stoktan 60 adet onaysız mail alınacaktır

• Kullanıcı hemato
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı

hemato

Kayıtlı Üye
merhaba
açılışının üzerinden süre geçmiş yani birkaç günlük 60 tane onaysız mail alıcam
kurtarma emaili yada kurtarma telefonu olsun istemiyorum çünkü tek tek kaldırmakla uğraşcağıma kanal açarım :)

7 gün içersinde 7. gün dahil 1 er video atıcam( videolar yayınlanmayacak) kapanırsa iadesini isterim. ( mail açarken kafanıza göre dikkatsiz açarsanız ve bundan dolayı spamdan kanallar kapanırsa)

iletişim om :) önce kanallar sonra ödeme.

KESINLIKLE ANDROIDDEN ACILAN ONAYSIZ GMAILLERDEN ISTEMIYORUM

ödeme: garanti

Son düzenleme:
onaysız mail istiyorsun. kanal oluşturulmamış hem kanalı oluşturucan video yükleyeceksin kapanırsa iade istiyorum diyorsun böyle alışveriş olmazki adam sana mail olarak satmış youtube kanalı olarak değilki :rolleyes: mailden kapansa yapsında youtube bölümünden kapanırsa iade olmaz bence

onaysız mail istiyorsun. kanal oluşturulmamış hem kanalı oluşturucan video yükleyeceksin kapanırsa iade istiyorum diyorsun böyle alışveriş olmazki adam sana mail olarak satmış youtube kanalı olarak değilki :rolleyes: mailden kapansa yapsında youtube bölümünden kapanırsa iade olmaz bence

Daha önce almadım hocam.
kanalı oluşturmadan mı veriyor kanalı girip benmi oluşturuyorum ?

---------- Spam Engelliyici 11:32 ---------- Önceki Mesaj 11:31 ----------

Gerçi farketmezki spamdan(toplu kanal açımı) kapanırsa ne olacak? kanalı ben açtım diye sorumlu tutmayacakmıyım arkadaşı ?

kanal olmasa bile gmail iyi açılmadıysa video yüklediğin gibi kapanabilir benim başıma gelmişti

Daha önce almadım hocam.
kanalı oluşturmadan mı veriyor kanalı girip benmi oluşturuyorum ?

bro onaysız mail diyorsun. mesala bende alıyorum sürekli. kanal oluşturulmamış mailler. yani giriyorsun kanalı sen oluşturuyorsun. bu yüzden sana satan kişi içinde art niyet olsa dahi kanala ulaşamıyor hiçbirşekilde bu yüzden kafan rahat oluyor :) yani maili alıcan youtubeye girecen kanal oluşturacan sokucan partnere vuracan spama :D

15 dk onay yapılmayan hesap istiyorum diye yazarsan daha doğru olur. Onaysız mail sadece gmail açılıp satılıyor içinde youtube kanalı yoktur.

bro onaysız mail diyorsun. mesala bende alıyorum sürekli. kanal oluşturulmamış mailler. yani giriyorsun kanalı sen oluşturuyorsun. bu yüzden sana satan kişi içinde art niyet olsa dahi kanala ulaşamıyor hiçbirşekilde bu yüzden kafan rahat oluyor :) yani maili alıcan youtubeye girecen kanal oluşturacan sokucan partnere vuracan spama :D

hocam peki, mailler oluşturulurken clean yapılmadı ip değişmedi kafasına göre açtı. ben kanalları oluşturdum kanallar spamdan uçtu, e tabiki paramı geri vericek

kanal olmasa bile gmail iyi açılmadıysa video yüklediğin gibi kapanabilir benim başıma gelmişti

Hocam şimdi onaysızda kötü açmış diyemem ben açıkçası. adam bir kere baştaki telefon doğrulamayı geçiyor bunuda düzgün temizlik ve ip değişimi yapmasa geçemez. tabi bu değişebilir ona birşey diyemem. ama gmail açıyor açanlar youtube kanalı değil sadece gmail ile bağlantısı var aldığı açtığı maillerde. sen girip yapıyorsun youtube ile bağlatısını kanalı açımı vs.

hocam peki, mailler oluşturulurken clean yapılmadı ip değişmedi kafasına göre açtı. ben kanalları oluşturdum kanallar spamdan uçtu, e tabiki paramı geri vericek

Hocam şöyleki temizlik yapmadan onaysız açamaz çünkü tel no sorar. ama sen onaysız mail alıcam dersen onaysız mail telefon doğrulamayı geçiyorum anlamına gelir. yani temizlik yapmadan telefon doğrulamı zaten geçemez. :)

Hocam şimdi onaysızda kötü açmış diyemem ben açıkçası. adam bir kere baştaki telefon doğrulamayı geçiyor bunuda düzgün temizlik ve ip değişimi yapmasa geçemez. tabi bu değişebilir ona birşey diyemem. ama gmail açıyor açanlar youtube kanalı değil sadece gmail ile bağlantısı var aldığı açtığı maillerde. sen girip yapıyorsun youtube ile bağlatısını kanalı açımı vs.

Hocam şöyleki temizlik yapmadan onaysız açamaz çünkü tel no sorar. ama sen onaysız mail alıcam dersen onaysız mail telefon doğrulamayı geçiyorum anlamına gelir. yani temizlik yapmadan telefon doğrulamı zaten geçemez. :)

O zaman bana derki kardeşim ben yaptığım işin arkasındayım ben telefon dogrulamasını geçiyorum benim açtığım maiiller toplu spamdan kapanmaz , sana garantisini veriyorum (ki sizin dediğinize göre bunu gözü kapalı demesi lazım) onada sıkıntı olmaz banada :cool:

merhaba
açılışının üzerinden süre geçmiş yani birkaç günlük 60 tane onaysız mail alıcam
kurtarma emaili yada kurtarma telefonu olsun istemiyorum çünkü tek tek kaldırmakla uğraşcağıma kanal açarım :)

7 gün içersinde 7. gün dahil 1 er video atıcam( videolar yayınlanmayacak) kapanırsa iadesini isterim. ( mail açarken kafanıza göre dikkatsiz açarsanız ve bundan dolayı spamdan kanallar kapanırsa)

iletişim om :) önce kanallar sonra ödeme.

KESINLIKLE ANDROIDDEN ACILAN ONAYSIZ GMAILLERDEN ISTEMIYORUM

ödeme: garanti

hocam kurtarma mailleri oluşturulmamış oluyor şahsi görüşüm kaldırmana gerek yok ilerde parolanı unutursan alırsın ordan. Dersen ki ben alabiliyorsam mail kuran adam da alır. O zaman güveneceğin kişilerden yapmalısın. Çoğu kişi pcden siler yolladıktan sonra ki silmese bile binlerce mail pcde hadi gireyim 876. maili çalayım mı diyecek.

---------- Spam Engelliyici 13:58 ---------- Önceki Mesaj 13:55 ----------

birde hocam öyle bir konuşmuşsunuz ki sanki kanalı değil satan kişiyi satın almak gibi. Kanalın kapanması için bir çok sebep var.
sizin attığınız video özgün olacak mı? Özgün olmaması dünya engeli 3. eşleşenin sonradan gelmesine sebep olabilir.
Her videoyu tüm temizlik yöntemlerini yapıp da mı atacaksınız. Aynı ipden çoklu kanala giriş en büyük kanal kapanma nedenlerinden ayrıca para kazanmayıda kapatabilir.
Bu ve daha fazlası da olabilir.

hocam kurtarma mailleri oluşturulmamış oluyor şahsi görüşüm kaldırmana gerek yok ilerde parolanı unutursan alırsın ordan. Dersen ki ben alabiliyorsam mail kuran adam da alır. O zaman güveneceğin kişilerden yapmalısın. Çoğu kişi pcden siler yolladıktan sonra ki silmese bile binlerce mail pcde hadi gireyim 876. maili çalayım mı diyecek.

---------- Spam Engelliyici 13:58 ---------- Önceki Mesaj 13:55 ----------

birde hocam öyle bir konuşmuşsunuz ki sanki kanalı değil satan kişiyi satın almak gibi. Kanalın kapanması için bir çok sebep var.
sizin attığınız video özgün olacak mı? Özgün olmaması dünya engeli 3. eşleşenin sonradan gelmesine sebep olabilir.
Her videoyu tüm temizlik yöntemlerini yapıp da mı atacaksınız. Aynı ipden çoklu kanala giriş en büyük kanal kapanma nedenlerinden ayrıca para kazanmayıda kapatabilir.
Bu ve daha fazlası da olabilir.

Senden almayacağım kesin hocam kanalları sen işini temiz yap garantisini ver gerisini bana bırak.

O zaman bana derki kardeşim ben yaptığım işin arkasındayım ben telefon dogrulamasını geçiyorum benim açtığım maiiller toplu spamdan kapanmaz , sana garantisini veriyorum (ki sizin dediğinize göre bunu gözü kapalı demesi lazım) onada sıkıntı olmaz banada :cool:
Sende sıkıntı varsa yine toplu şekilde girdiğin tüm kanallar kapanır hocam bunu bu şekilde ayırt edemezsin. zaten telefon onayını atlatarak alınmış hesap sağlamdır. Yani hala kapanıyorsa sorun sizdedir açıkçası..

Hacı ben geçenlerde 10 adet kanal almıştım mail telefonla onaylamıyor sadece +15 telefonla onaylıyor. kanallar patlamadı kullanıyorum. Bir yaz bakalım ne diyor.

Konu içeriğini değişmiş artık kanalları onaylıyorum demişte sen onaylı isteme bakalım ne diyecek :)

http://www.ytpara.com/onayli-gmail-...-tel-onayli-youtube-kanallari.html#post666205

@Red

pm attım,

arkadaşlar boş boş tartışmalara sürüklemeyin konuyu şartlarım belli kimseden zorla gmail almıyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri