlar olabiliyor hocam dün de ben 1 aylık sorunsuz kanalı adsenseye bağladım bu gün bir baktım kapanmış buna ne diyecez adam adsenseye bağlamamı bekledi :D

Adsenseye bağlanan kanalların adsense yetkilileri tarafından kopyalanma ihtimali kadar mcn lerinde kanalları kopyalama ihtimali vardır. Bu ihtimali bilerek kanallarımızı bağlıyoruz. Kimse NET birşey söyleyemez veya garantisini veremez.
Kafanızdaki kuşkuların sizi rahatsız etmesine izin vermemek kendi elinizde . Sadece sizin bulduğunuz bir içerikse adsenseye bağlayın böylece acaba diye başlayan soruların sizi meşgul etmesine izin vermemiş olursunuz.Ama adsenseye bağlanan kanalın da kopyalanmama garantisini veremezsiniz.
Her ihtimalin bir acaba kuşkusu vardır . Aynı olay adsensede başınıza gelseydi adsense yetkililerinden şüphelenirmiydiniz :)

Cevabınız Evet se spamı bırakıp özgüne başlayın

Cevabınız hayır sa adsenseden vazgeçmeyin

Cevabınız farketmez se kanal kopyalamaya devam :D :D :D :D :D :D

Arkadaşlar hiçkimseye ve hiçbir şirkete çamur atma gibi bir amaç gütmem ben. bu konuyu açarken biraz kuşkum vardı dile getirdim fakat aradan 11 gün geçti hergün gözlemlerim oldu. şuan kesin olarak diyebilirim ki kanal kopyalamanın Stemdigital ile hiçbir alakası yok. Bir spamcıya denk geldim. bu kişiyi takibe aldım yaklaşık 20 kanalını buldum. Bu kişi resmen gazzabıma uğradı 15 kanalını kapattırdım. burada bir şeyi de dile getireyim youtube gerçekten şikayet edilen kanallara manuel olarak bakıyor. bundan adım gibi eminim. şikayet ettiğim kanallar ortalama 1-2 saatte kapandı. deneme için spam olmayan kanalları şikayet ettim o kanallara hiçbirşey olmadı. buradan da youtube manuel olarak şikayet olan kanallara baktığını çıkarıyorum

Arkadaşlar hiçkimseye ve hiçbir şirkete çamur atma gibi bir amaç gütmem ben. bu konuyu açarken biraz kuşkum vardı dile getirdim fakat aradan 11 gün geçti hergün gözlemlerim oldu. şuan kesin olarak diyebilirim ki kanal kopyalamanın Stemdigital ile hiçbir alakası yok. Bir spamcıya denk geldim. bu kişiyi takibe aldım yaklaşık 20 kanalını buldum. Bu kişi resmen gazzabıma uğradı 15 kanalını kapattırdım. burada bir şeyi de dile getireyim youtube gerçekten şikayet edilen kanallara manuel olarak bakıyor. bundan adım gibi eminim. şikayet ettiğim kanallar ortalama 1-2 saatte kapandı. deneme için spam olmayan kanalları şikayet ettim o kanallara hiçbirşey olmadı. buradan da youtube manuel olarak şikayet olan kanallara baktığını çıkarıyorum

[MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] arkadaşı dışarı alalım,iyi birşey yapmış gibi anlatıyo bide :mad:

Anladığım kadarıyla özgün değilsiniz. İnsanların yaptığı kanalları neden şikayet edip kapattırıyorsunuz? Ne demek adamın kanallarını kapattırdım. Böyle bir mantık yok oh ne ala içeriği buldunuz sadece siz kazanın girmeye çalışanların kanallarını kapattırın. Bu şekilde flag atanları arkadaşlarla hergün anıyoruz. Sizinde kulaklarınız arada çınlamış olabilir.

illa 100 kere mi yazıyım anlamıyorum ki.
Spam tabi ki kötü birşey değil.Emek verilen bir özgün kanalı kopyalarsan telifi yersin zaten.Ama sahibi yt de olmayan videoları atarsan.İzleyicilere yararın olur.
Sahibi yt de olan video birgün illa kaldırılır.

Hocam mesaj kutunuz dolu, bakar mısınız? [MENTION=12033]daralll[/MENTION]

PArtner şirketinde ki bende listeyi gördüm bütün liste vardı elimde bi ara kanallar var kayıtlı olan kanallar. Aynı şekilde onlardada var bende olduğuna göre ordan copy paste

Ahahah :)!Hocam telefondan giriyorum, bulamadım adam akıllı bi konu, ilk bulduğum konuya yazsam daha vahimdi, stemin dolandırıcılığı filan bi konu vardı :)) [MENTION=12033]daralll[/MENTION]

Ahahah :)!Hocam telefondan giriyorum, bulamadım adam akıllı bi konu, ilk bulduğum konuya yazsam daha vahimdi, stemin dolandırıcılığı filan bi konu vardı :)) [MENTION=12033]daralll[/MENTION]

herkes istediği gibi konularını sildiriyor,çöpe attırıyor,edit yaptırıyor.bizim hiç bir reportumuz sonuç almıyor...şu işlere bakacak birilerine verseler şu mod renklerini sıkıntı olmayacak...

Stem ile 1 yıl önce çalıştık hiçbir şey yokken kanalları atıp yt politikaları gereği daha spam almıcağını söylemişti, sonrasında emin olun türkiyeden başka kanal vs de almıcaz alsak sizi alırdık gibi sözlerde bulundular.Ve şu an nasıl olduysa burdan spam alıyor.

Yani herşeyi bekliyebilirsiniz, lafında durmayan adamlardan.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri